-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Prietenie sau dragoste?


de doctors la: 31/12/2005 17:02:00
modificat la: 07/01/2006 11:00:45
voteaza:
Cum recunoasteti cand ati descoperit un prieten foarte bun intr-un om pana atunci necunoscut? Dar atunci cand ati intalnit marea dragoste a vietii voastre?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (115):


doctors - de latu la: 07/01/2006 00:11:28
Una din raspunderile autorului unei conferinte, este aceea de a se pune la curent in prealabil, cu temele similare deja tratate pe un forum. Poate ca raspunsurile cautate se gasesc deja acolo.
Scopul unei conferinte nu poate fi redus la bucuria numaratorii raspunsurilor primite de la utilizatori, ci ar trebui sa fie un schimb de pareri. Gasesc ca-mi ceri parerea fara a mentiona macar motivul pentru care o faci, ceea ce in ochii mei pune sub semnul intrebarii interesul tau cu privire la cele ce as avea eu de spus, putand fi mai degraba comparata cu pura curiozitate gazetareasca de senzatie...

De altfel, citind inca odata intrebarile tale, poate ca simti dorinta de a le reformula intr-un fel mai putin veninos pentru cei care inca n-au descoperit un prieten foarte bun sau marea dragoste a vietii lor.
Si pentru a preintampina neintelegeri: Nu m-am simtit in nici un fel lezat de tema in sine, nici acum si nici cu prilejul unei conferinte anterioare unde am raspuns cu placere.
#98869 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latule - de om la: 07/01/2006 00:21:47
este inca o conferinta care-l ajuta pe autor la facut tema pentru acasa ;))
#98873 (raspuns la: #98869) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de latu la: 07/01/2006 01:00:06
pentru ora de lucru cu manual?...;-))
#98882 (raspuns la: #98873) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cum recunoasteti cand ati des - de Intruder la: 07/01/2006 01:01:07
Cum recunoasteti cand ati descoperit un prieten foarte bun intr-un om pana atunci necunoscut?

pai odata mi se pune pata si omul ala necunoscut si-a dat foc la valiza!!!...nu mai scapa de mine: il agasez tot timpul, ma ofer sa-i plimb cainele, sa-i tin de urat la nevasta-sa, sa-i spal masina, sa-i lustruiesc pantofii, sa-i cumpar ziarele, etc...

Dar atunci cand ati intalnit marea dragoste a vietii voastre?

atunci e nasol rau...ma usuc de dor, ma ofilesc, iarba nu-mi mai place, gura nu-mi mai tace, cant serenade (marturisesc ca fac play-back), nu am pofta de mancare, am vise erotice, scriu poezii pe cafeneaua.com, sufar si plang, vreau sa ma sinucid eroic, vreau sa fiu dat la ''stirile pro-tv'', vreau sa-mi fac pravalie cu scara...vreau si nu pot, c-asa sunt io batut de soarta! :D

p.s.
doctors, nu te supara pe mine...am glumit, ok? :))
___________________________________
semper idem...
#98883 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt.latu - de doctors la: 07/01/2006 09:47:26
In primul rand,nu am cerut parerea unui utilizator anume,ci tuturor utilizatorilor de pe aici,fara deosebire.
In al doilea rand,nu vad de ce esti lezat;prin tema pusa in discutie,cumva?
In al treilea rand:oricat de mult as sta pe site,este greu de presupus ca as reusi sa citesc si sa retin toate temele puse in discutie si toate comentariile.
Chiar daca ar exista pe aici teme similare ca continut,ma gandesc ca aceasta tema ar putea aborda aspecte noi si ar dezvalui noi nuante ale problemei.
Tema am propus-o fara un scop anume,care m-ar putea satisface in mod personal,desi motive s-ar putea ivi.Si chiar daca as avea asemenea motive,n-as dori ca acestea sa influenteze in vreun fel mersul discutiei.
Si inca o intrebare pentru tine:daca tema nu ti-a parut interesanta,de ce ai mai abordat-o,prin faptul de a o citi si a-i adauga un comentariu?
Inca ceva:popularitatea nu se cere,nu se sugereaza,nu se impune in mod voit,intentionat,ci se castiga,impunandu-se prin "stralucirea" ideilor propuse si schimbate,prin inteligenta cu care se poarta discutia.
#98904 (raspuns la: #98869) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt.om - de doctors la: 07/01/2006 09:53:34
Cred ca am trecut de faza temelor pentru acasa
#98905 (raspuns la: #98873) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Din nou pentru latu - de doctors la: 07/01/2006 09:56:24
Nu vrei cumva sa facem impreuna o ora de lucru cu manual?Poate facem schimb de experienta.Eu cred ca am ce oferi;tu ai ce oferi?(ma refeream la experienta,cunostinte,etc,etc).
#98906 (raspuns la: #98882) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de latu la: 07/01/2006 10:38:09
Inca ceva:popularitatea nu se cere,nu se sugereaza,nu se impune in mod voit,intentionat,ci se castiga,impunandu-se prin "stralucirea" ideilor propuse si schimbate,prin inteligenta cu care se poarta discutia.
Ai perfecta dreptate. A fost exact ceea ce am vrut sa spun.
#98913 (raspuns la: #98904) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt.latu - de doctors la: 07/01/2006 10:41:46
Sper ca afirmatia sa se confirme cat de curand.Succes...ca-ti trebuie din plin.
#98916 (raspuns la: #98913) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
draga doctors - de rac la: 07/01/2006 10:42:09
Utilizatori noi vor fi mereu. Doar dacă nu cumva cineva ar opri înscrierea, atunci s-ar învechi cu toţii - la un moment dat.
Ei bine, utilizatorii noi vor propune şi ei teme... cum am propus şi eu la vremea când eram nou (poate că încă mai sunt) pe această pagină.

E clar că şansele ca tema propusă de cineva nou să mai fi fost dezbătută sunt destul de mari, având în vedere că acest site are o vechime de câţiva ani, iar teme noi apar la câteva zile. De exemplu eu, când am publicat "De ce ai decis să emigrezi?" n-am ştiut că mai apăruse subiectul, iar cafegii, dacă n-au mai vrut să discute despre asta, pur şi simplu n-au mai făcut-o, conferinţa s-a stins prin neparticipare...
Au mai fost situaţii în care, deşi subiectul mai fusese discutat, a fost reluat sub alte forme, dat cu succes... De exemplu, când vine vorba despre sex, indiferent sub ce formă, sigur se face audienţă :)

Mă întrebam ce are de făcut un utilizator (nou sau nu) când publică o conferinţă: să cerceteze mai întâi dacă a mai fost subiectul? Nu ştiu cum este cu bucătăria site-ului, dar mă gândesc că adminul ştie dacă o temă a mai fost sau nu abordată, şi... ar putea să nu o publice... Sau, dacă el consideră că ar prezenta totuşi interes, o publică... , şi cred că este chiar cazul acestei conferinţe, dar şi al celei cu dragostea prin internet.

Revenind la tema propusă de tine, aş zice: nu cum recunosc un posibilprieten mi-ar fi mai uşor, ci cum recunosc pe unul care nu-mi poate deveni prieten vreodată aş ştii mai degrabă...
Iar cu marea dragoste... Pe aia puţini o găsesc, să-i ascultăm şi pe ei.


"e misto REALITATEA!" - Popix
#98917 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rac - de doctors la: 07/01/2006 10:49:28
Poate ca ai dreptate,administratorul acestui site cunoaste mai bine decat fiecare dintre noi ce teme au mai fost publicate si ce nu;in cazul in care n-ar prezenta interes,temele respective n-ar fi publicate sau ar disparea.
Cu sexul,iar poate ca ai dreptate,toti oamenii au nevoie de el,fie ca o recunosc,fie ca nu;de ce sa nu discute despre el?
Sper si eu ca tema de discutie propusa de mine sa prinda.
Succes la transmiterea de mesaje.Pe orice conferinta ar fi.
#98919 (raspuns la: #98917) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de latu la: 07/01/2006 10:54:23
Eu cred ca am ce oferi;tu ai ce oferi?(ma refeream la experienta,cunostinte,etc,etc).
Nu, ma tem ca n-am experienta, cultura si decibelii necesari, pentru a purta o asemenea discutie...
#98921 (raspuns la: #98906) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt.latu - de doctors la: 07/01/2006 11:01:15
Nu-i nimic,oricum te astept in continuare;sper sa se desfasoare comunicarea noastra in conditii mai civilizate.Eu sunt gata oricand de o asemenea discutie.A,sa nu uit,de regula se spune ca intr-o disputa cel mai destept cedeaza.Eu sunt deschisa oricand pentru un dialog plin de fair-play.
#98923 (raspuns la: #98921) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de ooanna la: 07/01/2006 11:06:22
...am observat ca esti cam dura in replici....nu numai pe aceasta conferinta , ci si pe celelalte.....iti place sa ai ultimul cuvant , chiar daca nu ai prea multe de spus cateodata....daca vrei ca utilizatorii de pe acest sit sa participe cu idei la propunerile tale , ar fi bine sa fii un pic mai concilianta....cu respect...
#98926 (raspuns la: #98921) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
subiectele vechi si noi. - de donquijote la: 07/01/2006 11:10:36
cand apar utilizatori noi, e si normal sa se reia unele teme vechi, la care nu au apucat sa participe.
asta se poate face pe 2 cai: reinvierea unor conferinte vechi sau deschiderea unor conferinte noi. nu vad nimic rau in asta si nu inteleg de ce atata caz. daca subiectul nu intereseaza, nu sunt participanti si conferinta 'moare' de moarte naturala.
#98927 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
versus - de maan la: 07/01/2006 14:43:54
"Cum recunoasteti cand ati descoperit un prieten foarte bun intr-un om pana atunci necunoscut? Dar atunci cand ati intalnit marea dragoste a vietii voastre?"
/
"Presupunand ca ati discuta mai mult timp cu mai multe persoane pe Internet(pe care nu le-ati cunoscut in prealabil),ce anume v-ar determina sa continuati cu o relatie de prietenie si chiar de dragoste cu unele dintre acestea si in viata reala si dupa cat timp?"

imi pare ca intrebi acelasi lucru.
cand esti pe net, doctors, respiri fictiv?
esti altcineva?
dincolo de net ai alte opinii, optiuni diferite, reactionezi in alt mod la stimuli?

in ‘viata reala’ dupa cate zile te-ndragostesti de obicei si la cate luni de cand l-ai cunoscut numesti pe cineva prieten?

... ma determina sa continui, aceleasi lucruri care m-au facut sa incep acea realatie.

#98959 (raspuns la: #98927) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
prieenie sau dragoste - de sturzu irina costina la: 07/01/2006 20:16:39
Cred ca pot recunoaste un prieten foarte bun intrun necunoscut prin lucrurile simple ce altora li se pot parea banale.DE ex.il cunosti doar de 2 zile cand il suni sa te ajute cu un sfat,macar,itr-o problema in care cea pe care o credeai cea mai buna prietena,pur si simplu te lasa balta,iar el vine fara sa te intrebe prea multe si iti ofera ajutorul neconditionat.
#98978 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irina - de munteanu rodica la: 07/01/2006 22:44:15
este doar un posibil om saritor sau pe care momentul il face sa fie astfel.
un prieten stie... si de ce, si cind,si cauza si efectul.
nu confunda oamenii de bine cu prietenii.

dar trebuie apreciati iar cum o faci ,judeca timpul.
#99023 (raspuns la: #98978) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
de ce trebuie sa ne-asteptam - de Intruder la: 08/01/2006 01:46:52
de ce trebuie sa ne-asteptam mereu de la un prieten sa ne ajute, sa ne sfatuiasca, sa ne sprijine, sa ne consoleze, sa ne lase sa plangem pe umarul lui?...un prieten bun, cateodata e suficient ca exista si-atat...nu-i nevoie sa-i spunem noi ce probleme avem, el STIE!

___________________________________
semper idem...
#99031 (raspuns la: #98978) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctoras - de munteanu rodica la: 08/01/2006 09:48:03
uite,eu tot am incercat dar nu pot intelege asocierea de cuvinte
un om pina atunci necunoscut si prieten bun...
si asta la nivel de teorie,cu practica stau si mai prost.
practica ma omoara,
si tot nu cred ca as pricepe.
#99052 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
! - de doctors la: 08/01/2006 09:58:37
Este posibil ca prin discutiile pe Internet cu un om practic necunoscut pana atunci sa descoperi la el preocupari,aspiratii,dorinte,gusturi,hobby-uri comune cu ale tale si,in timp,sa constati ca puteti avea o multitudine de teme comune de discutie si poate chiar sa-ti doresti sa deveniti prieteni buni.
#99053 (raspuns la: #99052) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ooanna - de doctors la: 08/01/2006 10:24:01
Multumesc pentru observatie.Voi tine seama de sugestia ta.Poate ca ai dreptate.Dar sa stii ceva:incerc sa fiu "dura",daca se poate spune asa doar cu cei care,prin interventiile lor sunt si ei destul de "duri".Nu am nimic cu nimeni,poate mai gresesc si eu uneori(sunt si eu om si a gresi e omeneste).Sunt interventii care chiar ma incanta si as prefera sa fie cat mai multe.
#99056 (raspuns la: #98926) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctoras - de munteanu rodica la: 08/01/2006 10:47:31
nu stiu daca mie mi-ai adresat acele rinduri dar incerc si eu sa-mi spun parerea
este posibil sa intilnesti pe net oameni cu care te asemeni, cu care ai ce discuta de parca -i cunosti de o viata,oameni cu care te simti bine.
eu am intilnit oameni sufletisti chiar in cafenea ,oameni care in momentul in care au citit ca fata mea emigreaza in Canada mi-au oferit ajutorul lor in caz ca era nevoie.
si bineinteles am fost placut impresionata.
dar notiunea de prietenie eu cred ca este mult mai profunda(acuma fiecare cu standardele lui) implica foarte multa intelegere si foarte putine cuvinte si are un judecator corect TiMPUL.
asta nu inseamna ca nu se pot lega prietenii pe net, inseamna ca daca lasi timpul sa lucreze, acel posibil prieten nu mai este in nici un caz un necunoscut.
la capitolul dragoste acum eu pot glumi spunindu-ti ca de la prima si pina la ultima dragoste toate iti par''marea dragoste a vietii" si ultima.
dar zic eu zimbind discret intotdeauna este loc de mai bine.
#99058 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rodica - de doctors la: 08/01/2006 11:04:09
Sunt aici de acord cu tine:timpul este un factor important pentru legarea de prietenii.Orice ipoteze,sentimente trebuie veificate inainte de a ramane definitive,si pentru asta ai nevoie de timp.Ma gandeam insa la discutiile pe Internet ca la un prim pas posibil(atentie,insa,nu singurul!)pentru inceperea legarii unei noi prietenii,care poate fi extrem de durabila(de ce nu?).
#99059 (raspuns la: #99058) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de ooanna la: 08/01/2006 16:28:03
....postarea ta arata mai " omeneste " de dimineata decat acum....ceea ce inseamna ca nu ai tinut cont de sugestia mea deloc....nici nu erai obligata....tu ai afirmat ca vei " tine seama "... ...ai tinut sa mai adaugi cateva fraze , prin care ai dovedit ca nu vrei...nu ai nimic cu nimeni , dar ai aproape cu toti....poti fi sigura ca eu nu te voi " incanta " cu nici un fel de interventie de acum inainte pe conferintele tale....si-asa nu-ti folosea la nimic...pacat !
#99103 (raspuns la: #99056) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Un prieten este cel ce est - de AndreiB la: 09/01/2006 10:23:26
Un prieten este cel ce este interesat de tine ca om, nu de ce ai putea face tu penru el. "Auzi, mi-esti ca un frate daca-mi faci si mie rost de chestia aia tare de se vinde la voi la firma. Saru'mana, dau o bere". Nu. Prietenul este cel care te face sa te simti ca nu esti singur, ca cineva te stie, si are chef de tine neconditionat, indiferent de starea ta (de spirit, materiala, astrala, etc). Si stii ca ti-e prieten atunci cand, avandu-l in preajma, te simti mai bine, faci parte din trib, fara a fi nevoie sa-i plangi pe umar sau sa razi fortat.
Dragostea poate fi de foarte multe feluri. Uneori poate fi exact opusul prieteniei, te face sa te simtzi mizerabil, nedorit, abandonat, nesigur, gelos, nevropat, bulimic, anorexic (pauza de respirat), gelos (inca odata, ca merge), rau, neintelegator, necorespunzator, discombobulat (ha!). Si cu toate astea prietenia si dragostea nu sunt antitetice (sper eu!), si ideal ar fi sa se inceapa cu prima si sa se treaca prin a doua si sa se ajunga in a treia stare, nemetionata inca. A trea stare nu o s-o mai descriu acum, ca nu vreau sa scriu roman fluviu. Suficient sa spun ca aceasta a treia stare poate fi descrisa pe scurt ca opusul conceptului clasic al casatoriei.

P.S. : nu-nteleg de ce se plange lumea ca tema conferintei e necorespunzatoare. Ca a mai fost trata inainte, ok, e de-nteles, dar ca ar fi neinteresanta... nu-s de acord de loc. In afara de dragoste, prietenie, si diferitele lor combinatii (unele diametral opuse conceptului clasic de casnicie:), ce altceva mai ramane de discutat... nr. de pipe-line-uri si versiunile de shader-e din chip-ul NV 34 (16 respectiv 3.0)?
#99140 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors, ooanna - de Ivy la: 09/01/2006 04:26:22
de ce va suparati una pe alta fetelor??

amindoua pareti simpatice...:-)

doctors, acum revenind la ce ai intrebat, eu pot sa-ti raspund ca mi-am facut o prietena buna aici la cafenea. Au trecut aproape 2 ani de cind ne-am cunoscut..ne-am vizitat(locuim in tari diferite)..vorbim zilnic, avem subiecte comune..ne si enervam una pe alta (din cind in cind..:-)dar am ajuns la stadiul la care putem sa ne numim prietene. Deci, de poate!!

Despre iubiri pe internet, Nu cred in ele!! Ce sa fac, e doar parerea mea.
#99155 (raspuns la: #99103) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
AndreiB - de anisia la: 09/01/2006 10:44:29
dau o bere ... si stii de ce? ca ai scris exact ce mi-era mie lene sa postez. ma lasi sa subscriu? hai ca dadui o bere, nu fii... :)) (glumesc! - ideea este ca imi placu ce zisesi. punct!)
_________________________________________________________
"iau viata in piept, vânez bucurii, caut raspunsuri, alung dureri..." (Marita Golden)
#99178 (raspuns la: #99140) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
raspunsul la aceste intrebari - de gabi2377 la: 09/01/2006 16:20:53
raspunsul la aceste intrebari nu le ai poate niciodata si in acelasi timp cred ca fac cit toata viata noastra
#99234 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ivy - de doctors la: 09/01/2006 16:40:50
Cine se supara si pe cine?Si inca o intrebare:credeti ca "disputele" dintre noi sunt justificate intotdeauna?
#99242 (raspuns la: #99155) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anisia - de AndreiB la: 09/01/2006 21:59:27
Te las sa subscrii, ba poti sa pastrezi si berea, daca-mi raspunzi la asta: ce faci cand te indragostesti de o persoana care ti-e prietena? Ea are nevoie de tine ca prieten, s-o accepti, fara obligatii, fara machiaj, iar tu vrei s-o ai drept amoreza, sa fie atrasa de tine, sa fiti doar voi doi, in afara tribului. Cum ii explici ca acum esti indragostit de ea, si ca atare nu mai vrei sa-i fii prieten? Daca tu i-ai fost prieten bun, ea e obligata sa te iubeasca acum, sau ce? Si nu te iubeste, pentru ca ea credea ca-i esti prieten. "Cum poti ba sa-mi faci asa ceva, credeam ca-mi esti prieten". Sau poate crede ca nu i-ai fost deloc prieten, tot acest timp doar ai pretins sa-ti pese, ca s-ajungi la ea pe calea cea mai usoara.
Hm, am fost prea specific? Am trecut prin asa ceva? Poate trec chiar acum? Imi exorcizez demonii in public? Intrebarea ramane: ce faci cand...???
#99294 (raspuns la: #99178) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
AndreiB - de anisia la: 10/01/2006 14:51:28
si daca ai fost prea specific, ce? mai bine mai specific decat confuz, lasand lumea intr-o ceatza totala...dând fiecaruia libertatea sa inteleaga ce il duce mintea.
ce faci cand...??? pai ce poti altceva sa faci, decat sa-i spui verde in fatza, dar fatza in fatza (nu telefon, email, messenger, scrisoare...sau mai stiu eu ce modalitate artificiala). e simplu: te intalnesti frumos cu EA, te ungi cu rabdare si diplomatie ca sa nu sperii fata, si-i spui ce ai pe suflet. si-apoi astepti! ce e foarte foarte foarte important este sa fii sincer. dar stii cat de sincer? cat sa te simti golit si de cel mai ascuns gand!!! chiar daca poate nu i-ai fost deloc prieten, ci doar te-ai strecurat sub acest pretext in lumea ei, fii sincer si recunoaste-i. spune-i verde in fatza : "femeie, uite care-i treaba..." (ma rog, tu pui in cuvintele tale).
ideea este ca poti sa-i fi si prieten si amorez (Doamne, ce cuvant ai ales si tu... de ce n-ai zis "iubit", "partener de drum"...:))?!?!..). asa, deci...cum spuneam. spune-i ce "te doare" si vezi dupa aia ce devii. numai spune-i. nu tacea precum melcul pe uscat. ca fata aia nu e ruda cu Mafalda ca sa stie :))
mmm... obligata nu este sa te iubeasca. chiar deloc nu este. de aceea ti-am zis "si-apoi astepti!"...

iti tzin pumnii :))

_________________________________________________________
"iau viata in piept, vânez bucurii, caut raspunsuri, alung dureri..." (Marita Golden)
#99463 (raspuns la: #99294) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
din nou, anisia - de rac la: 10/01/2006 17:41:19
E uimitor să constat din nou că exprimi gânduri cu care sunt cu totul de acord...
Mă rog.


"Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun când le-nţelegi!"
#99481 (raspuns la: #99463) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anisia - de AndreiB la: 11/01/2006 14:47:12
"chiar daca poate nu i-ai fost deloc prieten, ci doar te-ai strecurat sub acest pretext in lumea ei, fii sincer si recunoaste-i. "

Uite vezi, asta-i frica mea cea mai mare!! Tu ai crezut asta, de ce nu ar cerede-o si ea?! Initial eram convins ca nu am facut o asemenea marsavie, ci chiar ii sunt prieten (Doamne, cat sunt de bun, de etic, de moral, sunt copilul pe care Platon si l-a dorit dintotdeauna!) acum... nici eu nu stiu ce sa mai cred. Poate sunt un magar, si am incercat sa ajung la ea pe calea batuta, fara sa am curajul sa fac totul ca la carte (stii tu, ma iubeste, nu ma iubeste, cald, rece, sus, jos, framantari, flexari de mushi, incercari penibile de a parea destept...) Risc sa o pierd si asta m-ar omori. Datorita ei, a prieteniei cu ea, eu am devenit mai bun, mai vesel, mai cu chef, lumea a-nceput sa ma placa mai mult. Serios, nu ti se pare ca sunt de treaba? Daca ma-ntalneai acum 1 an (inainte de era "ea") ti-as fi parut sinistru, plicticos, fara viatza...

Multumesc pentru intelegere si pentru sfaturi. Am sa incerc sa le urmez pe cat posibil, ce sa zic, daca iese bine, esti nas la nunta noastra, daca se darama totul, vin sa-ti plang la geam:)

Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu aceasta (relativa) deviere a mea de la tema principala a discutiei. Peace and love.
#99521 (raspuns la: #99463) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anisia, - de debutant la: 11/01/2006 14:47:12
Ai grija, racul vrea sa se imprieteneasca si ai vazut cum se complica lucrurile mai apoi.
_________________________
o noua zi, un nou inceput!
#99524 (raspuns la: #99481) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
din nou? - de anisia la: 10/01/2006 23:07:26
eh, mai am si eu sclipiri, cand si cand... noroc ca-mi trece repede, ca altfel imi dadeau astia premiul nobel :))
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#99530 (raspuns la: #99481) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ooanna - de doctors la: 11/01/2006 17:17:51
Nu-ti inteleg reactia.Sper ca ai observat ca si fara comentariile tale apar destule comentarii pe temele propuse de mine.Oricum,multumesc.
#99688 (raspuns la: #99103) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
debutantule - de rac la: 11/01/2006 18:00:29
După cum îţi zice şi nick-ul, dar şi concluziile pripite, pari a fi la început pe meleagurile astea.
Prin urmare, îţi aduc la cunoştinţă că lucrurile nu "e ce pare a fi"... Nu te grăbi, nu te repezi că te-mpiedici. Sau... nu mă-mpinge c-ameţesc!

Totuşi, ce-ai vrut să spui cu "ai vazut cum se complica lucrurile mai apoi"?


"Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun când le-nţelegi!"
#99701 (raspuns la: #99524) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
andreib - de zaraza la: 11/01/2006 20:55:16
stiu ca nu m-ai intrebat pe mine ci pe anisia, dar sper ca nu te superi ca raspund si eu. nu exista pe lumea asta femeie careia sa-i displaca faptul ca un (nou) barbat s-a indragostit de ea. poa' sa fie cum o fi, batran, prost, chior, ciung, nu conteaza. o noua victima e intotdeauna bine venita. dincolo de toate neplacerile pe care dragostea ta i le-ar putea pricinui, in adancul sufletului ea se va simti magulita. deci daca iti faci probleme ca o "ranesti" cu marturisirea ta, nu ti le mai face. asta cu "strecuratul in lumea ei si inselatul increderii" e apa de ploaie, nici nu se pune pe langa omagiul pe care i-l faci indragostindu-te de ea.

sigur, faptul ca ea va fi magulita nu inseamna ca si ea e indragostita de tine. evident, prietenia voastra platonica ar putea fi compromisa, dar asta stiai si tu.

mai departe, bafta.

zaraza
#99733 (raspuns la: #99521) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
AndreiB - de anisia la: 11/01/2006 22:12:27
mmmm... nas nu prea am cum sa fiu, poate nasa :)) glumesc...
ideea este ca "incercarea moarte n-are", deci - daca esti sincer si convins de ceea ce simti, go for it!
nu stiu cum erai acum un an, sau cum esti acuma... dar daca prietenia cu acea fata te-a facut sa fii "mai bun, mai vesel, mai cu chef", inseamna ca dânsa este ceva pozitiv in viata ta.
cum am spus, iti tzin pumnii...:) , iar daca n-o fi sa fie, te las sa te bocesti aici si am sa incerc sa fiu pe-aproape...

run forrest, run...:)
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#99755 (raspuns la: #99521) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
prietenie sau dragoste - de faceto la: 12/01/2006 20:34:15
pentru mine e destul de simplu: acel necunoscut trebuie sa aiba o calitate de baza pentru a deveni ulterior prieten:sa stie sa asculte!daca eu de ex. spun :uite,azi mi s-a intamplat un lucru neplacut:am pierdut telefonul la care tineam f. mult iar necunoscutul(intalnit pe net,sa zicem)raspunde:ti-am trimis azi cateva mesaje pe mail,pt mine acea persoana a inceput cu stangul.nu vroiam lacrimi........era suficient un ''cum?''
inca nu am intalnit marea dragoste,asa ca e dificil sa raspund,dar,daca e marea dragoste,va fi dragoste la prima vedere.scuze repetitia
#99761 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anisia, Zaraza - de AndreiB la: 12/01/2006 20:34:15
Bai, gata, inchei aici toata treaba, nu de-alta dar totul este defapt mult mai complicat decat am expus eu aici si a explica toata chestia ar dura mult mult prea mult, plus ca din cand in cand ar trebui sa ma opresc, sa rad isteric, sa plang, s-alerg, sa dau din maini. Relatii, prieteni, iubiti, iubite, ai ei, ai mei, constiinta mea ce urla la mine.
Oricum, macar ca exercitiu de sinceritate si tot a fost bine, nu?
Multumesc pentru raspunsuri, Anisia, tu-mi ziseshi chestiile pe care vroiam sa le aud, chiar daca nu sunt convins de faptul ca toate sunt chiar asa si in realitate. Cu toate astea, ce ai zis tu m-a incurajat mai mult decat m-a desumflat, si cred ca sunt un pic mai aproape de... adevar, datorita tie. Apreciez oricum sinceritatea.
Zaraza, tu m-ai speriat rau mai femeie:) Mi-ai luat toate fricile latente si le-ai bagat in priza, acum uite-te cum umbla vesele prin capul meu! Dar nu ai zis altceva decat ce credeam si eu defapt. Multumesc pentru sinceritatea brutala (mult mai buna decat cred unii).
Gata, ce mai vreti, epilog, final, concluzie?! Da' ce eu's personaj de telenovela? Habar n-am ce-o sa se-ntample! Poate apar la stiri: "tanar bucurestean, s-a siucis cu supradoza de eugenii si bere, biletul de adio continea textul "Platon e mic copil!"".
#99777 (raspuns la: #99755) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza - de rac la: 12/01/2006 12:45:13
"nu exista pe lumea asta femeie careia sa-i displaca faptul ca un (nou) barbat s-a indragostit de ea. poa' sa fie cum o fi, batran, prost, chior, ciung, nu conteaza. o noua victima e intotdeauna bine venita"
Chiar aşa de dură eşti?


"Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun când le-nţelegi!"
#99827 (raspuns la: #99733) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
AndreiB - de anisia la: 13/01/2006 00:31:08
ma bucur ca ti-am fost cat de cat de ajutor. nu te mai gandi la ce-o sa se intample. anticipari de-astea te pot descuraja si/sau retine din drum. ia-ti inima in dinti (vorba aia, fiiiii barbataaaa zoieeeeee) si treci la actiune... adica, bate fierul cat e cald :))

si mai lasa biletele-alea in pace, ca nu se merita sa apari la stiri pentru atata lucru...;)

sa zici daca trei' sa incep sa strang bani de nasit...hihihi... (nash n-am, dar gasesc io pe vreunul de imprumut la o adica... tu cucereste fata, ca de dus la altar te duc io cum-necum... inchiriez un nas, in caz de urgenta :))
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#99950 (raspuns la: #99777) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om bun - de stalker1 la: 13/01/2006 14:30:34
eu cred ca un om bun se recunoaste dupa faptele sale,iar in privinta dragostei,ei bine,atunci cind ai intilnit-o o simti prin toti porii fiintei tale,nu crezi?
#99969 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Prietenie/dragoste - de doctors la: 14/01/2006 10:32:58
Cred ca se "simte" atunci cand la un moment dat intalnesti un om care iti poate fi iubit sau prieten foarte bun.Desigur,ar trebui sa treaca ceva timp pentru a-ti da seama de asta,dar dupa cateva saptamani sau luni de discutie incepe sa ti se formeze in minte o parere despre omul cu care discuti.
#100222 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de anisia la: 14/01/2006 13:02:44
un om care iti poate fi iubit sau prieten foarte bun. ... sau ori si? :)
dar dupa cateva saptamani sau luni de discutie incepe sa ti se formeze in minte o parere despre omul cu care discuti.... bazata pe cele discutate, nu? cunosti cat esti lasat sa afli si afli cat se vrea cunoscut.
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#100246 (raspuns la: #100222) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
? - de maan la: 14/01/2006 13:58:16
Care-i diferenta dintre prietenie si dragoste?
Ce-ar fi dragostea, din perspectiva comparatiei cu prietenia adevarata?
Un sentiment nuantat doar de manifestarea fizica?

Daca mi se permite o prietena intima, un prieten la fel de intim este exclus doar fiindca vom fi mereu suspectati ca la un moment dat, in intimitatea asta, ne vom dori sa ne si atingem?
Suntem atat de limitati incat avem nevoie sa fim aparati de noi-insine si deci ne interzicem noua si altora posibilitatea de a comunica doar fiindca am putea ceda in fata …in fata cui?

Citeam comentariile andreib- anisia-zaraza si le dadeam, pe rand, dreptate.
As fi magulita, de-as afla ca cineva-i indragostit de mine desi eu nu-i impartasesc sentimentele, dar umilinta si vina ar fi cu mult mai mari.
Nefericirea unui prieten m-ar deconcentra, m-as intreba unde si cu ce-am gresit fata de el, daca l-am incurajat cumva in sentimentele astea ori cat de constient am facut-o …

In situatia asta exista intodeauna o vina comuna, indraznesc sa cred, si-ar fi corect ca amandoi sa poarte povara nechibzuintei lor. Daca se-ntampla insa ca unul sa fie mai constient de ceea ce se-ntampla, daca ce-i leaga e sentiment frumos si real, poate n-ar fi rau ca tocmai iubirea asta sa-l determine sa renunte atunci cand realitatea dovedeste zadarnicia unei alt fel de legaturi decat prietenia initiala.

Daca prietena lui andrei e la fel de analitica cum e el, atunci sigur si-a pus ea-insasi niste intrebari.
sinceritatea nu-i intotdeauna sinonima cu intelepciunea.
Inainte de-a te pripi nu-i rau sa fii atent la semne, andrei.
De multe ori raspunsurile exista inaintea intrebarilor.
Eu, in locul tau as innebuni gandindu-ma, dar tare mi-ar fi teama sa n-o ranesc…
m-as intreba daca nu-s cumva hranita de senzatia aia care ne face sa ne dorim ceva doar fiindca ne-apare drept imposibil de obtinut.
m-as intreba cat are ea de pierdut, cat pierdem noi si cat ceilalti de pe urma sinceritatii mele si-as incerca sa o pun pe primul loc, in numele iubirii ce-i port.

Nu stiu cat din astea se poate realiza cu-adevarat, dar sunt convinsa ca daca eu nu-s in stare, altii sunt capabili sa se lepede de egoism ca de-o haina proasta.
Macar o data-n viata.
Si cred ca aici e-ntreaga masura a maretiei umane si-a Iubirii, cu majuscula.


ps. am citit ca vrea sa inceteze discutia despre sine, asa ca il voi ruga pe AndreiB sa nu considere ca e o incercare de a o continua.
#100253 (raspuns la: #100222) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anisia - de doctors la: 14/01/2006 14:02:28
Sunt de acord cu tine,insa ma intreb care dintre noi isi deschide pe deplin sufletul fara sa lase macar un secret,un lucru nearatat celorlalti?Esti absolut sigura ca il cunosti pe deplin pe cel de langa tine,chiar foarte apropiat(sot,parinte,copil)?Esti absolut sigura ca tu,la randul tau,ai accepta sa-ti descoperi propria fiinta pe de-antregul(ma refer la partea sufleteasca) chiar si celei mai apropiate persoane,fara a pastra nici macar un secret doar pentru tine?N-as vrea sa par dura sau rautacioasa,dar cred ca asta este parerea mea in momentul de fata.
#100255 (raspuns la: #100246) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de anisia la: 14/01/2006 16:43:27
secretul, asa cum am mai spus si altadata, este taina neimpartita. odata spus cuiva, nu mai este un secret. cat si ce cunosc despre aproapele meu este relativ. nimeni nu poate spune ca stie totul despre cel/cea cu care isi imparte zilele. pentru ca nimeni nu cunoaste intregul, cum e el in totalitatea sa, pentru a raporta la valoarea lui.
sinceritatea este o conditie necesara, dar nu suficienta in acest proces de cunoastere. reciprocitatea, de asemenea. impreuna, ele pot construi acea punte dintre doua persoane numita comunicare (infatzisare-receptionare), punte ce poate fi permanenta sau temporara. cat de trainica este depinde doar de calitatea vrerii ce sta la baza aparitiei celor doua ingrediente. daca amestecam apa cu nisip capatam ciment. daca amestecam ingredientele noastre, capatam cunoastere. daca vrem, daca stim, daca putem... ea fiind prima treapta de urcat. de aici si pana la subiectul conferintei, mai sunt cativa pasi de facut. dar despre ei, data viitoare:)
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#100271 (raspuns la: #100255) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anisia - de doctors la: 14/01/2006 17:16:51
Din cate am inteles eu,spuneai in ultimul tau mesaj ca vei reveni,ca va fi un fel de urmare.Poti sa continui cu comentariile?
#100275 (raspuns la: #100271) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
maan - de anisia la: 14/01/2006 23:05:12
comentariul tau e interesant. ai un unghi de a vedea situatia ce-mi da sentimentul de deja vu. dar nu despre asta vreau sa vorbesc... interventia mea se va referi la: Inainte de-a te pripi nu-i rau sa fii atent la semne, andrei. . acest indemn nu pot sa-l aprob. si am sa-ti justific si cauza pentru care iau aceasta pozitie. Semnele, in opinia mea proprie si personala, pot fi inselatoare. Sa crezi ca, sa banuiesti ca, sa intuiesti ca... iata supozitii pe care nu mi-as baza niciodata o actiune. Sunt omul care intreb direct, adesea radiografiind interlocutorul (-toarea). Cineva mi-a spus ca folosesc "lasere" :). Ei bine, fac asta pentru ca merg pe principiul ca "a ma lua dupa semne" poate sa ma duca in eroare. Ele pot fi interpretate diametral opus de semnificatia gestului, actiunii, trairii pe care omul in cauza a vrut sa o dea. Drept pentru care, cand nu inteleg, intreb. Direct. La obiect. De aceea, cand AndreiB mi-a cerut parerea, i-am spus sa mearga direct la fata cu pricina, sa-i spuna verde in fatza care e situatia si apoi sa vada el ce devine. El ce devine, nu relatia lor. Doar el pentru ea. Ce devine el pentru ea. Intr-o relatie, fiecare inseamna ceva pentru celalalt. Fiecare devine ceva pentru celalalt... Oare el ce o sa devina? Iata o intrebare la care nu-si poate da raspunsul luându-se dupa semne, cred eu...
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#100327 (raspuns la: #100253) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de anisia la: 14/01/2006 23:07:11
citeste comentariul meu catre maan, cel numerotat #100327... si vei descoperi un alt pas...:)
_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#100328 (raspuns la: #100275) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Semne" - de doctors la: 15/01/2006 09:06:33
Cred ca fiecare dintre noi,in discutiile pe care le poarta cu ceilalti,arata ceea ce vrea el sa arate.Alteori cuvintele sale sunt interpretate gresit,indiferent cat de sincer ar vrea sa fie.Si atunci,ma intreb,cum am putea sa "citim" in ceea ce ne spune celalalt si cat de mult?Cred ca ar trebui sa discernem toate informatiile pe care le primim,sa le punem "cap la cap" si sa ne folosim din plin de propria intuitie pentru a trage o concluzie.
#100363 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors, - de Scarlet la: 15/01/2006 18:16:48
__nu ma bazez decat pe intuitie: care imi spune daca cel care-mi zambeste imi vrea si binele deopotriva,
un prieten f. bun -un companion, isi doreste fiecare dar tre' sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el , sa gandesti similar si mai tre' sa fie multa incredere...
marea dragoste... prin definite e greu de gasit..poate nu vei afla decat dupa ce ai pierdut-o ca era "marea dragoste"..
iti urez sa-ti gasesti atat un prieten f. bun cat si marea dragoste, daca e sa fie unul si acelasi lucru atunci ar fi mai usor,sau mai greu... ______
"nu conteaza ceea ce vi se intampla,ci ceea ce faceti voi atunci cand vi se intampla"
#100366 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doctors - de rac la: 15/01/2006 10:24:52
În primul rând, bună dimineaţa!

"...cum am putea sa "citim" in ceea ce ne spune celalalt si cat de mult?", întrebi tu.

Totuşi, există anumite gesturi, priviri care ne-ar putea da de gol, şi astfel să devenim o carte... întredeschisă, să zicem, pentru celălalt.
De acord că lăsăm să se vadă ceea ce dorim să se vadă, dar... poate sunt şi unele lucruri asupra cărora nu avem control. Mă refer la mină, la aer..., nu ştiu cum să mă exprim, cred că ai înţeles.

De exemplu eu nu mă pot ascunde dacă sunt supărat... Imediat mă "citesc" cei din jur, intuiesc că nu-mi sunt boii acasă. Mă trădează ceva din privire, din gestică...
Oare nu sunt şi astea... "semne"?
#100372 (raspuns la: #100363) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rac - de doctors la: 15/01/2006 10:33:15
Buna dimineata si bine ne-am regasit.
Cred ca sunt valabile ambele variante:pe de o parte sunt momente cand ne putem controla aproape perfect si nu lasam sa ne descoperim sufletul prea usor;pe de alta parte,sunt momente,situatii in care ne tradam prin cea mai mica tresarire.Totul este ca sa percepi aceste "semne",pentru a-l cunoaste pe cel de alaturi de tine.
#100378 (raspuns la: #100372) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anisiei - de maan la: 15/01/2006 17:22:33
cum ai remarcat deja, n-am facut decat sa prezint o alta prespectiva de abordare, si-anume din punctul de vedere al aceluia careia ii este adresata marturisirea.
mi-am imaginat ca ‘ea’ ar putea avea un iubit si ca cei doi si-ar face chiar planuri de nunta. O vad pe femeia aia fericita si ma-ntreb ce fel de prieten ar fi barbatul care i-ar strica fericirea aceea, venindu-i pe nepusa masa cu marturisiri socante.
E cu atat mai cumplit raspunsul, cu cat el ar sustine ca o iubeste.
Cat sunt de inselatoare semnele, in acest caz?
Nu se vede clar cand o femeie e fericita si ca acela nu esti tu?

Sunt omul care intreb direct

si eu, in principiu.
Dar, cu timpul, mi-am dat seama ca desi folosim aceleasi cuvinte pentru notiuni, ni le reprezentam diferit.
Uneori suntem confuzi, alteori ne e teama, alta data nu credem in ce simtim si-s momente cand ‘direct’ ar putea insemna pentru unul ‘onestitate’ si pentru altul ‘agresiune’.
De obicei lucrurile nu-s atat de simple ca: ea-libera, el-liber si de-odata el: “te-ai gandit vreodata la noi doi, impreuna, ca un cuplu?” ea: “esti nebun?” el: “serios, eu am inceput sa ma gandesc si-am crezut ca trebuie sa stii…”

Drept pentru care, cand nu inteleg, intreb. Direct. La obiect

si de cate ori ai primit raspunsul “direct” si “la obiect”?
semnele nu-s niciodata inselatoare daca te cunosti suficient, daca nu te grabesti si esti pregatit pentru adevar, anisia.
la o-ntrebare ca “zi, ma iubesti?” venita pe nepusa masa, as tacea ingrozita.
sa fiu lasata bunaoara sa-mi dau seama, sa nu fiu bruscata si intr-o zi vin singura si spun.
n-ai de facut decat sa-mi demonstrezi, de partea ta, cat de mult insemn pentru tine.
Sunt o gramada de moduri de-a intreba fara cuvinte. Presupun aici ca il cunosti foarte bine pe omul ala, fiindca nu cred decat in atractie la prima vedere nicidecum in iubirea la prima ocheada.
Cand am vorbit de semne, nu m-am gandit o secunda la modul cum iti strange mana, la cum iti raspunde cateodata, ci la atitudini, la maniera complexa in care fiinta celuilalt se raporteaza la tine.
#100426 (raspuns la: #100372) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
maan - de anisia la: 16/01/2006 06:53:38
Uneori suntem confuzi, alteori ne e teama, alta data nu credem in ce simtim si-s momente cand ‘direct’ ar putea insemna pentru unul ‘onestitate’ si pentru altul ‘agresiune’.... numai daca momentul ales pentru a-ti prezenta intrebarea este prost ales. sa fii direct nu implica "agresiunea". nu in conceptia mea. sa fii direct inseamna sa lasi deoparte teama de refuz, prezentandu-ti pozitia intr-o maniera eleganta la momentul ales oportun pe cat posibil.

si de cate ori ai primit raspunsul “direct” si “la obiect”?... de cate ori am avut de-a face cu persoane ce gandesc in aceeasi maniera.

la o-ntrebare ca “zi, ma iubesti?” venita pe nepusa masa, as tacea ingrozita... de ce? ai mai multe variante de raspunsuri: da, nu ,nu stiu. de ce sa te ingrozeasca o astfel de intrebare? presupunand ca ea nu vine din prima zi a cunostiintei cu persoana in cauza, semnele despre care vorbeai ar trebui sa te "pregateasca" pentru aparitia ei, nu?

ideea pe care incerc sa o sustin este aceea a comunicarii cat mai deschise, prin vorbe. lipsa de comunicare poate naste monstrii. parerile fiecaruia sunt si pot fi diferite, iar in cochilia lui fiecare melc poate interpreta in fel si chip atitudini si manifestari.
de aceea consider ca sa punem in cuvinte simple, lucrurile complicate este o cale usor de abordat...


_____________________________
sunt doar un om obisnuit...
#100503 (raspuns la: #100426) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intr-un om necunoscut nu ai c - de bloom la: 16/01/2006 09:19:57
Intr-un om necunoscut nu ai cum sa-ti gasesti prietenul cel mai bun. Si ar fi o minune ca celalalt sa intuiasca in tine un prieten si sa continui sa vorbesti cu el (ea).
Marea dragoste se recunoaste dupa lucrurile minunate traite impreuna, simtite, recunoscute, si marturisite.
#100525 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: