-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Istoria civilizatiei Terrei


de Tilda Csutak la: 14/01/2006 11:54:00
modificat la: 15/01/2006 18:56:57
taguri: Diverse 
voteaza:
Istoria civilizatiei pe aces pamant incepe in urma cu 500 milioane de ani. Planeta noastra este o samanta stelara pe care au sosit forme de viata extreme de peste tot. Aceste forme s-au combinat si au generat noi forme de viata apoi au parasit iarasi Pamantul.Fiecare forma de viata care s-a creat a trecut prin 5 nivele de cunoastere. Actualmente noi fiind la nivelul 2.
Aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizatiilor avansate au fost scoase afara sau au fost ignorate. De exemplu noi avem o conexiune cu Steaua Sirius, despre care se cunosc foarte putine, dar care este eential pentru a intelege conditia noastra prezenta. Cartea lui Robert Temple "Misterele lui Sirius" prezinta urmatoarele: "exista un trib langa Timbuku, in Africa, numit Dogon. Timp de mai mult de 700 de ani, acest trib a detinut informatii" pe care oamenii de stiinta nu le-au descoperit decat cu circa 20 de ani in urca, cand satelitii din spatiu au confirmat aceste lucruri.
Dogonii cunosc steaua Sirius in detaliu. Ea este cea mai stralucitoare stea de pe cerul nostru. Este situata la stanga si mai jos de centura lui Orion. Dogonii au spus ca acolo este o alta stea micuta care se roteste in jurul lui Sirius si este facuta din cea mai densa materie din Univers.
Aceasta stea efectueaza ciclul de rotare la fiecare 15 ani. Este o stea foarte veche. Pentru ca oamenii de stiinta nu puteau vedea aceasta stea prin telescopul lor, etnografii s-au gandit ca nu este decat o enigma, o mitologie. In 1970 cu telescopul lansat in spatui (Hubble) a gasit o stea pitica alba care se roteste in jurul Siriusu-lui. Ca si cea din "mitul dogonilor" este o stea foarte veche. Un inch - 1 inch = 2,54 cm - patrat din materia acestei stele se estimeaza cu o greutate de aproximativ 900 kg. Orbita stelei a fost calculata la 50,1 ani. Aceasta a fost denumita Sirius B, Sirius A fiind redenumirea primei stele.
Cand o echipa de stiinta a vizitat Tribul Dogon, pentru a afla de unde au aceste informatii. Batranii tribului au spus ca o farfurie zburatoare a aterizat. Din aceasta farfurie au aparut fiinte care au facut o gaura mare in pamant care au umplut-o cu apa. -Ocupantii (siriusienii) sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau a balenelor. Se spune ca traiesc in chiristica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutoararea Pamantului, dar o fac intr-un mod mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele si marile noastre.- Au sarit in locul facut de ei apoi s-au indreptat de tarm si le-au vorbit oamenilor din tribul Dogon. Le-au spus ca sunt de pe Sirius si le-au relatat multe istorisiri legata de aceasta stea.
Dogonii au furnizat si alte informatii incredibile. Ei au avut o imagnatie vizuala a miscarii lui Sirius A si B de pe Pamant pentru perioada dintre 1912 si 1990, culminand cu o imagine exacta a locului unde trebuie sa fie aceasta stea in momentul prezent. Ei detineau de asemenea mari informatii despre planetele din sistemul nostru solar, inculand mai multe lumi. Cum puteau ei sa-si imagineze sau sa stie toate aceste lucruri in amanunt?
Urmatoarea informatie pe care au acceptat-o ne-a dus catre Sfinx. Egiptologii spun ca Sfinxul a fost contruit in jurul anului 2500 i.Hr, de faraonul Chephren. In cartea sa din 1916 numita "Le roi de la theocratie pharaonique" matematicianul, filosoful si orientalistul R.A. Schwaller de Lubiez spune: "Noi trebuie sa cunoastem ca o mare civilizatie trebuie sa fie precedat miscarii de apa care au trecut peste Egipt; acest fapt este implicat de existenta Sfinxului sculptat in roca din stancile de la Vest de Giza. Trupul leonin al acestui sfinx, cu exceptia capului, arata semne incontestaile de eroziune acvatica."
Un egiptolog numit Anthoug West, dupa ce a citit cartea lui Schwaller in 1972, a decis sa studieze mai bine Sfinxul. El a concluzionat ca surtafata Sfinxul prezinta urme de eroziune ale apei si ale nisipurilor. El a calculat ca Sfinxul a fost supus de cel putin 1000 de ani de eroziune. Desertul Sahara are o vechime de cel putin 7000-9000 de ani, ceea ce inseamna ca Sfinxul trebuie sa dateze cel putin din anul 8000-10 000 i.Hr.
Arheologii egipeni nu au avut nimic de spus in legatura cu acest lucru. Dovada este coplesitoare, dar amenintata sa darame conceptele desptre cine a fost pe acest pamant, mai ales ca noi credem ca nimeni nu era mai capabil sa construiasca ceva precum Sfinxul in urma cu 8000-10 000 de ani. Potrivit lui Thot Sfinxul contine dovezi de 5,5 mil. ani de civilizatie pe acesta planeta. In urma cu 5,5 milioane de ani s-a intamplat si s-a rupt intregistrarea memoriei akashice pe Terra. Nici chiar Thot nu stie ce a fost si cum se poate ajunge la inregistrarile anterioare acestui eveniment.


To be continued....
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


*** - de bogdan7 la: 02/01/2009 01:36:15
este foarte interesant si astept continuarea
#380723 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de maan la: 02/01/2009 01:48:52
si noi.
de trei ani.
stai colea, pe bordurica.
o cafea? un fursec?
#380726 (raspuns la: #380723) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 02/01/2009 15:22:44
Bragă nu se dă?
#381016 (raspuns la: #380726) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Honey in the Sunshine la: 02/01/2009 16:16:58
esti de la Scientology?:))
#381060 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de maan la: 02/01/2009 16:27:48
poate se-ndura careva sa deie si braga...de-aia de tulcea...grosuta...
#381081 (raspuns la: #381016) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de jeniffer la: 03/01/2009 12:06:16
De ce nu ne purtam si noi ca celelalte mamifere, chiar daca facem constructii mai comlexe? Nu ar trebui in primul rind sa protejam mediul care ne-a dat viata, printr-o cultura mai adecvata acestui lucru?
#381816 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...