-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Esenta...rom, vanilie sau diverse...


de neminis la: 26/05/2005 20:38:00
modificat la: 27/05/2005 01:08:54
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Hm...hai sa scriem...este o indeletnicire placuta...da senzatia de inteligenta sau ma rog...depinde...Astazi nu vom scrie despre nimic...ne jucam frumos cu anumite cuvinte respectand sau nu o logica de orice forma...forma...cuvant interesant... destul de util as putea spune...foloseste la deosebirile de esenta...adica...esenta...alt cuvant interesant...nu ma refer neaparat la esenta de rom sau vanilie (cu toate ca da bine in prajituri...) ci la ESENTA...stim cu totii ce este aceea...noi cei cu aere de creaturi inteligente...ba chiar aspiram la esenta... ma rog...fiecare cu gagautele lui...cunoastere...chestii absolute...suntem tari! presupun insa ca e ceva mai bine decat niste pantaloni hip...un celular ultimul racnet sau...intelegeti voi... Si totusi...ne deosebim cu ceva de ei?
Cautarea noastra nu este tot o forma de a fi "cool"...nu cumva este mult prea la moda sa fii neinteles...ca geniul tau sa nu cunoasca limite...insa lumea e prea oarba...lumea e de vina... Care este boala inceputului de mileniu? Pai...nu sunt drogurile...nici SIDA...este autovictimizarea, renuntarea...dar tu nu renunti nu-i asa? tu lupti cu prostia...sau ignori prostia, recunosti prostia...pacat ca se extinde...pacat ca a inceput sa cuprinda totul si ca este la moda sa o ocolesti...si ca toata lumea o face...unde sunt prostii? oare nu suntem chiar noi?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


neminis - de Intruder la: 27/05/2005 02:53:44
vedem cu usurinta paiul din ochii altora; barna din ochii nostri n-o mai bagam in seama, ne-am obisnuit cu ea.
#51591 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder, - de anisia la: 27/05/2005 13:25:00
da-mi voie sa subscriu! asta ma scuteste de a spune lucrurilor mai pe nume. tu intotdeauna ai dat dovada de diplomatie ;)
#51697 (raspuns la: #51591) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anisia, - de Intruder la: 27/05/2005 15:30:43
da?...nu ti-as dori sa ma cunosti cand nu dau dovada de diplomatie..:)
#51736 (raspuns la: #51697) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de anisia la: 27/05/2005 16:09:03
crezi ca m-as speria? ar iesi un fel de foc de artificii... nu de alta, dar n-as putea sa tac ;) daca-i la adresa mea. noroc ca nu-i cazul. am reusit, pana una alta, sa nu ne calcam pe coada, nu?
#51759 (raspuns la: #51736) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu era un comentariu la adres - de neminis la: 27/05/2005 23:43:15
nu era un comentariu la adresa cuiva...era chiar referitor la barna din ochisorii mei frumosi :P...faptul ca folosesc persoana a doua este datorat inceputului de schizofrenie...multumesc ca te-ai deranjat sa scrii ceva... :) nu era un afront decat la persoana mea si un pic la restul lumii...ce sa-i faci? adolescenta...
vremea trece...prostia ramane...
#51917 (raspuns la: #51591) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
de acord cu ideea de autovict - de alex boldea la: 29/05/2005 14:27:32
de acord cu ideea de autovictimizare. dar trece si asta dupa o anumita varsta, sau poate doar incepe sa nu-ti mai pese.
#52133 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
hi, hi - de muma padurii la: 01/06/2005 23:23:41
sa sti ca uneori chiar suntem (:P), mai ales cind ne pierdem vremea prin cafenele neesentiale, pline de intelectuali conformisti (oare asta nu e un nonsens?!).
Poate ca si tu, ca si altii(ca mine de exemplu) chiar ai crezut ca aici este ce scrie la intrare. Gresit scumpo! Cum iti lasi mintea libera, cum apare vreun "membru fondator" care nu vede dincolo de cuvinte(apropos de esenta!) care sa te puna la colt, astfel incit singurele momente interesante sunt strigatele lebedelor.
Sa sti ca astazi, aflindu/ma in dilema daca sa postez sau nu un raspuns la o conferinta al carui enunt m/a indignat la culme, m/am luptat toata ziua cu ce zici tu: autovictimizarea , renuntarea.. lupta cu prostia....care intradevar se extinde... dar vorba lui alex boldea, cind imbatrinesti, nici macar nu/ti mai pasa...
dar prostia a fost mai puternica(;)) si am renuntat la raspunsul cu pricina.

fara o legatura directa cu topicul, dar in legatura cu unii "comentatori" :sti ceva despre mecanismul victimar?... ti/ar fi mai usor sa intelegi cafeneaua...intotdeauna este nevoie de eroi, chiar daca apoi ii rastignim pe cruce...eu ma multumesc cu rolul de observator. ce sa/i faci maica, batrinetile...;)

... dar speranta ramine si nu uita :tineretea e un atu esential!
#52740 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...