-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

L-am iubit pe el sau pe idealul lui


de onorina la: 13/01/2006 16:39:00
modificat la: 15/01/2006 18:55:15
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Prima data auzisem de el de la prietena mea.De cite ori veneam in vacanta la bunici auzeam de el fiind prima dragoste a pritenei mele.Aflasem mult despre el fara ca sa-l vad si devenisem curioasa sa afl ce baiat ii furase inima prietenei mele.L-am cunoscut la un bal de absolvire din satul vecin, ne-a facut cunostiinta insusi prietena mea ceea ce cred ca pina acum ii pare rau deoarece eu lui ii placusem si in seara cea ma petrecut acasa.Eu nu doream sa am nimic cu el insa pe iubire nu o poti opri si conduce asa ca si mie el mi-a placut.Cit de mult doream ca prietena mea sa nu afle insa era evident si mai ales ca el se interesa mereu de mine de la pritena mea si toate acestea aduse la o cearta intre doua prietenie din copilaria si la o despartire de un an si jumate.Acum ne-am impacat insa nu e ca inainte, ura si concurenta ramase .
De el eu incercam sa fug ,imi era ciuda ca ma dus sa ma cert cu prietena mea insa ,de dragoste nicidecum, pe zi ce trecea ea crestea ,ma indragostise la nebunie de el macar ca nu cunosteam caci il vedeam doar in vacanta si de sarbatori cind plecam in sat la bunici si ne multumiam doar cu o salutare si cu o intrebare ’’cum o mai duci’’.Timpul care il petreceam departe de el , eu visam la el, doream enorm sa ma intilnesc cu el si imi inchupuiam cu voi fi cu el, ce pereche minunata vom face. Ma hotarisem sa incerc ceva cu el ca sa nu sufar atita si cu toate ca cu prietena nici decum nu putem sa ma impac .El a inceput sa ma petreaca acasa si pe zi ce treceam eu incepeam a cunoaste cu totul alt baiat care nicidecum nu corespundea cu baiatul din cauza caruia eu mam certat cu prietena ,baiatul de care eu ma indragostisem la nebunie.Incepusem sa afl cu totul alt baiat necunoscut sufletului meu, dar aceasta nu ma speria dar din contra ma facea mai curioasa de-al cunoaste mai bine si chiar imi placea .
Cu parere de rau cu el nu ma intilnisem nu din cauza mea , stiu si bine ca nici din a lui dar a celor din jur care era contra.Din cauza aceasta am suferit foarte mult insa firea mea nu mi-a permis sa sufar si sa pling mult timp dupa el ci mi-a dat putere ca sa-l uit.Sa va spun cinstit si pina acum in adincul sufletului tin la el, dar nu stiu la cine mai mult la baiatul pe care il aflasem in vreo citeva zile sau pe idealul lui facut de mine...stiu , pot sa aflu dar mi-e frica sa rascolesc vechile sentimente .
Pentru mine aceasta istorie pare foarte banala si neinteleasa sufletului meu,iubise la nebunie atita timp si luptase mult ca la sfirsit sa afl ca ma indragostisem de un baiat care nu exista decit in mintea mea , un ideal faurit de mine.
El ... e pesoana care imi luase ca exemplu ... la care poate ca tin ... nustiu ... dar de cite ori il vad mi se trezeste un sentiment ... de atractie ... nici nu pot sa va lamuresc si in plus la toate acesta parca simt ca voi fi cu el ca noi odata si odata vom fi impreuna ... imi vine sa rid sa pling ...toate odata cind imi aduvc aminte de istoria aceasta fiindca trecuse un an de cind imi pusem punct pe el in suflet.
Sper ca citind aceasta istorie nu veti ride de mine sau nu ma veti crede o dementa ci ma veti intelege si imi veti da vreun sfat.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


"insa pe iubire nu o poti opri" - de andante la: 16/01/2006 21:56:20
Iubirea, iarasi iubirea, isi face de cap la vreme de seara si de zburatori adunati in gasca.

Si daca tot ceri sfat, draga onorino iti dau eu unul, dar de alta natura.
Mai pune maica mana pe gramatica, ajuta la exprimare, cu bunavointa isi spun. Si promit ca data viitoare am sa inteleg mai multe din ce ai vrut sa scrii.
#100665 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...