-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Poveste anabista cu Vasile si faianta roz


de Viorel 1963 la: 07/12/2005 14:25:00
modificat la: 11/12/2005 14:29:13
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Trupurile erau ude. De transpiratie? De la dus? Vedea boabele de apa rotunde, pline, încerca sa le numere. Nu reusea. De cîte ori ajungea la un numar considerabil, sesiza usturimea. Pierdea numaratoarea, o lua de la capat, iarasi se încurca, înjura, revenea. Blestema ziua cînd a citit anuntul. Si faptul ca seful schimbase alifia. E groaznic cînd ajungi sa te doara-n fund de conditia ta umana.
Erau sase luni de cînd soma. Ajunsese la capat, plin de datorii (evident, Gina), scapase de carti, C.D.-uri, casete, Dragusanu, nici cu Tefi nu mai mergea bine. Singura, Gina facea legatura cu zilele apuse. Din pacate, asta costa din ce în ce mai mult. Se preta la munci necunoscute, mici comisioane, traduceri, carat de lazi, vidanjuri…, aaah? S-a terminat??? N-avea noroc, doar o pauza, o respiratie si o vor lua de la capat. Cu Gina n-a fost capabil sa o termine. Ii intrase în fiinta, îi conditiona clipa. S-a lasat în asteptare, traia pentru ea, respira pentru ea. Toata agoniseala de o viata se spulberase în atentiile destinate EI, bani bani si mai presus de asta, conditia de membru în clubul nepasatorilor. Cel care i-a dat vestea a fost Tefi, cinic, cum nu l-a vazut niciodata, dar cinismul era exact la ce se astepta Vasile din partea lor. Nici nu a protestat, se simtea bine în prabusirea lui iar pentru asta nu dadea socoteala unui prieten de douazeci de ani. Sa fie clar! Tefi îl mai vizita totusi….
Anuntul suna ispititor: ,,Angajam barbati fizic placut, 25-30 ani, studii de orice nivel, pentru prestari servicii. Salariu deosebit. Relatii la…”. În situatia data, pentru Vasile, era o sansa. Nu, nu pentru el. Pentru EA. S-a prezentat la adresa respectiva, o cladire noua, imensa, numai sticla si aluminiu. Emotii de examen, pumni strînsi, rugaciuni. Interiorul, undeva la marginea dintre monumental si prost gust, i-a întors stomacul pe dos. Noroc ca nu mîncase de doua zile. Eh, noroc. Normal. Emotii…. A fost primit chiar de patron. Scurt, a fost angajat, avea si ceva referinte, corespundea. Cînd a auzit de bani, s-a înecat cu fumul tigarii. Gina, Gina… a facut un tur prin cladire, birouri mari, dotate cu toata aparatura (birotica), lifturi, automate cu cafea, muzica în surdina, mochete peste tot, chiar si în toalete. De o curatenie fantastica, socau prin faianta roz, prin chiuvetele, oalele de aceeasi nuanta, precum si cazile (cazi?) masive. Cînd a revenit în biroul sefului, cererea îi era aprobata. Urmau celelalte formalitati….
A doua zi. Program de munca de la 9 la 17. Pauza de la 13 la… de fapt, toata ziua a fost o pauza, cafele peste cafele, tigare de la tigare si tot asa. Nimeni nu i-a spus daca are ceva de facut, si-a gasit biroul, mai erau doi acolo care pierdeau timpul la fel de productiv, Vasile nu le-a adresat decît un salut cordial, si s-a apucat de stat. La fel de socant, a fost anuntat sa treaca pe la casierie. Au fost banii pierzaniei…, dar asta o va afla mult prea tîrziu…. Din ce a urmat Vasile nu a retinut prea multe. Nici nu avea de ce, indiferenta a luat locul nedumeririi, blazarea pe cel al nelinistii. Importanti erau doar banii, mijlocul banal de mentinere al Ginei într-o forma de afectiune consecventa. Revenea în locurile în care, obisnuit fiind, le simtea ca pe o proprietate. Era din nou independent, dependent de Ginuta.
O discutie într-e cei doi colegi: “Oare ne f—e seful azi? Ai ba, ca pe mine ma ustura fundu’. Ajunge treaba de ieri, si asa ar trebui sa ne dea mai mult, ca o face neprotejat… A, asa e, hai sa mergem la el. Da-l în p—a mea.” “Limbaj de taranoi” gîndi Vasile. Si iarasi în plictiseala. Dupa pauza de prînz, a mers la toaleta. Prins cu pantalonii în vine, Vasile nu a putut sa se opuna. De fapt nu stia daca ar fi putut sa o faca, spectrul somajului i-a aparut instantaneu în minte cu întreaga grozavie, Gina, Gina si iar Gina. In acea zi, banii de la casierie au fost altfel, adica munciti. A intrat în prima cîrciuma si s-a facut pulbere. Urma altfel de banalitate….
Aceasta banalitate nu îl supara prea mult pe Vasile. Se complacea în ea pentru ca era singura metoda de a scapa de spectrul incertitudinilor de ordin financiar. În schimb, capatase o alergie ciudata la culoarea roz. Orice avea tangenta cu aceasta culoare, îi producea o eruptie cutanata sîcîitoare si care îl facea sa se scarpine pîna la sînge. Vinul roz, lenjeria roz, tapetul roz, chiar si “La vie en rose” a lui Piaf toate erau surse de mîncarime insuportabila. Si mai era ceva. Întreaga viata sexuala i-a fost data peste cap. Recurgea la pretexte din ce în ce mai putin plauzibile ca sa scape de Gina, dureri de cap, de burta, oboseala s.a.m.d. tensiunile se acumulau, hormonii nechezau. Pentru femeie, bijuteriile, serile de la restaurant, toalele, seratele mondene, cosmeticalele, nu mai reprezentau motive de excitatie. Barbatul nu mai era barbat. Scurt (din pacate) pe doi…
Seful se încheia la pantaloni. A trebuit sa fie pleznit cu palma peste fund ca sa revina în prezent. Stia ca la casierie îl astepta un plic consistent, stia ca de el se va alege praful în acea seara, ce nu stia era pretextul pe care îl va folosi în fata Ginei la explicarea lipsei de apetit sexual. Mergea la plezneala, posibil si ceva neprevazut, orice numai sex nu. Facu o baie, îsi lua banii si pleca împacat cu sine. Cumpara un ziar, primul titlu l-a enervat la culme: “În România, sunt astazi de doua ori mai multi homosexuali.” “Stiti voi pe dracu”! – gîndi Vasile. Mototoli ziarul si-l lasa în primul cos de gunoi. Nu se considera unu’ din aia, la el altul era….
Gina a fost punctuala. Chiar enervant de punctuala! Luau masa în oras ca de obicei, chin nu alta, fara sa se uite la bani. Din taxi a început cu apropo-urile, ca ea nu mai poate, ca ce viata mai e si asta, ca si-a gasit o alta….. Vasile a început sa fiarba, la foc mic, simtea urcînd în gît toata fierea, tot ce era de refulat si trebuia refulat. Gargara femeii a continuat si în restaurant. Îsi bagase capul în farfurie si tacea. Doar cînd Gina s-a ridicat furioasa si i-a spus ca pleaca, Vasile a ridicat privirea, a apacut-o de mîna si a dus-o spre toaleta. Gina simti, si un tremurat placut o curpinse. Cînd a întors-o cu spatele si efectiv i-a rupt chilotii, era deja la jumatatea orgasmului. Pentru Vasile sosise clipa. Faianta toaletei capata o placuta tenta de roz….
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...