-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

BA SE SCUtura de frunze toamna


de MacDonald la: 16/09/2005 01:42:00
modificat la: 20/09/2005 20:14:28
voteaza:
Dupa 1989 (cred ca) adeptii taiatului cozii dintr-una, sustineau ca n-o sa ne putem ridica din negrul intuneric al comunismului pana nu ne prabusim cu totul. Adica (se putea interpreta ca) nu poti sa ai o perspectiva inevitabil optimista decat daca nu mai exista nici-un rau mai rau decat raul prezentului. Aceasta fiind reteta unica si obligatorie pentru a gasi optimismul ce poate trezi energiile creatoare intr-o masa de oameni obisnuiti prea mult sa le fie frica.
Dar uite ca, "dupa 15 ani de grozavii in care ne-au tot prabusit diversii "fosti" sau odrasle de "fosti"" (incheiat citatul), s-a indurat nestiutul si nenumitul de noi sa ni-l trimita in fine pe Mesia cel promis sa ne salveze.
Si pentru ca sa intelegem bine mesajul celui ales ca pana si pacatosii au sansa de a se mantui (pe lumea aialalta), al nostru Mesia nu e perfect, e un Om simplu, plin de defecte si pacate. Mai mult decat atat: Omul este atat de lipsit de perfectiune incat si cei mai netrebnici dintre noi incep sa se simta bine stiind ca El exista si a venit sa ne calauzeasca.
Pentru ca nu exista porunca dintre cele 10 porunci de top pe care Omul sa nu le fi incalcat cu sportivitate (n.n.:cu elan sportiv). Nu exista sentiment reprobabil pe care sa nu-l fi incercat deja - ura, pizma, arivism, gelozie, cinism, etc.etc.etc. Nu exista uratenie pe care sa nu o posede. Amoral si imoral in acelasi timp, Omul nostru incita la imoralitate si amoralitate.
El ar fi trebuit sa fie conform scriptelor Alpha si Omega iar Omul face eforturi in acest sens pentru ca e TOT ce isi doreste, si asta din tot sufletul.
Din nefericire ba se scuza ca nu fura (si l-au prins cu...) ba se scufunda in golden sprit-uri aducatoare de golden..., ba se scuipa cu - DA !!! - propria familie, ba se scu..., ba se scu..., ba se scutura de frunze toamna si tara.


comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...