-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Si unde-i afacerea?


de transilvanpop la: 01/08/2005 14:55:00
modificat la: 20/09/2005 20:08:09
voteaza:
Ai stat vreodata asa, intr-o dulce semivisare, si sa iti vina instantly o idee "indrazneata" (ca sa nu zic trasnita), despre cum ar fi sa ai bani si cum sa ii faci intr-un mod cat mai original? De exemplu sa deschizi o sala de asteptare, sa vinzi doze cu aer de munte, etc. Daca da, atunci pune-o pe tapet sa o vedem si noi .Inventivitatea romanului nu cunoaste limite, nu-i asa?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


transilvanpop - de anisia la: 10/08/2005 15:30:35
nu vreau sa te dezamagesc, dar a mai fost o conferinta pe aici cu aceeasi tema si n-a avut viata lunga. inventivitatea romanului intr-adevar poate merge spre absolut, dar nici cu istetimea lui nu mi-e rusine. crezi ca din cei ce au astfel de idei inedite care sa le aduca succesul financiar, vor veni in fuga mars sa le puna pe cafena, ca sa-si creeze o concurenta in plus?
nu stiu, ma intreb si eu asa, cu mintea mea de românca...
#64570 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anisia - de transilvanpop la: 12/08/2005 12:14:26
Deh, romancutzo, n-am cum sa stiu de toate conferintele care au fost p'aici in ultimii doi ani, cand eu beau cafea cu voi doar de doua luni. Oricum, ma refeream la idei trasnite, dupa cum ti-ai putut da seama si din exemplele din text, care sa iti ridice putin colturile gurii si moralul atunci cand le citesti si sa zici ceva de genul: "Doamne, mare ti-e gradina, ia uite ce i-a mai puiat si lu' asta mintea!". NU neaparat la ceva functional. Beneficiul asteptat e, pur si simplu, doar "having fun". Normal ca o afacere buna nu o trambitzezi. Hey, trezeste-ti simtul umorului. Fa si tu o fabrica de cusut nasturi, sau proiecteaza un pahar cu balamale, etc. Bine-nteles, daca mai ai cafea si pentru conferinta asta. Iar de n-o avea viata lunga asta nu e asa de important. Hai noroc.
#65021 (raspuns la: #64570) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt. transilvanpop - de Paianjenul la: 29/10/2005 05:45:17
"Ai stat vreodata asa, intr-o dulce semivisare, si sa iti vina instantaneu o idee "indrazneata" (ca sa nu zic trasnita), despre cum ar fi sa ai bani si cum sa ii faci intr-un mod cat mai original?"


- Mi-a venit o asemenea idee, dictata de necesitate... fara sa ma fi gindit la a o patenta in scopuri comerciale: un soi de "inhibitor" de sforait, care ar functiona cam asa: • un senzor acustic care detecteaza sforaitul individului activeaza o sursa de sunet (ex. aparat de radio, CD player, etc.) al carui volum creste progresiv dar rapid, pina cind subiectul (echipat cu casti auriculare confortabile, conectate la sursa de sunet) este trezit de catre respectivul sunet. Odata sforaitul intrerupt, acelasi senzor acustic - nemaiprimind semnalele sonore specifice sforaitului - deactiveaza instantaneu sursa de sunet, permitind astfel subiectului reluarea somnului (pina la proxima recidiva cind, evident, faza urmeaza sa se repete).

 • #82671 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


  -50%
  reducere de Black Friday
  Cursuri de matematica si fizica online!
  Incearca-le gratuit acum

  Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
  www.prepa.ro
  loading...