Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Petre Roman, recunoaste ...!


de Octavian Mihaescu la: 01/06/2005 15:31:00
modificat la: 03/06/2005 11:30:20
voteaza:
In emisiunea "vorbe despre fapte" din 31.05.05, în care s-a dezbatut acel sângeros Iunie 1990, Petre Roman va face o afirmatie uluitoare. Dar pâna ajungem la aceasta sa facem o schita a emisiuni.

Nu am înteles motivul pentru care reprezentantul victimelor din Iunie 1990, Dl Viorel Ene, trebuia tinut în fata Teatrului National, de unde s-a transmist Live dezbaterea, desi locul Dl Ion Caramitru ramasese liber, pe care putea fi invitat câteva minute si reprezentantul victimelor, daca se va argumenta lispsa de spatiu sau scaune, ba mai mult a lispsit si Ion Iliescu, bolnav fiind. Cu toate acestea Dl Ene, a fost tinut in batjocora la doi metri de sala în care se transmitea, dezabtea evenimentele. Cu exceptia Filmului Documentar adunat din bucati de Stere Gulea, care fie vorba într-e noi prea video-clip parea, totusi s-a întels esentialul, cu greu dar SMS-urile trimise de tienri pâna în 20 ani, m-au impresionat, chair si de cei care au apaludat mineri. Cu exceptia acestui documentar am avut surpriza sa aflam ca Voiculescu si Roman sunt ingeri, au sutinut demonstranti, ba chair si Razvan Teodeorescu a iesit alb ca zapada, de Dinescu ce sa mai vorbim, care cerea sa fim urgent cu presiunea furtunurilor curatati. Ei a fost prezent si Emil C-tinescu, care cerea culturalizarea fenomenului, facând din Petre Roman o victima a minerilor, fortelor conservatoare (nu ne-a spus care), oponente democratiei, as se scrie istoria, as o învata tienretul azi! Daca mai aduagam si acuzele ceausiste a lui Alex Mihai Stoenescu, Petre Roman va avea câstig de cauza, ba si Iliescu se va spala! Dar despre ce este vorba:

Pentru prima data dupa 15 ani, o persona avizata (ci nu orcine), recunoaste (desi acuaztor), rolul central jucat de gruparea Ion Radoi, Puiu, deci al grupului nostru, in care recunosc (desi sunt acuzat ca fascist, destabilizator si azi dupa 15 ani) , am fost si eu parte în acel vârf organizatoric incepând cu vara lui 89, respectiv 21 dec 89, dar începutul s-a nascut în 26 dec 89, când gruprea noastra C.D, condusa de Ioan Alexandru, s-a unit cu PNT, respectiv Coposu. Este adevarat ca toate demonstratiile începând cu 12 ianuarie 1990 sunt opera noastra, inclusiv nasterea primului Parlament dp 89, acel CPUN, unde este normal ca Petre Roman sa nu ne uite cu usurinta, doar am dat bataie de cap FSN-ului, de care si Iliescu se plânge lui Gorbaciov, care-i da reteta pentru distrugerea noastra, reprezentanti imperialismului, azi ar fi ceva de genul portocaliilor. Cum sa uite Petre Roman, doar în 28 Ianuarie dupa ce au ajuns la M.A.N cu tabul in care fusese bagat Coposu impreuna cu Radoi, va aplica prima s-a metoda de invrajbire interna a PNT-cd, reluata si de Iliescu (identic), care va exploda in partid si, datorita naivitati s-au ..., a lui Coposu! Este un punct de mare importanta acest detaliu care multe necunoscute le poate aduce la lumina, pentru ca sunt radacina decapitari PNT-cd, a opozitiei autentice.

Sa trecem peste detali si sa vedem de ce Petre Roman, acuza gruparea noastra de a fi fost unelte a securitati, fascisti, ba chair si cei care ar fi compromis partea frumaosa , idealsita din P-ta Universitati. Pentru ca Dumitru Dinca se afla printr-e noi, el stie mai bine , poate confirma, ca; Imediat dupa 20 mai 90, la apelul lui Doina Cornea, noi ne-am retras din Piata, pe care o vizitam pentru a observa cu durere degradarea, compromiterea acesteia de catre Dinca si Maries. Ba mai mult, dupa ce am dat scânteia cu ocazia refuzuli intrari în tara a M.S Regelui Mihai, am predat , lasat stafeta lui Dinca, ulterior s-au afiliat studenti, elevi si intelctuali care trebuia spala fata lor lasa de pâna în 89. Prin urmare în P-ta Univ, respectiv la greva foamei din grupul nostru nu ramasese individual decât Gradin, pe care l-am sfatuit sa inceteze, refuzând. Deci noi nu putem fi acuazti de fianlul degradant al fenomenului, care a condus la mineriada ci as cum s-a recunaoscut de catre insusi Roman, Teodorescu, Voiculescu doar de partea s-a care s-a dovedit reala în timp, ce a dat dreptate cererilor noastre, care se aplica azi abia în Ro, pentru care tara a ajuns ca vai de mama ei! 15 ani pierduti inutil!

Nu pot întelege cum de se poate minti în asemena hal?! Pe de-o parte suntem cunsocuti ca initatori, se recunoaste verdicitatea actiunilor noastre, insa roadele acestea le culeg azi tot calai, cei care sunt vinovati de rezultatul catastrofal în care a ajuns România. Ba mai mult, cinismul, nerusinarea fara margini au tupeul sa pozeze în victime, aroge merite eroice, te crucesti nu alta! Dealtfel insusi faptul ca Dl Viorel Ene, reprezentantul victimelor din Iunie 1990 a fost tinut la usa, acordânsui-se 3 minute de interventie, reflecta cât se poate de clar murdaria , josnicia politicienilor români. Dupa stiinta mea, Dumitru Dinca se afla în România, era cel mai indicat sa fie chemat, interviat, pentru ca as cum si grupul nostru îsi are partea sa din intregul fenomen, la fel si Dinca, care orce se va spune a fost un important pion din 21 dec 89. Eu nu îmi permit acuza pe Dinca de a fi fost unealta celor care doreau compromite ci cred si astazi ca din naivitate a facut acest joc, cum dealtfel si Coposu a cazut în plasa diversionistilor.

Daca dorim afla adevarul, apoi sa chemam la bara ambele parti, nu doar cea oficiala, care se apara întotdeuna profesionsit, care din pacate este sutinuta si de TVR, acest monstru care ne-a mâncat sufletele, intoxicat , manipulat de la nasterea sa si pâna azi 1.06.05, când scriu acest material. Daca suntem cunoscuti, de ce nu suntem intrebati fiecare in partea sa, cum a actionat? De ce suntem si azi acuzati cu nersuinare?

Cert este ca Petre Roman ne-a facut un servicu foarte mare, fie constient fie din greseala, eu cred ca s-a împotmolit si, refulat subconstientul, spus adevarul. Pentru ca; as cum stim foarte multi îsi aroga as zisele întietati a celor petrecute dupa 89, inclusiv a fenomenului P-ta Univ, prin porumbelul scos din gura lui P. R, s-a clarificat un prim pas de mare importanta, de la care trebuie plecat si asemni unui puzzle am putea afla adevarul, reveni meritele celor carora li se cuvine si vinovatia celor ce si le aroga, confisca si azi dupa 15 ani! Nu poti incepe constructia unei case fara fundament, la fel este si cu acest as zis adevar, care trebuie pornit de la radacina, iar aceasta se afla în ograda noastra, pentru ca as cum spuneam contine multe elemente de baza, de mare importanta incepând cu 12 Ianuarie 1990! Abia acum înteleg motivul pentru care gruprea noastra a fost si este exclusa din orce referire istorica, insusi Alex Mihai Stoenescu o baga sub pres. Pentru ca trebuie spus, fara nici o modestie, va refula parti care sunt sub cheie ptr 50 de ani! Iar daca se va fi vorbit deschis, analizat la rece, eroi de carton, "pietrili romanesti" emilisti costacesti, slugoi, lasi ar cade de pe piedestal, inclsuiv figuri de marca a intelectualitati care azi beneficiaza nepermis ca si Roman.

De ce am iesit atât de violent, lipsit de modestie, pe care am avut-o pâna nu de mult, drept dovada nu am cerut nici un drept, nu am certificate de erou revolutionar! Pentru ca nerusinarea a atins de mult cote neprmise, tineretului i se adimistreaza o minciuna de proporti care via TVR se va impune in constinta, deveni adevar istoric. Adica eroi autentici unelte a sistemului criminal, iar criminali eroi, salvatori ai neamului. Sa se termine odata cu mascarada asta!

Octavian Mihaescu
_________________
http://www.mainpost.de/_/forum/index.html?mode=po_view&th_id=1758
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de picky la: 13/02/2007 16:20:17
Adrian Fuchs :

Intre timp, Pedro Roman, a fugit de acasa ...
#175215 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...