Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

CONDITII DE UTILIZARE


de admin la: 16/11/2003 08:03:00
modificat la: 23/07/2006 12:47:00
taguri: Internet 
voteaza:
Accesarea in orice mod a acestui sit web implica obligatoriu acceptarea conditiilor de utilizare prezentate mai jos. In cazul neacceptarii acestor conditii, este necesara incetarea imediata a accesarii lui. Conditiile de utilizare se pot schimba fara avertisment prealabil, de aceea este necesara consultarea lor frecventa, pentru a fi la curent cu versiunea cea mai recenta.


Ce este Clubul Cafeneaua.com?

Cafeneaua.com este un “club de conversatie” in care se intalnesc oameni interesanti, pentru a purta discutii stimulante, pe cele mai variate teme. Clubul Cafeneaua.com este un loc de intalnire aparte, in care libertatea de expresie si creativitatea sunt incurajate. Invitatii clubului, persoane interesante si de valoare certa (artisti, ganditori ori militanti din diverse domenii), intretin cu utilizatorii conversatii captivante.
Membrii clubului (utilizatorii inregistrati) vin in multe cazuri zilnic, si participa la discutiile din diversele conferinte propuse, pentru a schimba informatii interesante, ori pentru a comunica cu noii lor prieteni de care ii leaga interese comune.
Clubul Cafeneaua.com se distinge in mod deosebit prin calitatea ridicata a conversatiilor si prin mediul civilizat pe care il ofera membrilor ei.
Vorbitorii de limba romana din toata lumea pot intalni 24 de ore din 24 alti vorbitori de limba romana.

Cine poate participa in Clubul Cafeneaua.com ?

Oricine, atata vreme cat ii respecta pe ceilalti participanti si regulile clubului. Inscrierea ca membru inregistrat se face instantaneu, e gratuita, iar noii veniti sunt incurajati sa contribuie cu mesaje. De obicei, pentru a aprecia Cafeneaua cu adevarat, este nevoie de o perioada initiala de acomodare cu modul de functionare si atmosfera clubului.

Cate tipuri de utilizatori exista?

Pentru a evita problemele intalnite pe majoritatea forumurilor Internet, utilizatorii nou-veniti se inscriu cu statutul “neconfirmat”. Aceasta inseamna ca, inainte de a fi publicate, mesajele lor sunt moderate in prealabil de catre administratori. O data ce administratorii estimeaza ca utilizatorul s-a acomodat cu atmosfera si cerintele clubului, atunci va deveni “utilizator confirmat”.

Statutul de “confirmat” da posibilitatea de a participa in mod direct la discutii, fara moderare, si de a utiliza mesajele private. Singura modalitate de a obtine statutul de "confirmat" este de a participa constant la discutiile Clubului. A pune intrebari de tipul "dar eu cand voi fi confirmat" nu face decat sa o intarzie.

Nu e o politica prea restrictiva?

Nu e, desi la prima vedere poate parea.
Politici similare cu a noastra sunt utilizate si pe alte forumuri internet, nu au fost inventate de noi. Orice Club are o politica de admisie a noilor membri, si interesul este in primul rand al comunitatii. Calitatea discutiilor si a participantilor se datoreaza in primul rand aplicarii acesti politici.


Care sunt regulile ce trebuie respectate in club?

Regulile clubului tin de un bun simt elementar:
- nu publica nimic din ceea ce poate fi considerat ilegal;
- nu publica mesaje care nu au legatura cu subiectul conferintei;
- respecta-i pe participantii la discutie; combate ideile nu persoanele; libertatea de exprimare nu trebuie confundata cu libertatea de a insulta
- da dovada de maturitate intelectuala; nu te lansa in certuri cu ceilalti utilizatori: risti ca gazda conferintei sa iti stearga mesajele ori sa iti restrictioneze accesul;
- nu publica materiale care apartin altora fara a avea acordul lor, deoarece asta se numeste furt intelectual; daca citezi dintr-un articol de presa indica in mod obligatoriu sursa; mai multe detalii despre pozitia administratorilor fata de plagiat se gasesc la adresa http://www.cafeneaua.com/node/view/916 ;
- remarcile referitoare la modul de administrare al clubului se fac numai in forumul “Prin Luneta”; orice mesaje sau aluzii publicate in alte locatii de pe sit vor fi considerate drept o incercare de trollare a forumului.
- fiind un forum romanesc, limba discutiilor este romana. Nu toata lumea cunoaste limbile straine pe care le cunosti tu. Exista si o exceptie: pot fi publicate pasaje din opere care in original sunt in alta limba
- nu critica gramatica celorlalti participanti la discutii; multi sunt plecati din tara de foarte multi ani si aceste greseli sunt inerente

Teme de discutie care nu vor fi dezbatute in Cafenea:
- "consipratia evreiasca", holocaust, arabi, conflictul din Orientul apropiat, Palestina, Israel
Din experienta, aceste teme genereaza 90% din certurile dintr-un forum;Nerespectarea regulior elementare ale unei conversatii civilizate, mentionate mai sus, pot atrage sanctiuni.

Evident, administratorii Cafeneaua.com isi rezerva dreptul de a revoca confirmarea oricarui utilizator.

Cui apartin mesajele publicate? Cine e responsabil pentru ele?

La Cafeneaua.com, responsabilitatea mesajelor apartin in totalitate autorului.
Nici administratia Cafeneaua.com nici gazda conferintei nu pot fi facuti responsabili pentru mesajele altor utilizatori.
Utilizatorii raman proprietarii mesajelor pe care le publica. Publicand mesajele, utilizatorii acorda implicit proprietarilor sitului dreptul de a le afisa public, in mod gratuit, in cadrul sitului, acest lucru fiind cerut de insusi modul de functionare al acestuia.
Avand in vedere ca Cafeneaua.com nu poate garanta perenitatea acestor mesaje, este responsabilitatea fiecarui utilizator sa isi pasteze o copie de siguranta a mesajelor publicate.

Date private. Politica de confidentialitate

La inregistrare, utilizatorul completeaza anumite date personale. Dintre aceste date personale, adresa email este protejata de sistem si nu este facuta niciodata publica. Aceasta protectie nu se aplica in cazul in care utilizatorul isi publica adresa din proiprie initiativa intr-un mesaj public.
Cafeneaua.com se angajeaza sa nu transmita datele personale unor terti. Cafeneaua.com detesta spam-ul la fel de mult ca si utilizatorii sai.

Comunicarile email

Utilizatorii inregistrati isi dau acordul de a primi orice comunicari email din partea sitului Cafeneaua.com.

Calitatea serviciului. Incetarea calitatii de membru.

Proprietarul sitului web nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a sitului web aminitit, pierderi sau daune implicite, explicite, directe sau indirecte, prezente, trecute ori viitoare. Cafeneaua.com nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste disponibilitatea serviciului oferit. Acesta este oferit "asa cum este".
Utilizatorii care nu mai doresc sa faca parte din club se isi pot anula inregistrarea in mod automat, la sectiunea "date personale".
De asemenea, Cafeneaua.com isi rezerva dreptul de a refuza serviciul oricarei persoane, indiferent de motiv. Utilizatorii care utilizeaza serviciile Cafeneaua.com cu rea-vointa vor fi eliminati fara drept de apel.

Pentru nelamuriri sau sugestii ne puteti scrie la adresa "cafeneaua PUNCT com AT gmail PUNCT com"
(subiectul nu permite comentarii) . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...