-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

de ce nu ne uitam la lucrurile care sunt cu adevarat serioase


de ami10 la: 29/05/2005 07:02:00
modificat la: 03/06/2005 10:58:02
voteaza:
Este amuzant sa ne dam parerea despre sex oral, homosexuali, prostitutie si tot asa, dar nu numai astea sunt de fapt problemele societatii romanesti.
Astea le putem vedea in fiecare seara la TV cind prezinta stirile, nici o seara fara viol, prostitutie si crime de parca ii si incurajeaza sa le faca ca sa ajunga in prim plan eroi!
Ma intreb care ar fi solutiile pentru a indrepta o societate care s-a degenerat atit de mult precum cea din Romania.
De la micul Paris la exportatorul de prostitutie, este ceva, si de cele mai multe ori din nefericire asa suntem prezentati in lume, chiar nimeni nu vrea sa se ocupe si sa faca filme despre adevaratele frumuseti care sunt in Romania, si sa le si difuzeze in tara si in strainatate.
Imi aduc aminte cit de frumoase erau documentarele lui Aristide Buhoiu.
Traditiile se pierd n-am putea sa le imortalizam cumva ca sa vada si copii nostri ce am fost, chiar nu suntem mindri de ceea ce suntem? pentru ca nu suntem toti prost crescuti, inculti si prostituate.
N-am putea incerca sa ne protejam istoria si chiar sa facem ceva sa o promovam ca sa nu ne mai spuna peste tot in lume ca suntem fara identitate?
M-as bucura sa stiu si parerea altor oameni, pentru ca incep sa ma intreb daca nu cumva sunt un speciment defect pentru ca m-am saturat de atita prostitutie si sex si mi-ar place si alte subiecte.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


Despre istorie, frumuseti tur - de cico la: 04/06/2005 19:41:02
Despre istorie, frumuseti turistice samd se scriu tone. Ajunge sa cauti pe internet. Despre sex, homo, prostitutie se scriu iar tone, dar la modul gazetaresc de scandal. Gen publicitate negativa sau senzational de prost gust.

Nu discutiile pe o tema or sa schimbe ceva, ci modul in care se discuta. Progresul nostru mental si de comportament n-o sa evolueze decit atunci cind vom descoperi cum se poate vorbi normal, fara emfaza, exagerari si certuri, despre orice.
#53265 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Dar... - de TeodoraPA la: 07/06/2005 16:08:43
Discutiile noastre sunt serioase si lucrurile pe care le abordam la fel. Tot ce face parte din viata noastra e serios...
_________________________________________
Take heed when you think you stand, lest you fall.
#53787 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ma bucur ca cineva e matur - de ami10 la: 08/06/2005 19:22:29
Ma bucur ca mi-ai raspuns, e interesant ceea ce spui si mai mult decit atit se pare ca nici tie nu-ti place la nesfirsit publicitatea negativa.
multumesc
#53991 (raspuns la: #53265) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
de ce nu ne uitam la lucrurile care sunt cu adevarat serioase - de goanga la: 20/01/2006 00:19:18
In perioada in care traim se cauta mai mult subiecte fierbinti, care prind repede la marea majoritate, la publicul larg. Cum toti sunt interesati de avantaje materiale, editurile dau oamenilor ceea ce se vinde. Vorbeam in una din zilele trecute cu o vanzatoare de la librarie care s-a aratat foarte mirata cand am cumparat un volum de poezii, mi-a spus chiar ca nu se vand. Lumea nu e prea ineresata de lucruri serioase, e un fel de goana dupa senzational. Mi-aduc aminte ca intr-o gara un vanzator de ziare isi facea reclama strigand ,,ia ziarul cu baba violata" si ce-i drept avea vanzare.
Ar trebui sa ne protejam istoria si cultura pornind de aici, din tara noastra, educand televiziunile, redactorii de stiri, etc. Daca la noi apar numai porcarii la stiri, ne facem singuri neam de curve si hoti, atunci de ce sa ne mai suparam ca in strainatate apar numai documentare in care Romania este prezentata ca o tara de aurolaci, prostituate, hoti si violatori.
#101264 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Este nevoie de o deschidere i - de jeniffer la: 25/03/2006 22:57:07
Este nevoie de o deschidere inspre celelalte civilizatii si eliberarea de doctrine.
#113458 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
In primul rand si pe vremea l - de mya la: 29/08/2006 18:05:47
In primul rand si pe vremea lui Ceasca erau violuri, crime si alte orori la fel ca acuma insa nu le citeam in ziare, nu le vedeam la tv. fiindca nu se dadeau (numai capitalismul era in putrefactie ;)).

Apoi si in alte tari se dau stiri de scandal la televizor, sau in ziare, nu numai in Romania. Daca lumea nu ar mai citi ziarele, astea nu s-ar mai vinde. E vorba de cerere si oferta. Omul obisnuit e dornic de senzational si cum sexul si violenta vand bine ziarele sau revistele...asta este.

In alta ordine de idei Aristide Buhoiu a fost securist, dar a facut intr-adevar reportaje foarte interesante.
#142035 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...