-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

E seara


de Tofan Ana Isabella la: 14/06/2005 08:59:00
modificat la: 15/06/2005 20:49:41
taguri: Eseuri 
voteaza:
. E seara si intunericul se lasa incet peste case si peste sufletul meu. Nu sunt multumit cu viata pe care o traiesc . Unii zic sa fiu fericit ca am , o casa, un serviciu si ca nu mor de foame. Dar nu,nu e asa .Implinirea materiala nu e fericire, doar pentru unii. Chiar, ce este fericirea ? Ce inseamna sa fiii fericit ? Nimeni nu stie?Ma complac intr-o stare de letargie , fara sa dau din maini si din picioare. Inr-adevar nu sunt o persoana ambitioasa . exista avantaje si dezavantaje ale acestui fel de a fi.
Sunt un romantic incurabil ,intr-o epoca cand doar banul conteaza. Ma emotioneaza fiecare cantec, fiecare floare, frumosul..Sunt facut sa fiu fericit ? Nu cred.
Si daca nu stiu ce insemna a fi fericit cum pot visa la ea . Zau, nu stiu nici eu… Probabil ca fiecare o cauta intr-un fel sau altul.
La capatul vietii,oare ce ne-o fi asteptand? Oricum ,eu n-am sa plang cand voi muri. Pentru ca ma gandesc inca de pe acum la clipa ultima.
Viata este un lung sir de hopuri si damburi. Depinde de noi sa trecem cu capul sus de ele . Insa unii pur si simplu nu au forta interioara de a le escalada. Se poticnesc si dau cu capul si nu mai pot iesi din acea situatie. Ce bine de unii ca sunt tari!Intr-adevar sunt o persoana care se autcompatimeste. Ce sa fac, asta e natura mea.
Oare cand vei scapa desirul nesfarsit de chinuri?Oare cand vei intalni o clipa de fericire , o raza de lumina?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


cand.. - de DONNA la: 22/10/2005 15:08:54
Cand te vei gandi, brusc, intr-o dimineata in care neaparat soarele straluceste printre frunze sau printre firele de par, ca esti fericit doar pentru ca simti cum emotia te cuprinde in pale...in fata unei frunze..sau a unei flori...care iti canta..
oana
#80722 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...