Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Biblia o carte depasita?


de florintim la: 29/05/2005 22:01:00
modificat la: 13/06/2005 14:51:53
voteaza:
Ce spuneti este Biblia o carte depasita si de ce este asa de respinsa de societate! spun asta pt ca este cea mai veche carte din lume care se stie si care dainuie in continuare printre cartile cu cele mai mari tiraje cu toate ca inca mai exista tari in care este interzis sa ai o Biblie! exemeplu tarile din asia!atunci cand suntem loviti de o catastrova repede se fuge la biserica si ne intrebam de ce a ingaduit Dumnezeu una ca asta insa daca noi il respingem si spunem sa lumea nu a fost creata de El atunci ne arata si ne domonstreaza ca El este Creator deci nu respingeti Biblia este mai bine sa citesti si sa pui in practica macar cateva lucruri! este mai sigur! ce te costa? dispretulcelor din jur ca citesti asa zis o carte de mult depasit? insa de actualitate si de viitor!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Biblia - Cartea cartilor - de crenguta la: 29/07/2005 12:24:01
Ai mare dreptate !
Biblia nu e deloc o care depasita ! Ea nu are contradictii (doar cei care nu o inteleg si cei care vor s-o combata cu orice pret spun ca exista contradictii )! Isus Hristos a existat , chiar istoria ne spune lucrul acesta , iar prin ceea ce a facut a demonstrat ca este ceea ce a zis ca este , Fiul lui Dumnezeu ! El nu si-facut publicitate si totusi numele lui rasuna pe intreg pamintul . A inviat oameni din morti si n-a batut toba !!, n-a urmat o facultate si totusi nimeni n-a fost mai intelept ca El ! A vindecat pe toti bolnavii care veneau la El desi n-a urmat cursuri de medicina .A trait simplu si smerit . Si in final , a inviat din morti ! Uitati-va la toti intemeietorii de religii : Toti sint in mormant !! Numai El e viu si s-a ridicat la cer !
Biblia ? Singura care ne arata cum a trait Hristos ! Este o carte minunata ! Prin ea te apropii de Dumnezeu , singurul care-ti poate da pacea in mijlocul problemelor si framantarilor cu care te confrunti. Este intr-adevar " Cartea Cartilor " !!
#62134 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
borrado - de casyana la: 10/11/2005 21:23:23 Modificat la: 10/05/2017 06:23:12
borrado
#86545 (raspuns la: #62134) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...