-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

SupertTest MAsini Compacte


de sugar16 la: 16/05/2005 11:37:00
modificat la: 25/05/2005 20:11:17
taguri: Diverse 
voteaza:
SuperTEST AUTOEXPERT (editia mai 2005)

Compact si popular

Revista AutoExpert, emisiunea TV AutoClub, uleiurile Castrol si opt autoturisme compacte au fost parteneri pe parcursul a 1.000 de kilometri. Cele opt autoturisme: Citroen C4 (90 CP, 182 km/h, 6,4 l/100 km), Fiat Stilo (95 CP, 178 km/h, 6,5 l/100 km), Ford Focus (100 CP, 190 km/h, 6,4l/100 km), Nissan Almera (98 CP, 177 km/h, 6,7 l/100 km), Opel Astra (105 CP, 185 km/h, 6,6 l/100 km), Peugeot 307 (109 CP, 190 km/h, 7,4 l/100 km), Renault Megane (113 CP, 192 km/h, 6,9 l/100 km), Toyota Corolla (110 CP, 190 km/h, 7,9 l/100 km), au fost supuse unor probe definitorii pentru a trage o concluzie despre fiecare in parte. Astfel ca, SuperTESTUL AUTOEXPERT din aceasta luna este un punct de reper serios in cazul in care doriti sa alegeti una dintre cele opt automobile testate.
In cei 1.000 de kilometri au fost testate in primul rand rezistenta echipei AutoExpert si comportamentul masinilor in aproape toate conditiile de drum, inclusiv pe circuit. Am pus rabdarea la incercare a celor pe care i-am intalnit si i-am deranjat cu mersul nostru in coloana, ce-i drept, rapida, sau le-am ocupat sediul cate o jumatate de zi, cum a fost cazul prietenilor de la Selena, carora trebuie sa le multumim inca o data.
Traseul ales pentru efectuarea acestui test, cu un numar atat de mare de modele, a fost elaborat astfel incat masinile sa utilizeze categorii de drumuri diferite: Bucuresti-Bacau, Comarnic-Bucuresti, aproape autostrada, si Piatra-Neamt - Vatra Dornei - Targu Mures - Valea Prahovei, traseu montan. Astfel ne-am putut da seama de calitatile celor opt masini in conditii de trafic si drum cat mai reale. Pentru cei care s-au incumetat, circuitul de karting de la Bacau a fost pus la dispozitia celor care au vrut sa inteleaga mai bine calitatile legate de manevrabilitatea unora dintre modele. Dupa efectuarea celor 1000 km, am stat si analizat fiecare model incercand sa scoatem in evidenta atat plusurile cat si minusurile performantelor pe care le-au aratat cele opt modele de-a lungul celor trei zile de TEST.
Anul 2005 a adus cu sine o crestere spectaculoasa a segmentului compact al pietei auto romanesti. Fata de perioada similara a anului 2004, evolutia a depasit cu 20% cresterea totala a importului de autoturisme (+86%, fata de +66%), aceasta categorie de masini polivalente devenind, asa cum este normal intr-o piata normala, centrul de gravitatie al celor peste 40 de marci auto care se bat pentru piata romaneasca. Dintre acestea, mai bine de 30% sunt echipate cu motoare pe benzina relativ mici, sub 1,6 litri. Asa se dovedeste faptul ca avem multi utilizatori obisnuiti, care nu ruleaza foarte mult anual si nici nu vor performante iesite din comun. Acestea au fost argumentele care au condus la realizarea SuperTESTULUI AUTOEXPERT din luna mai. Vrem sa fie o oglinda a realitatii, o relatare obiectiva a ceea ce au observat pe parcursul a peste 1.000 de kilometri un grup omogen de specialisti, echipa AutoExpert condusa de Florin Micu, editorul revistei, si persoane neinitiate in tainele autoturismelor, dar pasionate de acestea, in persoana invitatului acestui SuperTEST AUTOEXPERT, abonatul nostru Mihai Preda.
„Excursia a fost excelenta, poate putin obositoare, o mie de kilometri in trei zile, dar oricum aceste lucruri nu le-am fi simtit stand in pat si citind revista”, a declarat abonatul revistei AutoExpert, castigatorul lunii aprilie al tombolei Club AutoExpert, domnul Mihai Preda.

Mai multe detalii despre costurile de intretinere, dotari, dinamica, revizii, consumuri de combustibil si nu in ultimul rand verdictul echipei de testare AutoExpert si a invitatilor acesteia, puteti gasi in numarul lunii mai a revistei AutoExpert disponibil la toate punctele de difuzarea a presei.

Conceptul “SuperTESTUL AUTOEXPERT” defineste valoriile pe care se bazeaza revista si echipa AutoExpert: profesionalism, calitate, echilibru, obiectivitate, si nu in ultimul rand, oferirea de informatii utile publicului nostru cititor. “SuperTESTUL AUTOEXPERT” a demarat odata cu lansarea pe piata a modelului Dacia Logan cand echipa AutoExpert si partenerii sai au testat cele doua motorizari (1.4 l si 1.6 l) si intrega concurenta a acesteia pe un traseu de peste 2.000 de kilometri. A venit la rand clasa automobilelor 4x4 si off-road care au fost supuse unor probe extrem de dure. In numarul lunii mai a venit randul clasei compacte.
Campania “SuperTESTUL AUTOEXPERT” continua...Urmariti revista AutoExpert pentru a citii cele mai complexe si profesioniste teste din presa auto.

Acum articole din revista AutoExpert sunt disponibile si pe www.autoexpert.ro .
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: