Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Pâna când?


de Octavian Mihaescu la: 08/08/2005 04:02:00
modificat la: 17/08/2005 14:30:41
voteaza:
Acest PSD, fie Iliescu, Geoana, Roman, Nastase, impreuna cu Ponta&, trebuie sa dispara complect, nu ideologia social-democrata ci lideri acestui partid-mafiot, care au distrus, pus in pericol interesele vitale ale României, clasat pe ultimul loc in tot estul european, facut de rusine pe orce român.
Tot raul de la aceasta grupare , garda a II-a comunista, neocomunista, democrata, se trage. Mafia instaurata sub bagheta lui Iliescu&PSD s-a instaurat în Ro. Câta vreme mai stam cu acestia sub acelasi acoperisi? Este timpul, (15 ani), sa alungam aceasta grupare nefasta pentru Ro.

Cine este de vina? Securitatea, o fii facut la incpeut jocurile PCR-FSN, as este, le stim, insa nu aceasta mai mentine cu peste 30% acest partid, ci electoratul (mare parte din el), caruia îi datoram din 20 Mai 1990, aceasta plaga numita FSN-PSDR-PSD-PCR-PCCUS.

Ne plângem ca n acest PSD a disturs polul C-D, respectiv PNT-cd, as este, insa observam ca nici macar nu au (si am) fost capabili sa construiasca un pol Social-Democrat autentic. CDR-Ctinescu, la readus la putere, sa nu uitam, aceasta a fost marea nenorocire ce a cazut pe capul nostru, de care nici azi nu mai scapam.

Unde este noua clasa politica, unde sunt tinerii, aceia in care toti îsi pun nadejdea mântuitoare, unde sunt? Afara, in Occident, aiurea, ne amagim, imbatam cu apa rece, sunt lipsiti de caracter, lasi, dar nici prea mari destepti nu am prea fatat dupa 89. In nici un partid existent in Ro nu vad un tânar promitator, de presa ce sa mai vorbim...! Cine va lua locul lui Octavian Paler, pe al lui Corneliu Coposu, nu vad pe nimeni, negura densa, sinistra la orizont. Ce tinerii, sa vorbim de generatia mea, care a fost tânara în 89 si, care in mod normal trebuia sa nasca lideri care sa smulga, alunge impostori la groapa de gunoi, unde sunt acestia?! Ce a emigrat toata Ro?

Ba mint, uite un schmecher, un bandit , numit Basescu s-a impus, dar tot din sistem, vorba lui , ca gura pacatosului adevar graieste. Si ptr ca tot am ajuns aici, amintind de religie. Nici in acest domeniu nu am dat nimic, socio-cultural, aiurea in tramvai, tot nimic nu se vede, ba în 2000 ne tipa la megafoane sa votam pe Iliescu-PSDR!

Ne bate pâna si Dumnezeu pe obraz, de atâta nerusinare in care persistam, construim cu chiu cu vai , ptr ca a doua zi sa fie laute de ape, furtuni si alte calamitati. Iata blestemul , in care ne zabtem de la Manole citire, dar oare numai asta sa fie, ba, uite si Miorita si, si si câte nu am putea vedea, daca ma vrea.

Este si va ramâne o mare pata de rusine, daca aceasta formula a PSD, Iliescu, Roman, Nastase, Geoana si tot alaiul mafio-comunist, vor mai avea sutienre electorala, ce este prea mult strica! Deja putem vorbi de simtom patologic!

O.M
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: