Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

N-aveti chef sa va tociti coatele prin facultati?


de Daniel Racovitan la: 28/08/2003 09:01:00
modificat la: 28/08/2003 09:03:36
voteaza:
N-aveti chef sa va tociti coatele prin facultati? Nu va duce capul pentru cursurile de doctorat de la Princeton sau Yale?

Nici o probleeema! Solutia exista.

Firma de imprimerie reprofilata care se prezinta pe situl http://www.backalleypress.com/ va vine in ajutor: pentru cateva sute de dolari va poate trimite prin posta diploma pe care o visati. Bachelor's Degrees, Master's Degrees, Doctorate, toate de la universitati de prestigiu, ce mai, orice va pofteste inima setoasa de cunoastere. Fireste, vi se trimite o diploma care foarte greu se va deosebi de una originala, insotita de fisa matricola corespunzatoare, cu rezultatele pe toti anii de studiu, si ea semnand la perfectie cu una veritabila.

Baietii de la BlackAlleyPress sunt fireste niste tipi onesti si bine intentionati, declarand ca diplomele vi le fabrica doar pentru distractia voastra personala, asa, de chestie, in nici un caz pentru a va folosi de ele pentur vreun castig nemeritat, nu, Doamne-fereste..... Intr-adevar, distractia nu ar fi completa, si clientul nu ar fi satisfacut daca diplomele nu ar fi tiparite pe aceleasi tipuri de hartie securizata pe care o folosesc si universitatile si daca nu ar imita la perfectie "pecetile" lor.

Constiinta insa, chiar asa gatuita si maltratata tot reuseste sa razbata spre lumina: nu veti fi serviti cu diplome in domeniul medical. S-or gandi bajetii ca, cine stie, poate intr-o zi or cadea pe mana vreunuia facut 'medic' de catre tiparnitele lor...
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


Diplome - de (anonim) la: 31/08/2003 12:03:31
Imi cumpar si eu una si ma duc in Romania sa trag un "tun" .
Diplomele astea arata mult mai bine decit cele a celor in functie astazi si eliberate de fostul PCR si facultatule subordinate lui.... si ele la fel de duplicitare.
#92 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
diploma - de Catalina Bader la: 23/11/2003 00:47:14
in sine nu reprezinta nimic

cine esti tu, profesional
e important
pentru ca valoarea din Romania
este valoare pretutindeni.
daca diploma ta are valoare...
#4988 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
diploma, sfanta diploma - de Homo Stultus la: 24/07/2006 12:54:58
"Somnul ratiunii naste monstrii" - Goya

Chiar obtinuta "pe bune", o diploma nu are valoare atat timp cat titularul ei nu este capabil sa faca proba cunostintelor pe care ar fi trebuit sa si le insuseasca. Mai devreme sau mai tarziu impostura si furtul intelectual ies la iveala.
Demersul pe care il fac flacaii despre care ati amintit ar trebui pedepsit cu un alt tip de "facultate" in care uniformele sunt vargate si profesorii (doar pentru a pune in lucru un tip de educatie spartan bineinteles), poarta bastoane si arme de foc.
Daca ar face macar cativa ani sunt sigur ca perspectiva lor asupra "invatamantului" se va schimba si vor intelege ce inseamna sa nu dormi noaptea cu singura companie un tratat uitat de-al unui tip mort inainte ca tu sa te nasti.
Din pacate sunt multi impostori si cu diplome "in regula". Am intalnit absolventi de facultate care aveau mari pretentii dar care nu faceau fata la o discutie cu grad de dificultate mediu, chiar pe specializarea lor. Astia sunt la fel de rai ca si cei cu diplome contrafacute. Suspectez ca s-a inventat un nou surogat pentru inteligenta; banul. Mai este si varianta P.C.R cum spunea cel ce a postat inaintea mea. PCR s-ar traduce Pile Cunostinte si Relatii cred.
#135146 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...