Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Născut într-un sat de pescari


de silver la: 06/10/2005 20:13:00
modificat la: 10/10/2005 22:05:12
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Târziu în noapte gândurile ei se succedau rapid, amestecându-se ca într-un "caleidoscop" rotit prea repede. Bărbatul plecase şi dacă n-ar fi fost fumul de ţigară ce mai persista încă în aer, ar fi putut să jure că nici n-au stat de vorbă.

Se ridică furioasă: "Fiara. A îndrăznit să-mi spună asta. Cine se crede, cum a putut să-mi facă tocmai mie una ca asta?"

Auzi telefonul sunând în hol şi porni într-acolo ca în vis. Se mişca încet târând papucii care scoteau un zgomot ciudat, de parcă s-ar fi aflat într-o casă pustie.

Ajunse lângă măsuţă şi gândind "n-am chef de politeţuri la ora asta" ridică receptorul şi îl aşeză uşor la loc în furcă. Părând că nu se mulţumeşte cu atât, scoase aparatul din priză, apoi răsuflă adânc, ca scăpată de o mare grijă. La fel de lent se deplasă spre bucătărie, împinse uşa şi intră. După câţiva paşi observă că e întuneric, se întoarse pe hol şi apăsă pe întrerupător.

Stând la masă, cu o cană mare de cafea în faţă, derula în minte discuţia pe care o avusese mai devreme cu soţul ei. Îşi aminti cât de furioasă i-a strigat: "Ai o amantă, recunoaşte, de ce nu îţi asumi răspunderea faptelor tale? E firesc cu atâtea femei în jurul tău, care mai de care mai frumoasă şi mai interesată să intre în graţiile domnului avocat ... Maria, linişteşte-te, nu e vorba de asta, crede-mă. Ţi-am spus şi îţi repet: locul meu nu e aici, lângă tine, de fapt n-a fost niciodată. Pur şi simplu trebuie să plec, m-am săturat să joc un rol care nu mi se potriveşte. Am făcut o facultate pentru că aşa şi-a dorit tata, m-am căsătorit cu o femeie frumoasă pentru că aşa a vrut mama. Sunt un avocat renumit pentru că asta ţi-ai dorit de când m-ai cunoscut şi, peste toate astea, îţi repet că locul meu nu este aici ..."

- va urma-
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


ah... io credeam ca de alta M - de gabriel.serbescu la: 07/10/2005 18:58:49
ah... io credeam ca de alta Marie vorbesti
#77412 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: