Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Expozitia internationala de fotografie umoristica


de robilix la: 17/01/2006 12:05:00
modificat la: 22/01/2006 14:28:31
taguri: Arta_si_Cultura 
voteaza:
Expozitia internationala de fotografie umoristica

Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud, Fundatia "Inter-Art "Aiud, portalul Aiudonline.Ro, Consiliul Judetean Alba,
Primaria Municipiului Aiud va invita la Festivalul international de epigrame, caricatura si umor, editia a II-a, 27 - 29 aprilie 2006 Aiud - Romania, in cadrul caruia va avea loc Expozitia internationala de fotografie umoristica.

Reguli de participare
Sunt invitate sa participe persoane din întreaga lume, cu fotografii umoristice. Tema este libera.

Conditii de participare
Expozitia este deschisa tuturor indiferent de vârsta sau pregatire. Participantii se pot înscrie la festival cu 3-5 fotografii.

Autorii fotografiilor vor primi distinctii si vor fi contactati prin e-mail sau telefonic. Pentru a putea primi distinctia si CD-catalogul este important sa completati în formularul de înscriere o adresa de contact corecta. Datele de contact ale dvs. sunt confidentiale si nu vor fi facute publice fara acordul dvs. (formularul de înscriere se poate descarca de pe site-ul festivalului www.aiudonline.ro/umorfest)

Specificatii tehnice
- tehnica de realizare a lucrarilor: foto;
- fiecare concurent poate trimite pâna la un numar de 3 - 5 lucrari (alb-negru si/sau color) ;
- lucrarile trebuie sa fie :cele realizate cu aparate foto digitale se trimit listate; cele realizate cu aparate foto clasice: originalele.
- nu este permisa mentionarea în fotografie (în imagine) a numelui autorului, a homepage-ului acestuia sau a altor informatii. Acestea vor fi specificate în formularul de înscriere urmând sa apara lânga fotografie.

Înscrierea lucrarilor, data limita
Formularul de înscriere se poate descarca de la: www.aiudonline.ro/umorfest/ ; sau se poate cere prin email de la adresa : umorfest@aiudonline.ro

Fotografiile se trimit la adresa :
Fundatia "Inter-Art"
Dlui Stefan Balog
C.P. 40
515200 Aiud, Alba, Romania

Ultima data de trimitere a lucrarilor este 5 aprilie 2006 (data postei)

Distinctii
Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud, Fundatia "Inter-Art" Aiud si portalul AiudOnline.Ro ofera distinctii participantilor.

Utilizarea materialelor, copyright
Lucrarile înscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra lucrarilor înscrise în acest festival. Participantul este de acord cu afisarea lucrarilor sale în site-urile art-aiud.com, aiudonline.ro, aiud-art.ro. si inter-art.ro, precum si la evenimentele organizate de Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud si Fundatia "Inter-Art" Aiud. Toate drepturile de autor ramân în posesia autorilor.

Confidentialitate
Toate datele personale ale participantilor sunt confidentiale. Detaliile participantilor pot fi folosite doar pentru functionarea normala a festivalului.

Clauze finale
Prin participarea la acest festival, participantul confirma faptul ca a citit si a înteles prevederile de mai sus. Lucrarile care nu sunt conforme cu aceste precizari vor fi descalificate. Organizatorii nu restituie materialele primite.

www.aiudonline.ro/umorfest/
umorfest@aiudonline.ro
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...