Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

EvZ: BLOG-UL romanesc, sezatoarea electronica


de Daniel Racovitan la: 09/11/2003 05:27:00
modificat la: 18/11/2003 04:19:10
taguri: Internet 
voteaza:
Evenimentul Zilei, despre BLOGURI:

"BLOG-UL romanesc, sezatoarea electronica

Doru Cobuz

Psihologii cred ca acesta este o alternativa de comunicare

“Au trecut aproape 24 de ore de cind am descoperit weblog-ul. Am scris mult. Am citit si mai mult. S-ar parea ca unii au si citit ce am scris. Am devenit dependent. Experienta mea de alcoolic si toxicoman mi-o spune. Este momentul sa mai iau o pauza. Dar dupa ce termin de scris ce am in gind acum. :)” Rindurile acestea au fost scrise la 21 august de cel care si-a luat “nickname”-ul (pseudonimul) SKB. El este unul dintre romanii care “au descoperit” blogging-ul, o aplicatie a Internetului care te ajuta sa iti creezi propriul site si sa iei legatura cu oameni asemeni tie. Si pentru toate acestea, cunostintele de Internet solicitate sint minime.
Blog-ul este un jurnal electronic, scris insa sub ochii a mii de utilizatori, iar insemnarile ramin disponibile, peste timp, pentru orice curios. De asemenea, jurnalul electronic este interactiv, oferind celor care il citesc posibilitatea sa-l comenteze.
O forma extrema a comunicarii, ar putea spune unii, pentru ca invita navigatori din orice colt al planetei in intimitatea unei persoane. Forma suprema ar spune altii, pentru ca permite cristalizarea unor comunitati cu preocupari asemanatoare si un schimb de informatii chiar mai rapid decit mass-media. Chiar daca blogging-ul romanesc nu a depasit virsta primelor gingureli, o adevarata gasca electronica s-a format deja in retea. (...)"Articolul complet: http://www.expres.ro/social/?news_id=136928
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


"Cultura digitala - reflecţii critice" de Geert Lovink - de Badu la: 25/04/2004 03:15:44
Din câte ştiu, există un personaj pe numele lui Geert Lovink, care a scris foarte mult despre cultura digitală. Am aflat de la un prieten că unele dintre cărţi sunt disponibile la editura IDEA, dar n-am avut încă posibilitatea de a citi vreo una dintre ele. Tot ce am gasit sunt o serie de articole de pe net.
#14480 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...