-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

hell is paved with good intentions


de nete la: 10/03/2006 00:34:00
modificat la: 21/03/2006 22:47:27
taguri: Eseuri 
voteaza:
“hell is paved with good intentions” sau cel putin asa se spune… tot ce se poate, pentru ca in spatele fiecarei actiuni exista o motivatie. In cazul in care nu exista se creaza. SI este o tampenie! Nu exista sistem unic de referinta si cu atat mai putin in stiintele “exacte” care nu sunt decat niste presupuneri… niste conventii… ce-ar fi sa convenim toti ca suntem OAMENI si asta sa figureze intr-un fel de Charta?!… Alegerile pe care le facem influenteaza si viata celor din jur, sunt de acord, dar de ce nu se pot accepta acele alegeri de catre ceilalti?!… Adica daca un om alege sa intreprinda o actiune, de ce nu poate fi respectata?!… Nu neaparat inteleasa, pentru ca asta ar presupune mult prea mult. In schimb ce se intampla? Discutii interminabile despre un viitor si asa incert… dar “hell is paved with good intentions”, ce dracu’!?…
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


un eseu interesant, parerea mea - de cosmiK la: 11/04/2006 23:12:31
Ma surprinde ca nu a aparut nici un comentariu la eseul publicat de tine. Mai ales ca subiectul imi pare intersant iar abordarea destul de buna. Te intrebi de ce unii nu pot respecta alegerile pe care altii le fac. Eu cred ca acest fapt este posibil deoarece oamenii care nu accepta alegerile facute de ceilalti sunt limitati si nu pot accepta lucruri sau actiunii care contravin principiilor ce le-au fost inuculate inca de la o varsta frageda.
Multi nu inteleg ca inca mai exista prietenie dezinteresata si persoane care fac fapte bune nu pentru ca vor o rasplata ci pentru ca asa considera ei de cuviinta ori asa simt.
Altii sunt invidiosi ori incapabili de a-si recunoaste limitele asa ca prefera sa ii judece pe cei care au idei si fac alegeri chiar daca uneori acestea sunt gresite si le provoaca suferinte celor care le-au luat, dar le creeaza si o stare de bine.
Din nefericire traim intr-o epoca a intolerantei, indiferent de forma pe care aceasta o imbraca.
Eu personal nu cred ca "hell is paved with good intentions" si am incercat sa nu judec alegerile celorlati ci sa-i accept asa cum sunt chiar daca asta mi-a provocat uneori suferinte si deceptii.
#116830 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
surprindere? nu cred ca ar trebui :) - de nete la: 16/04/2006 11:07:29
este doar o observatie... subiectiva, bineinteles si se prea poate sa ma fi inselat; dar, din pacate, nu cred. in orice caz, nu ne ramane decat sa ne vedem de alegerile noastre si sa le respectam pe celelalte, cu tot ceea ce presupune asta.

Multumesc pt incredere!

in ceea ce te priveste pe tine faci ce vrei, in ceea ce-i priveste pe altii faci ce poti
#117434 (raspuns la: #116830) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...