-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

de unde ne tragem si cum ajungem!


de ego scenic la: 22/06/2005 20:53:00
modificat la: 04/07/2005 21:30:23
voteaza:
Vroiam ca prima chestiune care o voi publica aici va fi mai interesanta
da am simtit nevoia, sa scriu aceste ideii neaparat pentru a fi vizualizate si de alte persoane, care sper eu vor fi de acord cu mine.
Un subtitlu la acest articol-eseu ce o fi ar putea fi 'De la Teoria Formelor fara Fond la ROmania de astazi' de ce zic asta.Ma uit la unii din prietenii mei, ma uit pe strada, ma uit la televizor si vad cel mai decandent roman din istoria cunoscuta a Romaniei, cu toate ca acum o !ardem mai bine! si avem magazine de haine si chestiuni dintre acestea variate.Ideea e ca ma uitam la protv si ma enervam extraordinar cand auzeam reporteri 'asa de tari'? precum acestia vorbind despre- da de ce sa nu facem si noi ca x ca x o arde mult mai bine de cand....-si nu era vorba de exemplu pozitiv va asigur.Romanul se simte stresat de timpul si aptiul care il desparte de Europa de Vest si simte nevoia unei adaptarii rapidee prin influente extreme gen copiat la maximum si in unele cazuri kichtizat!.Precum si in secolul trecut pardon acum doua secole in anii 1800 cand un mare lider al miscarii literare romane mentiona faptul ca romanii nu au un fond de cuvinte si de aceea preluam atat de multe cuvinte din alte limbi pentru a ajunge 'linguricion furculicion' cum zicea Caragiale.Nu e adevarat romanii se trag din geto-dacii care au cel mai vechi dialect din Europa si mai nou poate si din lume.Nimeni nu sa straduit intr-adevar sa traduca neologismele si cuvintele de imprumut de atunci, precum nici acum nu se straduie nimenea sa faca ceva original, ceva romanesc caci potential, istorie, cultura adica materila de lucru avem destul.Desigur ca un timp de aici inainte vom fi scalvvii trusturilor pro-americane sau pro-oricine numa roman nu.Acestea fiind spuse ma rog ca cineva din audienta digitala a acestui site sa ma inteleaga si sa dea mai departe!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


Bai baiatule, daca mai scr - de gabriel.serbescu la: 04/09/2005 20:18:06
Bai baiatule, daca mai scrii vreodata in halu asta te zic la Cico, ca sa te publice pe lista lui neagra si sa te faca de ras. Clar?

#69621 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
gabi ;) - de cico la: 04/09/2005 20:44:49
iti pregatesti si tu cumva aparitia trimfala pe trancaneala? :))))) Nu de alta, dar poate facem un Top 10 :)

pina una-alta, textul acesta are unele pasaje hilare, dar cred ca esti singurului pina acum care te-ai legat de autor (mai mult decit de perlele lui, cum ar fi fost cazul). Iar pe "lista mea neagra" intimplator ma aflu si eu (ca mi-am pus singur vreo 2 perle)...

comentariul tau e mai hilar si mai deplasat, poate-ajunge el inaintea altora. Va place-al dracului la unii sa muscati in stinga si-n drepta, da' fereasca sfintu' sa se lege careva de ce bazaconii scoateti din voi ;))))
#69624 (raspuns la: #69621) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cand ajungi sa musti din tine - de gabriel.serbescu la: 04/09/2005 23:10:37
Cand ajungi sa musti din tine e fie sacrificiu a la victoria lipan, sau calu´ei, fie e masochism.
In primul caz vorbim de saracie in al doilea de patologie.
Altfel putem vorbi de critica:). Sint convins ca sint si eu lin de perle, e omenesc, daca le vezi si crezi ca ar avea succes, esti invitatul meu, purica-le si rade-le, nu le ierta, dracu sa le ia!, cat despre interventia mea aici, m-am trezit fara sa vreau scriind.
Nu credeam ca voi fi demascat atat de usor, insa vaz ca-s urmarit....
sinteti peste tot


#69660 (raspuns la: #69624) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bine, hai ca n-am chef de sfa - de cico la: 04/09/2005 23:18:14
bine, hai ca n-am chef de sfada :(
(1) nu toti privim toate prin optica "muscaturilor"
(2) pe "academie" nu se "critica", nu se "purica", ci se pune textul, uneori doar cu un scurt titlu sau comentariu ce se cauta amuzant. nu-ti place? nu citi.
(3) nu esti "urmarit", bade, doar ca ce scrie oricare e PUBLIC si-apare subiectul imediat in top (poate-ar trebui sa treci tu putin pe la psiholog ;)) tie cum iti sari in ochi "lista mea neagra"? m-ai "urmarit"? ;)))

ps Haha, vad c-ai pus un comentariu la altul ca "la romani le lipseste umorul". Eh, vezi ca-ti stii problema? Sa-ti zic un secret: nu sintem toti la fel ;))
#69662 (raspuns la: #69660) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cico, calmeaza-te te rog, rec - de gabriel.serbescu la: 05/09/2005 00:25:25
cico, calmeaza-te te rog, reciteste ce-am scris, sinu te da in stamba, ca nu-tz favui nica

#69674 (raspuns la: #69662) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...