-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Povestea doamnei cu nume de familie ciudat


de alex olaru la: 22/09/2005 16:31:00
modificat la: 23/09/2005 18:43:00
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Povestea doamnei cu nume de familie ciudat incepe intr-o vreme in care anii isi schimbau initialele, in care oamenii se bateau cu pumnii in piept si erau pregatiti de nou… O cunosc pe doamna cu nume de familie ciudat de demult… demult tare… E langa mine de cand m-am nascut si cred ca va ramane langa mine pana voi muri.
Povestea ei nu e nici interesanta, nici deosebita fata de oricare alta poveste a unui alt om. Fiecare om isi cara in spinarea incovoiata de ras povestea. Ei bine… povestea ei nu cantareste mai mult de 1 gram… Alti robi cara kile si parca tot ar mai duce… Travaliu orgasmic… Durerea poate provoca placere… Asta o stiu doar eu si restul. Doamna cu nume de familie ciudat nu o stie. Sunt mai multe lucruri pe care altii le considera ciudate la doamna cu nume de familie ciudat… De exemplu rasul ei… sau plansul… sau privirea, sau felul in care mananca, sau felul in care se imbraca… “O baba ciudata!”… si astfel batrana este expediata spre ipostaza de “baba ciudata”.
Mie ciudat mi se pare doar numele de familie si faptul ca a fost indragostita o singura data… Si nicidecum intr-un mod special, de un copac sau de un rasarit… ci de un tanar marinar, care, obosit dupa un voiaj pe legendarele ape negre, a catadicsit sa ii daruiasca trecatoarei un zambet… Zambetele sunt specii pe cale de disparitie… Inca de pe atunci, erau considerate o raritate… Tanara a luat zambetul si l-a ascuns undeva pe sira spinarii… Cantarea un gram… In fiecare an, aripile tinerei cresteau in forma vesela a fericirii… Acum, unii o acuza pe doamna cu nume de familie ciudat ca e un kitsch infiorator… ”Baba cu aripi…”
Atunci era insa invidiata… Tanarul marinar a plecat spre alt port… cautator de legende… El insusi a devenit o legenda printre ceilalti marinari… ”Cel care nu mai zambeste, indragostit fiind de un inger…” Astfel incepe legenda despre el… Doamna cu nume de familie ciudat si-a continuat insa viata pamanteana… A continuat sa fie om, sa se lupte pentru oameni, sa ii ingrijeasca pe aceia care ajungeau la zoo cu inima zdrobita… A continuat sa zboare…
Am pierdut-o pentru o vreme… O cautam zi de zi prin casa, prin parcuri pustii, ba chiar si in cele mai intunecate cotloane ale sufletului meu. Era de negasit… Am regasit-o din greseala, in mod stupid si barbar, captiva in televizor, expusa milei celorlalti. Am urlat ca salbaticul la ea si am implorat-o sa iasa de acolo. Am lovit-o si am facut-o in toate felurile… Acum sunt un om fara inger pazitor… Fostul meu inger pazitor cu nume de familie ciudat a murit… In locul lui sta pironita o baba care povesteste unui moderator ca a iubit si ea odata… demult…
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


Frumos, frumos de tot... Nu s - de Honey in the Sunshine la: 24/09/2005 19:12:10
Frumos, frumos de tot... Nu stiu de pe urma carei analogii exact dar mi-a amintit de "Logodnica locotenentului francez" :)
_____________________________________________________
Communication is not just words, communication is architecture.
#74494 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mi-a placut. bingo cre - de bingo crepuscule la: 26/09/2005 22:35:28
mi-a placut.


bingo crepuscule
#74879 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
............. - de alex olaru la: 03/10/2005 14:35:50
iti multumesc...
#76390 (raspuns la: #74494) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
citeste-ma - de Dea22 la: 10/12/2005 10:40:12
''povestea doamnei cu nume de familie ciudat'' ... esti tu
#94211 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: