-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

"O aştept pe mami"-- Amintire.


de Ovidiu Scarlat la: 10/09/2005 22:37:00
modificat la: 20/09/2005 20:06:18
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Mă simt rău, cel puţin aşa am impresia, am o senzaţie de sfârşeală, dar nu mă doare nimic dar o aştept pe mami. Mă întind pe canapeaua din sufragerie, nu ştiu să scriu dar măzgălesc pe o foaie semne de moarte pentru că simt că o sa mor. Azi am venit de la grădiniţă şi nu am simţit parfumul "lui Mami". Inchid ochii şi o văd în autobuz, e la semaforul acela pe care-l cunosc atât de bine, acum e verde, mai sunt două staţii până la noi, autobuzul merge în ritmul său, nici prea repede, nici prea încet, uite că la staţia asta şoferul i-a închis uşa în faţă unei bătrâne şi parcă râde... cum pot să fie unii oameni atât de amari? Iată că autobuzul a ajuns la noi... o simt pe mami că se apropie de casă, acum trece pe lângă grădiniţa din cartier unde nu mi-a plăcut şi am stat doar o singură zi, acum trebuie să intre în bloc. Deschid ochii şi fug la uşă să aud cum urcă liftul şi cum se opreşte la etajul nostru, dar... ce linişte dură, nu se aude nici un zgomot, ba da! vine liftul, dar... ce dezamăgire... se opreşte la etajul inferior şi iar linişte. Mă simt rău, am o senzaţie de sfârşeală, nu ma doare nimic dar o aştept pe mami. Ce mult îmi doresc să aud cum intră cheia în yala şi cum se roteşte butucul.
Mai desenez câteva forme în loc de cuvinte. Îmi doresc mult să învăţ să scriu ca să pot lăsa mesaje. Aţipesc într-o poziţie incomodă gândindu-mă la mami.
După un timp mă trezesc din cauză că uşa de la intrare a fost deschisă, s-a produs un zgomot care-mi place şi nările sunt inundate de un parfum fin. Mami este acasă, nu mă mai simt rău, rup şi arunc hârtia... dacă o vede şi înţelege ce am scris pe ea?
"-Ce faci somnorici?"
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


Frumos - de bluearisto la: 21/09/2005 00:19:32
Ce poate fi mai frumos decît copilaria,plina de mîngîieri si fara nici o umbra?În calea maturitatii,avem uneori,nevoie sa regasim dulceata momentelor pertecute cîndva,viata fara griji.
Deosebit de tandra trezirea,a venit mami !
#73581 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
MAMI - de casyana la: 06/10/2005 15:30:40
... imi place f mult textul tau.nu stiu daca este numai pt calitatea textului sau este din cauza ca pt mine acest cuvant este cel mai frumos din lume si pt mine are o singura simnificatie:persoana care mi-a dat viata si pe care am sa o admir pana la ultima rasuflare si poate chiar si dupa moarte.felicitari inca o data pt text si as vrea sa urez numai bine toate mamelor din lume si le felicit pt puterea pe care o au.
#77093 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
casyana - de Ovidiu Scarlat la: 06/10/2005 22:37:34
Multumesc pentru apreciere!
Toate cele bune!


--------------------------
Vreau sa-ti fiu primul--Vreau sa-mi fi prima.
#77198 (raspuns la: #77093) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...