-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Eveniment "HIP-HOP LIVE ART"


de anndrea la: 23/08/2005 12:11:00
modificat la: 01/09/2005 14:40:32
taguri: Arta_si_Cultura 
voteaza:
C.R.B.L (Come Ride Black Label), Hip Hop USA si Blue Buffalo au organizat in data de 20.08.2005 la Plaza Romania prima editie a miscarii “ Hip-Hop Live Art”. Graffiti, breakdance, dj, mc si beat box sunt principalele elemente ale culturii hip-hop prezentate prin acest eveniment.
Graffiti. Evenimentul a debutat cu un concurs de graffitii cu tema „Stop terrorism”. Au participat 20 de echipe, fiecare dintre aceasta incercand sa-si arate indemanarea. Castigatorii sunt : locul 1- Brasov, locul 2 - Cluj Napoca, locul 3 – Bucuresti. Juriul a fost compus din C.R.B.L, din partea Come Ride Black Label, „Shakespeare” (BlueBuffalo), Francezu’ (trupa Simplu), Dana (Hip Hop USA). Premiile au fost in valoare de aprox. 20 de milioane lei vechi, constand in spray-uri speciale, markere, blocuri de desen pentru graffiti, masti si accesorii, cd-uri oferite de Rul.
Breakdance. Trupa SIMPLU si BIG BOUNCE au aratat publicului ca break dance-ul a evoluat in ultimii ani si pot reprezenta Romania la Boty (Battle of the Year – cea mai importanta competitie a break-erilor din toata lumea).
Dj. DJ UNDOO este cel care a pus muzica pentru B-boy, direct de pe platane.
Mc ( Master of ceremony). Pe scena au urcat reprezentanti ai miscarii hip-hop din Romania precum: PUYA (sub numele de La Familia), PACHA MAN, RACLA, C.R.B.L, ALEX, C.I.A, FUNKTASTICS si INTERVENTII LIRICE.
Beat Box. Singura trupa de beat box din Romania, instrUMAN a urcat pe scena spre deliciul publicului si a facut un show de zile mari. instrUMAN (Sharpe, Phlo, Camuflatu’, Mugur si Laura) au cantat 2 remix-uri celebre impreuna cu publicul: Killing me Sofltey (Fugees) si Stand by me.
A fost prezent si lotul national de baschet feminin venit sa sustina evenimentul. Ii uram succes la finala europeana ce se va desfasura in curand.
Come Ride Black Label, intr-un cuvant C.R.B.L sustine miscarea hip-hop din Romania incercand sa le arate acestora ca si pe strada exista arta. Si nu uitati „ Only the strong survive”.
Parteneri media: UTV, RADIO GUERRILA si B24FUN
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Trupa "Simplu" la Callatis - de catrina3000 la: 19/07/2007 13:20:54
Renumitul Festival Callatis, gazda a peste 100 de vedete, a inceput anul acesta mai devreme decat de obicei - pe data de 9 iulie - si s-a anuntat a fi un spectacol fara egal. Callatis a incercat sa acopere toate sferele artei, prin muzica, recitaluri ale artistilor romani si internationali, dar si prin expozitii de pictură, sculptură, fotografie sau filme si binecunoscutul concurs "Miss Diaspora". Cei care au avut ocazia sa traiasca pe deplin evenimentul au fost incantati de noutati, cat si de recilaturi.

Nume de rezonanta au urcat in fiecare seara pe scena Callatis.

Unul dintre recitalurile excelente care a ridicat publicul in picioare a fost cel al trupei Simplu. Acesta a avut loc in seara de 12 iulie, seara dedicata radioului romanesc. Spectatorii si telespectatorii au avut ocazia sa-si intalneasca idolii nu doar prin muzica, ci si prin prezenta scenica.

Cei cinci membri ai trupei Simplu au incantat publicul printr-o aparitie noua - imbracati toti in costume negre, purtand cravate galbene si aducand un plus de eleganta in performance-ul lor.

In ciuda conditiilor tehnice care au lasat de dorit, trupa Simplu s-a ridicat la nivelul performantelor din trecut si nu au dezamagit. Ei au interpretat un medley compus din piesele lor de succes – “Oare Stii”, “Oficial imi merge bine” si “Mr Originality” si au dovedit ca stiu cum sa faca un show care sa incante publicul.
#217060 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...