Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cuvinte,muzica,constante


de FrodoBaggins la: 05/09/2005 04:07:00
modificat la: 06/09/2005 23:02:55
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
• Evanescence-"my immortal...".Sentimente care trec dar niciodata nu se ingroapa...Am invatat sa pretuiesc nu fiinta de care se leaga acel trecut,ci sentimentul in sine,senzatiile,acea sublima renastere...Nu,nu din aroganta ori remuscari am lasat acea fiinta in umbra celor simtite ei,datorandui-se in egala masura,ci din dare de spirit, evolutie ori autoaparare,la care as adauga,in consecinta,si prezenta dare de modestie...Iata:chiar nu poate fi omul deasupra Marelui Intamplator,nu se poate adauga ecuatiei intr-o cat de neglijabila constanta...constanta de suflet,minte,sange si carne...Noi,introspectii,ne incapatanam a crede ca ,functie de straduinta si reusita rezolutiva, ne putem adauga constanta.Bine,eu nu o recunosc,desi din fire am capatat obiceiul de a ma desfata ori desfiinta prin introspectie,dar,atata vreme cat avem de a face cu un obicei,se subantelege aroganta de a ma crede in stare de integrare ecuatiei cat pentru a fi in stare sa influentez rezultatul prin a mea filfizoana constanta.Ma intrebati cat sunt eu din ceea ce spun functie de ceea ce-as vrea a spune.Va intreb: cat sunteti dumneavoastra din ceea ce aflati functie de ceea ce-ati vrea a afla? Cuvinte si intru totul a lor putere si influenta.Vreti putere?Aveti cuvantul. Il aveti? Nu,eu nu vi-l pot imprumuta.Si eu le am pe ale mele,pacate si nedesavarsiri,toate in,si din cuvinte.Multi dintre voi nu o stiu,dar cuvintele sunt ceea ce va determina si va arata lumii intregi,Dumnezeu este Cuvantul iar Biblia este infiintarea Lui,absolutul.Necredinciosi fiind,spunem: cum,atat de putin,cuvinte...simple cuvinte...Dar de ne-am putea imagina haul ori paradisul ce ne pasc in jurul acestor "cuvinte"...in jurul acestui absolut pus in cuvant:Dumnezeu,in jurul acestei perfectiuni stiute prin cuvant:Isus.
• Si eu sunt tot de atat de stapan pe ceea ce sunt si spun pe cat sunteti si voi pe ceea ce ascultati,dar Dumnezeu nu a vrut sa ne lase asa,Dumnezeu ni l-a daruit pe Isus,ne-a daruit puterea de infaptuire a cuvantului prin credinta,ne meritam cu prisosinta iadul si zbaterea zadarnica a acestei lumi...cate lacrimi mai curg catre Divinitate? Dumnezeule mare,deschideti-va mintea si sufletul! Nu vedeti cat de aproape ni se casca iadul,cat de palpabila este senzatia raului,a minciunii si-a dezgustului de om,a intunericului si-a zadarniciei,un iad care exista si se dezvolta prin noi?Cati mai purtam senzatia raiului,linistea de sine statatoare,pacea sufleteasca,impacarea,senzatia puritatii si-a inocentei?
• Ne intuim decaderea,ne prea cunoastem degenerarea,carne stricata purtand a iadului chemare,indraznim a adauga resprosuri ispitei,indraznim a reprosa ca nimeni nu ne poate auzi strigatul de ajutor...Dar drept ar fi sa recunoastem ca tipetele noastre nici soapte nu sunt,ca fricile noastre de eternitatea in nimitnicie si suferinta ce ne asteapta sunt usor inlocuite de desfatul in desfrau si in"originalitatea" de a da pofta carnii si celor ce o intretin...Zadarnicia sta scrisa pe fruntile noastre,fatalitate a tot ceea ce facem si spunem,adevarul ne-a fost dat si propavaduit dar launtricul...launtricul si samanta de adevar sunt uitate...
• Nu,eu nu sunt un fatalist.Si nu va v-a veni a crede cand va voi spune de ce.Ei bine,stiu ca printre voi se vor gasi urechi care sa ma auda si suflete care sa ma inteleaga,voi alege unul,ales ce-mi e deja,il voi invata sa ma ajute a ma sprijini de el,si stiu ca imi v-a pretui si darui Cuvantul ,cuvantul a toate si a toate nascator si-nvingator,IUBIREA.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


just one thing - de niko la: 10/09/2005 22:48:24
Isus=magar in ebraica;daca scriai Iisus era altceva
#71265 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce comentariu...niko - de FrodoBaggins la: 12/09/2005 15:37:34
FrodoBaggins

de vina e Biblia pe care am lecturat-o si o lecturez eu.Dar Isus nu poate sta in spatele unui +"i",astfel incat consider comentariul tau drept lipsit de buna simtire.Ma rog,ce vina...chiar,am scris corect Biblia cu "B"mare? Ma intreb cat de adanca este constatarea ta si ma apuca fiori...Just one thing: do you enjoy marlin manson?
#71521 (raspuns la: #71265) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...