-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Despre Ceausescu si urmasii lui


de Pajeu la: 12/06/2005 10:46:00
modificat la: 14/06/2005 21:20:45
voteaza:
– despre Ceauşescu şi urmaşii lui –

Mă gândeam, privind anul trecut alternativ la filmul negru al încremenirii în sinergiile “istoriei roşii” specifice ante meanDricului decembrist 89 şi la imaginile unui descătuşant decembrie 89 când tiranului agramat Nicolae şi toantei Elena analfabetă li s-a opus la început Timişoara înţeleaptă mai apoi toată ţara dumirită, cum a putut îndura acest popor atâta idolatrie şi atâta spoială a poleielii “menirilor” cu care evazionau cei doi tirani şi ticăloşii profitori din jurul lor realitatea sumbră a ceea ce de fapt şi de drept erau vremurile ticăloşite iar ei nişte netrebnici loviţi de damblaua dictaturii si alţii de cea mai josnică profitorie slugarnică a convieţuirii în coterie?

Acestui fapt îi găsesc culmea totuşi explicaţii la 14 ani de la momentul 89 într-un astăzi care pe alocuri contextual poate fi o fidelă analogie cu ceea ce a săvârşit perioada comunistă care poate semăna doar cu nazismul prin “aflarea în treabă ca metodă de lucru”, minciună, perfidie, josnicie, slugărnicie, bestialitate, oroare, satanism, totalitarism şi lichelism. Existenţa cărţii domnului Gabriel Liiceanu “Apel către lichele” este o altă sursă de aflare a explicaţiilor endemicităţii unui astăzi al lumii parazitate de asemănări stranii cu anterioritatea lui decembrie ante 89. Actualitatea faptului că se citesc încă asiduu “Politicele” scrise de domnul H.-R. Patapievici îmi confirmă un al doilea izvor de aduceri înainte a plăgii moştenirilor ori genealogiilor alterate de fatalmente perplexivul unei naţiuni al unui astăzi pare-se încă sortit putrefacţiei roşii – brune.

Scriitura – de combatere a dăunătorilor democraţiei reale – domnului Mircea Mihăieşi poartă amprenta cea mai puternică – pentru mine cel puţin – a revoltei la vederea cancerigeniei urmaşilor lui Hitler, Stalin şi Ceauşescu epoca Iliescu fiind al treilea argument că în România spectrele totalitarismului, dictaturii şi ororilor încă nu doar subzistă ci de-a dreptul au căpătat o coajă pe tulpina unei ţărişoare care spera prin martirii de la Timişoara – apoi doar o parte din ţară – urmaşii lor, disidenţii, acei ce au avut tăria de a ieşi în stradă şi striga “Jos Comunismul!” că se va putea salva ori măcar însănătoşi, de pe urma urmelor lăsate ca urmare a trădătorilor de neam, ţară şi democraţie, printr-o schimbare în Bine.

Astăzi văd în jurul meu cum lumea ticălosului “om nou” câştigă teren înaintea Omului real şi de cele mai multe ori este cumplit acest déjà vu pentru că simt cum vremurile “gândirii arestate” ne sunt sugerate ca o ameninţare de către acei care culmea folosindu-se pârghiile democraţiei – şantajând cu persiflare, dând şpagă, minţind cu insolenţă, şmenărind, atacând laş prin agenţi, transformând răul în bine iar binele în ceva tendenţios şi rău, iniţiind coterii, urzeli, trădări, rele ori amăgind bieţi sărmani şi costelivi asistaţi cu arginţii trădării idealului unei libertăţi ca un dat al Cerului – ajung în demnităţi pe care cu nici un chip nu le merită.

Astăzi aud acelaşi agramatism ce ieri ne infesta forţat conştiinţa, asist la aceeaşi subversiune care imi stârnea revolta, greaţa şi îmi ameninţa libertatea de a spune ceea ce gândesc, privesc uimit la felul cum slugoii de ieri îşi regăsesc tangenţele slăvirii idolatre cu singurul şpăgărai pe care ştiu să îl facă – pupatul în dos pentru a prinde vre-un os sărit din ciolanul săvârşit “celui mai iubit fiu” clonă a “omului nou” care îi este pavăză şi sforar pe din spate – aceasta fiind ocupaţia lor de bază. Astăzi unii sunt idoli ce le seamănă – acelora care ignora punctului Opt al Proclamaţiei de la Timişoara desi cad sub incidenta lui – prin poleiala cu care se adaptează lejerităţii conştiinţei şi care alăptează gurile lor, ale ipochimenilor ahtiate de luciferice tentaţii oferind splendoarea vanităţilor de-o clipă, glorii, povârniş direct spre cripta suspinelor zadarnice şi scrâşnirea dinţilor, care duc în rătăcire lumea, uitându-se pe sine-n decadenţa “omului nou”, rătăcitor în pustia vieţuitoarelor încovoiate de plăceri ca refugiu provizoriu unde coşmarul fantomei acoperă epidemic chipul şi asemănarea realităţii.

Astăzi ştiaţi oameni buni români că sunteţi copleşiţi de poverile cotidiene ca să-i uitaţi, prin dezinteresare în amăgire ori dezamăgire în demnităţi pe slugoii fără credinţă demnitate, onoare sau cu falsă credinţă, în urzeala coteriei slăvirii idolatre “celui mai iubit” fiu clonă a “omului nou” care îi este pavăză şi sforar pe din spate cu toţii fiind nimeni alţii decât urmaşii agramatului şi analfabetei.

Astăzi ştiaţi că Ceauşescu subzistă prin urmaşii lui virusând în fiece ungher orice adumbră a democraţiei, că pe Ceauşescu şi urmaşii lui îi vedem printre aplaudacii “celui mai iubit fiu” clonă a “omului nou”, că încă vi se mai cer aplauzele forţate de către maimuţoii ce ieri stăteau cocoţaţi în lumea lui Ceauşescu iar astăzi îi aflăm în putoarea minciunii spectrului ce parazitează cu a urmaşilor lui “urâciune a pustiirii” ţara întreagă.

Ei au forţa dezechilibrului pervertirilor de mentalitate noi în schimb avem puterea echilibrului normalităţilor demnităţii.

Ei au tocit lecţia subteranului arginţilor noi am aprofundat cursul economiei funcţionale. Zeul lor e banul murdar, pătat cu sânge şi fără de sudoarea caldă a cinstei câştigat iar Cezarul –i pavăza sub care se-nfruptă din fructuoasa naivitate a poporului şpăgărindu-l, minţindu-l şi furându-I şi ultimul cu trudă câştigat bănuţ. De fapt nu ne este deloc frică de forţa represiunii ori intimidării lor şi nu ne este deloc teamă de reclamaţiile nefondate, de acuzaţiile calomnioase, de delaţiunile banale şi metodele lor perverse de instigare la intimidare. Iară voi ce sunteţi nişte rumeni ori palizi fameni de veţi încerca să ne opriţi de la protestul nostru legitim vă veţi trezi la o vreme absorbiţi de glasul celor ce ne vor urma şi protestul nu se încheie cu noi căci todeauna va fi cineva care să se ridice şi să vă întrebe:

- Cine vă credeţi?

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...