-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

intrebari...


de poesis la: 15/06/2005 16:23:00
modificat la: 15/06/2005 21:36:31
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Ce s-ar intampla oare daca ingerii n-ar mai exista,daca speranta si visul ar disparea inlocuite fiind doar de realitatea cruda pe care fiecare dintre noi trebuie s-o suporte in fiecare zi, in fiecare clipa din aceasta viata.Cum te-ai simti dac-ai fi surd, mut si orb ce ti-ai dori in acea clipa ce idealuri ai mai avea?Lasand la oparte toate aberatiile inchipueste-ti o lume in alb si negru, fara culoare, muzica ,imagine o lume in care crimele sunt legale, furtul incurajat, iubirea si credinta condamnate, si nu ma refer doar la credinta in Dumnezeu ci credinta in om in general.Cine i-ar invata pe copii nostrii ce insemna toate acestea cine le-ar mai citi povesti daca literatura ar fi inlocuita?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


si raspunsuri... - de Corinutza la: 20/06/2005 18:14:51
Mah, nu s-ar mai intampla nimic menit sa uimeasca .
Sa le luam pe rand : speranta moare ultima , dar dupa noi...; visul se transforma in realitate ( care? aia la care speranta nu ajunge ?); realitatea nu poate inlocui nimic; este un concept identic doar cu el insusi( fiecare cu a lui sper ca e clar).
Surzi am devenit cu totii satui de urlete, minciuni, promisiuni sau gemete.Muti ramanem fara sa vrem obositi de propriile strigate de ajutor( oaia care zbiara o mananca lupu' , asa ca....), iar orbi suntem din obisnuinta vederii acelorasi lucruri , acelorasi chipuri inexpresive si neschimbatoare , asemenea unor tablouri vechi apartinand familiei si pe care soacra( sau cine vreti ) nu te lasa sa le arunci( instrainezi).
Nu trebuie sa ne mai inchipuim nimic . Le avem pe toate pe langa noi. Ce daca negrul nu e culoare si albul la fel ? Se poarta gri ( citeste binisor) in materie de standard de viata.
Copii nostri sunt predispusi genetic sa reziste la mediul "construit "de noi. Sunt cu mult mai buni cu toate malformatiile lor pt ca se lupta sa traiasca chiar daca nu vor reusi .Care literatura ? Noi, parintii am incetat demult orice lupta impotriva RAULUI. Si ma rog care mai e diferenta intre bine si rau ? raspunsul unui nebun a fost simplu : niciuna . Il impartasesc 80 %. Nu-s nebuna ! OARE? Sa mergem mai departe ...
#55678 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
poesis - de zaraza la: 20/06/2005 21:54:21
o lume ca cea pe care ne inviti sa ne-o imaginam n-are nici un chichirez, e perfect previzibila si evident, condamnabila. care-i treaba?

zaraza
#55702 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
! - de maan la: 21/06/2005 08:41:09
da' de ce sa-mi inchipui asa oroare?
mi-i de-ajuns ce vad in jur si mai degraba pun umarul si-ncerc sa vindec ce se mai poate.

ce-i ciudat?
ca da, lumea-i rea, dar de fiecare data altii-s vinovati!
#55772 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
poesis - de om la: 21/06/2005 18:43:30
si in Apocalips exista speranta de mai bine, chiar daca vine dupa!
O sa-ti raspund doar la o intrebare: "Cum te-ai simti dac-ai fi surd, mut si orb ce ti-ai dori in acea clipa ce idealuri ai mai avea?" = citeste Helen Keller si poate o sa intelegi NEPUTINTA RAULUI!
#55855 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...