Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

De vorba cu Mine si... cu Tine


de aLLeSsya la: 20/09/2005 04:12:00
modificat la: 23/09/2005 16:59:56
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Castel din lacrimi

Plumbul cerului îmbrăca întreg oraşul. Teama domneşte peste tot.
Mă cuprinde un fior ciudat ca şi cum ceva rău se va întâmpla. Ştiu, acel gol în stomac… mă ucide! Cad în pat, parcă străpunsă de o săgeată şi rămân nemişcată. Ştii, câteodată singurătatea este cea mai buna. Pot medita asupra proprie-mi persoane… Mi-a plăcut întotdeauna să aud acel dialog al sufletului cu sinele meu… Asist la o conversaţie continuă despre mine.. împingându-mă la meditaţie. Si mă gândesc de ce exist pe lumea aceasta? Ce scop am? Pâna unde pot ajunge? De ce eu? Fiecare om are dreptul de a fi fericit sau trist…
Mă gândeam că am încercat să reclădesc din “dărâmături” un nou “suflet”… însa mereu eşuam pentru că mă ucidea pur şi simplu, căci era fără răspuns.. Acest lucru chiar mă obseda, dar a dispărut acea dorinţă de a găsi răspunsuri la toate întrebările. Bine, nu ştiam de unde… pentru un moment simţeam cum întrebările fâlfâiau din aripi, parcă dinadins, în jurul meu. Şi-atunci în ochii mei domnea amărăciunea.
Cerul era acum ciuruit de stele ici colea, răzleţe pete pictate de-un maestru.
Un vânt umed şi trist aduce pe aripile sale zgomote din plânsete sugrumate. Din pomii singuratici picura atâta pustietate.. toate luminile s-au stins; e o tăcere dureroasa, sfâşietoare. Dulceaţa unui zgomot pare că aduce o ploaie măruntă, firavă si înţepătoare. Frica mă cuprinse din cap pana-n picioare. Sunt eu cu mine însămi, ghemuită-n colţul camerei pustii şi întunecate.
Auzeam doar ploaia gemând care pare că înghite toate zgomotele naturii si eu mă afund în negrul visului. Nu mai simt nimic.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...