-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Michael Jackson trece la islam!


de Daniel Racovitan la: 19/12/2003 03:51:00
modificat la: 19/12/2003 03:56:14
voteaza:
Jurnalul National scrie:

"Michael al-[Jackson]

Megastarul s-a înscris în cea mai mare organizatie [islam|islamicã] din [SUA]
Michael a fãcut schimbãri radicale, [converti|convertindu-se] la Islam, desi viata sa a ajuns într-un moment critic: procurorii urmau sã prezinte ieri [acte|actele] cu acuzatiile de [pedofil]ie împotriva mega[star]ului.

[rege|Regele] [pop]-ului încearcã din rãsputeri sã-si schimbe imaginea. Mai nou, Michael Jackson îsi spune Jacko X si s-a înscris în cea mai puternicã organizatie islamicã din SUA, „Nation of Islam”.
EXEMPLUL FRATELUI. De ce a trecut megastarul la Islam nu se stie exact. Un lucru este însã cert. Michael nu este primul membru al [famili|familiei] Jackson care s-a convertit la aceastã religie. Fratele starului Jermaine a fãcut pasul încã din 1989, când a fost într-o cãlãtorie în [Arab]ia Sauditã. De atunci încearcã sã-l convingã pe Michael sã procedeze la fel. Mai mult, dezvãluie tabloidul „New York Post”, Jermaine, care si-a convertit si [copii]i la Islam, l-a introdus pe asistentul liderului miscãrii „Nation of Islam” în cercul de apropiati ai lui Jacko.
CONFIDENTII. Dupã ce, recent, a fost acuzat de pedofilie, starul a devenit foarte nervos. Singurii care l-au mai calmat si care i-au stat aproape au fost tatãl sãu si Jermaine. Mai multi apropiati de-ai megastarului sustin cã, în ultima vreme, Jackson a ascultat numai sfaturile tatãlui si pe cele ale fratelui Jermaine. [Presa] [american]ã scrie cã cei doi au un interes major sã fie în preajma megastarului. Acesta are, chiar si dupã toate scandalurile în care a fost implicat, o avere demnã de invidiat.
PETRECEREA. O altã mutare care ar putea sã-i îmbunãtãteascã imaginea lui Michael este petrecerea pe care regele pop o va da mâine la ranch-ul sãu. Nu mai putin de câteva sute de prieteni au fost invitati. Potrivit postului de televiziune Fox News, se vor înregistra mãrturii de sustinere a lui Michael în încercarea de a-l scoate basma curatã pe megastar. Întreaga petrecere va fi filmatã, iar imaginile vor fi difuzate ulterior de televiziunile americane.
PRIETENA LIZA. Unii amici au si declarat cã Jacko este nevinovat. Ultima vedetã care i-a luat apãrarea a fost Liza Minelli. „Familia acuzatoare nu vrea decât sã-i ia banii lui Michael. Eu am fost de mai multe ori la ranch-ul lui. Sunt copii peste tot, supravegheati de oameni specializati. Michael nu ar fi avut cum sã molesteze sexual un copil acolo”, a explicat Liza.
ACUZATIILE. Procurorii americani urmau sã depunã ieri dupã-amiazã la tribunalul din Santa Maria, California, actele de acuzare a lui Jacko. Starul este bãnuit cã a agresat [sex]ual un copil de 13 ani, bolnav de [cancer]. Evident, Michael a respins orice acuzatie.
Luna trecutã însã, el s-a predat autoritãtilor, pentru ca ulterior sã fie eliberat pe cautiune, în schimbul uriasei sume de 3 milioane de dolari. "


Articolul complet:
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=28159
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


pedojackson michael - de ygrec la: 19/12/2003 04:23:33
il cheama la...armata?


#6947 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cred ca - de athos la: 19/12/2003 05:23:15
i-o fi frica de procesul de pedofilie,poate asa crede c-o iesi basma curata...
#6955 (raspuns la: #6947) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
asta ar trebui sa fie gluma anului! - de anagramaticalitati la: 19/12/2003 11:20:17
hi hi hi! ar fi in stare domnul star pop-rock sa-si vanda si mastile pe care si le-a dat jos cu ocazia operatiilor estetice pe care le-a suportat. poate se gandeste ca in cazul in care il baga astia dupa gratii pt. acele delicte pe care se presupune ca le-a facut o sa-l razbune organizatia aia islamica...! una peste alta trebuie sa recunosc ca situatia e destul de hilara pt. mine. oricum nu l-am inteles niciodata ca om iar din muzica pe care a interpretat-o eu i-am vazut doar frustrarile manifestate pe scena- ce-i drept cu destula originalitate.
#6965 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"o marioneta perfecta" - de Intruder la: 03/04/2005 22:53:43
"Guarda e passa..." (Dante)

Andrei Plesu despre Michael Jackson: "O marioneta perfecta. Ce risipa de virtuozitate ii trebuie omului pentru a parea mai putin decat este."
(Jurnalul de la Tescani)
#41810 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...