-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

adevarul din ortodoxie


de Moshu3 la: 30/08/2005 22:22:00
modificat la: 02/09/2005 12:34:22
voteaza:
nu avem nimic secret totul este in aceste pagini pe internet:oficial3@softhome.net http: //www.geocities.com/oficial1
www.geocities.com.hristosbiserica_vie
www.bisericavie.com


Ma numesc Crihana Veronica, sunt maica misionara ortodoxa si in cateva cuvinte incerc sa exprim ce mi s-a intamplat in ziua de 15 august 2005:
In manastire a trebuit sa intru in "stare civila"; am reusit sa trec peste cateva filtre de politisti care aveau misiunea de a ne recunoaste; cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa patrund in incinta manastirii. Acolo era format deja un cordon de politisti (ce sunt platiti din bani contribuabililor) care asteptau pe episcopul Casian, care, ca intodeauna s-a lasat asteptat. Sfanta Liturghie a inceput odata cu venirea episcopului; episcopul pare destul de grabit fiindca face semne disperate maicilor sa grabeasca Liturghia. Pe langa mine se tot perinda politisti si jandarmi (ce sunt platiti din bani contribuabililor)si body-guarzi ai manastirii, cautand cu disperare persoane cunoscute lor, care ar putea tulbura "linistea" episcopului Casian. Se apropie in sfarsit de mine si dl. Stroe, omul servicilor secrete asa se lauda domnia sa (ce sunt platiti din bani contribuabililor) adus la Vladimiresti cu misiune speciala, anume sa ne recunoasca pe fiecare, el laudandu-se ca are memorie vizuala. si iata ca dl. Stroe (ce sunt platiti din bani contribuabililor)chiar langa mine fiind nu m-a recunoscut, multumesc Cerului!
A sosit si momemntul culminant al Sfintei Liturghii, Sfintele Daruri, moment in care fiecare om, in frunte cu preotul care savarseste Sfnta si dumnezeiasca Liturghie, trebuie sa "lepadam grija cea lumeaca". Numai ca "preotii", slugi credincioase lui Casian, au vrut sa dea o dovada de zel fata de maritul lor stapan, au inceput sa-l pomeneasca "pe preafercitul nostru stapan...", moment in care mi-am exprimat indignarea, spunand cu voce tare ca nu este vrednic de preotie, nu este vrednic sa fie numit stapan; unul singur este Stapan, si Acela este Hristos-ziditorul! Sincer marturisesc, ca nu am apucat sa-mi finalizez protestul ca m-am trezit cu un pumn in fata si alte maini, alti pumni au urmat celor dintai; unul din body-guarzii manastirii s-a urcat pur si simplu pe mine, daramandu-ma la pamant, strigand cu patima: "omorati-o, ca sa se sature...!"Au urmat alte lovituri, pe care eu oricum nu le mai simteam sau numaram. M-au ridicat de jos, unii trageau de mine in dreapta, altii in stanga, nu am mai apucat sa vad decat ca o alta fata mai este tarata pe jos si din spatele lor venea o trupa de politsti si jandarmi (ce sunt platiti din bani contribuabililor)care duceau cu forta o batrana si o femeie care striga ca este insarcinata si isi apara Adevarul si fatul.
Am fost tarata din fata Altarului prin toata curtea manastirii, tinuta de maini, astfel putand sa ma loveasca cine vroia si cine nu vroia; Ma dureau mainile care imi erau mobilizate la spate de politistii zelosi; (ce sunt platiti din bani contribuabililor)le-am adus aminte ca si eu am drepturi, ca inainte de toate sunt om; dar si ei mi-au adus aminte ca l-am deranjat pe Casian si ca astea sunt ordinele.
Ajunsa la masina plotiei, m-au tinut pe loc fara sa ma bage in masina; din urma au venit cativa body-guarzi ai manastirii si 2 maici care m-au lovit cu pumnii si palmele cat au vrut; politistii ma tineau de maini, astfel incat nici macar nu ma puteam apara. Nu dupa mult timp au aparut si celelalte fete, Cristina Suteu si Mariana, tarate de zelosii politisti, inclusiv femeia insarcinata. Ma intreb daca fatul din burta mamei era si el vinovat de rostirea unui Adevar in fata Altarului?! Sau poate ca si batrana aceea, care are un handicap la picior, si pe care, o tarau fara mila; Femeia a incercat sa le spuna ca ea nu suporta sa vada pe cineva batut, ca ea lucreaza la o cresa si nu poate accepta sa bata vreun copil, si din cauza asta ne-a luat apararea; Plansete acelei femei nu a impreionat pe nimeni; politistii erau foarte fericiti "(ce sunt platiti din bani contribuabililor)ca si-au facut datoria", zambeau, ne ironizau si ne jigneau asa cum le venea la gura.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut un politst (ce sunt platiti din bani contribuabililor)cum aducea cu forta un baiat minor si l-a bagat direct in masina, spunand ca e cu noi. Bietul copil plangea si era speriat; Am incercat sa le explicam ca nici copilul si nici femeia nu au nici o legatura cu protestul nostru. In fine, baitelului i s-a dat drumul dar batrana inca era un pericol public.
Si astfel ne-au dus la politia din satul Tudor Vladimirescu, am prezentat buletinul, politistii nefacand acelasi lucru, adica nu s-au legitimat, au zis ca nu e treaba noastra sa stim numele lor. Mai mult, Mariana, femeia insarcinata a cerut o coala de hartie sa faca o plangere dar omul legii a refuzat cu desavarsire; Iata cum unui om, ba mai mult, unei femei insarcinate i se neaga dreptul de a-si manifesta nemultumirile fata fie de un episcop corupt, fie chiar de organele de politie, care i-au pus in pericol viata ei dar si a fatului.
Femeia batrana plangea si se ruga; Va marturisesc ca acea femeie avea atata disperare pe chipul ei, lacrimile ei poate ar fi induplecat pe un ateu, dar pe acesti zelosi poltisit, nu!
Am inceput sa le explicam ca batrana nu are nici un amestec, sa-i redea libertatea, ceea ce fac un abuz, pur si simplu; dupa ceva timp s-au hotarat ei sa ne duca pe noi trei, la gara din Hanul Conachi, si pe femeie au lasat-o pe marginea drumului, spunandu-i ca o vor duce din nou la manastire. Pe noi ne-au "plasat" la gara si au plecat; Ne-am indreptat spre sosea Cristina si Mariana su plecat cu un microbuz spre Galati iar eu am asteptat sa vina unul si ptr. mine spre Tecuci, in directie opusa. Dar, surpriza!! 2 masini ale jandarmeriei cu girofarul aprins treceau in viteza mare pe sosea si cand m-au vazut au oprit si in tromba mare s-a dat jos din amandoua masinile 5-6 jandarmi (ce sunt platiti din bani contribuabililor)si m-au inconjurat; unul din jandarmi s-a prezentat si m-a rugat sa il urmez; am refuzat sa ma urc in masina; in cele din urma mi-au luat inca odata buletinul si mi-au luat datele; au insistat din nou sa ma urc in masina dar am refuzat in mod repetat. au inceput un mic interogatoriu: "unde sunt celelalte? cine este seful meu? unde ma duc? si daca mai sunt si altele patrunse in manastire?" Am refuzat sa raspund la vreouna din intrebari, iar ei in final au plecat.
In manastire a ramas Casian care a si-a continuat discursul sau diabolesc, impotriva Maicii Veronica si a tot ce inseamna Vladimiresti;
Cand s-a retras spre staretie, o femeie a avut curajul sa-l contrazica pe Casian, intrebandu-l ce au vrut fetele care au protestat in fata Altarului la care el a spus ca sunt eretice si ca nu trebuie sa o intereseze pe ea acest lucru. Langa aceasta femeie s-au mai alaturat si cativa barbati care i-au batut obrazul episcopului ptr. ca ne-au batut body-guarzii lui. Casian, bineinteles a spus ca nu ne-a batut nimeni si ca doar am fost scoase afara.
Se pare ca buzele sparte, pumnii din capul nostru, au fost doar daruri duhovnicesti din partea vladicului nostru.

nu avem nimic secret totul este in aceste pagini pe internet:oficial3@softhome.net http: //www.geocities.com/oficial1
www.geocities.com.hristosbiserica_vie
www.bisericavie.com

Dracul are secrete.
Dumnezeu,este la fata este LUMINA.IUBIRE si DARUIRE.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: