Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

paris


de julien la: 31/08/2005 17:34:00
modificat la: 02/09/2005 12:41:34
voteaza:
PARISUL este un oras care nu doarme niciodata,cu o retea de metro extrem de bine pusa la punct,care faciliteaza enorm circulatia in marele oras.PARISUL este un oras al tuturor celor care simt emotia ce ii copleseste in timp ce il descopera pas cu pas.De la NOTRE DAME DE PARIS ,SACRE COUER,TURNUL EIFFEL,DOMUL INVALIZILOR CU MORMINTUL LUI NAPOLEON,LUVRU, MUSEE D'ORSAY,VERSAILLES.FONTAINBLEAU,SCOALA DE LA BARBIZON,MUSEUL BRINCUSI,CONCIERGE,TEATRUL ''ELVIRA POPESCU'',CENTRU POMPIDOU,CARTIERUL DE ZGIRIE NORI LA DEFENSE, O PLIMBARE CU BATEAU MOUCHE,OPERA GARNIER, OPERA BASTILLE,CAFE DE LA PAIX,SORBONA iata citeva din ceea ce poti vedea la PARIS.Ca o curiozitate putina lume stie ca parti componente a turnului EIFFEL au fost produse la RESITA.Nu sint de acord cu DESDEMONA care spune ca LONDRA e mai frumoasa ca PARISUL.Am fost in LONDRA e frumoasa dar atit arhitectura cit si oamenii sint reci.Am fost si la BATH ,BRISTOL,CARDIFFsi alte orase din UK si stiu ce vorbesc.Cit priveste FLORENTA nu pot sa neg e frumos cu GALERIA D'UFFIZI,PALAZZO VECHIO,PALZZO PITTI,PONTE VECHIO,GIARDINO DI BUBOLI,dar nu se poate compara cu PARISUL.FLORENTA e mic are aproximativ 500000de locuitori. Nici macar ROMA nu se compara cu PARISUL.Reteaua de metrou construita tirziu in 1975,nu acopera decit o mica parte din oras,in rest se circula mult cu autobuze.Ca sa comentez ce zicea 103,de un anonim la MON,ca nevasta-sa dupa ce au fost la PARIS I-A placut mai mult VENEZIA,sa fim seriosi . Am fost si la VENETIA,e pitoreasca dar sa fim seriosi.PARIS SERA TOUJOUR PARIS.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


Oh oh , ¨sa fim seriosi, par - de gabriel.serbescu la: 04/09/2005 20:05:46
Oh oh , ¨sa fim seriosi, paris sera toujour, paris¨. Si de unde pana unde, ma rog, atata infatuare, daca imi este permisa intrebarea? Si ce stii dumneata mai mult decat ceea ce vezi?
#69620 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
julien - de Honey in the Sunshine la: 27/11/2006 17:12:26
Now that's bullshit... all of it. Ti-as fi zis-o in romana, dar parca suna mai vulgar.
Oricum, cred ca toti ne-am saturat de turistii astia de o zi, care au facut turul europei in 8 zile cu oferta speciala de 700 de euro si-si imagineaza ca au vazut tot si stiu tot.
Nu-mi explic cum de ti-a venit ideea sa compari locuri care n-au nimic de-a face unul cu celalalt cum ar fi Parisul, Venezia, Firenze, Roma, Londra, etc. Ah... am inteles ce criteriu ai folosit:) L-ai ales pe "cel mai bun" in functie de metrou. Dezvaluie-le si celor de la Lonely Planet sau Michelin trucul tau:). Imi amintesti de o colega de stage care spunea ca iubeste sa calatoreasca si ca "Berlinul...hmm... nu mi-a prea placut. E ca Londra" - fraza istorica geniala...

Totusi, un sfat: Europa s-a saturat de turisti idioti (ne ajung americanii si japonezii), incearca sa intelegi un pic din cultura si atmosfera unui oras fara sa fi un colectionar de destinatii turistice (de genul am fost, am stat vreo 3 minute si am poze faine). Sau, daca nu esti in stare, macar nu mai veni sa ne plictisesti cu impresii de calatorie idiot de superficiale.
Toate cele bune.
_________________________________________________________
Those are my principles. If you don't like them I have others.
#159994 (raspuns la: #69620) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Poate se refera la farmecul p - de jeniffer la: 27/11/2006 18:23:03
Poate se refera la farmecul parizienilor.
#160006 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...