Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Pentru ca nu toti 'mergem in diagonala', nu toti suntem nebuni!


de sarsilovici la: 21/03/2006 07:47:00
modificat la: 29/03/2006 21:53:45
voteaza:
In anumite momente toti suntem cuprinsi de nebunie.In functie de motiv si de starea psihica, doza pe care ne-o administreaza conjunctura variaza. Normal ca exista nebuni pentru ca 'restul sanatosilor' se ingrijesc sa-i inchida 'sa-i trateze dar de cele mai multe ori acele locuri de tratament sunt doar niste 'gradini de zarzavat'. Omul e o fiinta perfida. Nu recunoastem ca uneori o luam razna si ca 'lucruri ciudate facem in fiecare zi'. Nebun e cel care te omoara pe sosea pentru ca nu-i in stare sa-si stapaneasca bolidul sau cel care iti i-a sange pentru analize si te imbolnaveste cu un ac infectat sau cel care iti pretinde sa faci lucruri care te injosesc iti pun viata in pericol etc. Nebunia este o stare care te face incompatibil cu toleranta ceruta de viata in societate. Sunt nebuni geniali, sunt nebuni caraghiosi sunt nebuni jalnici sunt nebuni criminali. Si ce e de facut? Nu trebuie sa murim de ceva ? In zilele noastre moartea din cauze naturale e pe cale de disparitie.Daca nu e un accident, e vreo maladie, e vreun razboi, vreo calamitate, e vreun prost etc. Prostii sunt nebuni? Cu totii suntem de toate in viata asta numai sanatosi la minte nu! Cine o fi inventat termenul de sanatos psihic a fost si el un nebun! Toata treaba e sa nu deranjam sa nu ranim sa nu punem in pericol viata altora sa ne stapanim sa sa ne dam seama ca suntem uneori nebuni in actiunile nostre da nebunia asta izvoraste din dorinta fiecaruia de a-si indeplini un vis.de multe ori nebunesc! Cine mai e normal intr-o lume nebuna?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


nebunie - de Cri Cri la: 03/05/2006 10:19:15
Abia acum, dupa ce am tot trancanit pe conferintele tale, m-am uitat si la profil... unde scrie ca esti din Galati. Pai... mai draga... orasul e distructiv. Esti nebun? Oare? Ii vezi pe ceilalti nebuni? Oare? Nici n-are importantza... orasul acesta nu e normal si deviaza si mintile; nu stiu cum face.
Hai sa-ti zic o chestie: desi orasul meu de domiciliu e Galati, viata m-a "trimis", mai mult sau mai putin intamplator, sa locuiesc si in alte orase, pe anumite perioade. Peste tot oameni... nebuni ori ba... irelevant. Dar in fiecare oras am avut o relatie, sau cel putin era pe cale sa se inchege, doar ca eu n-am putut "incurca" persoana fiindca urma sa plec... (si eu, ca marinarii... in fiecare port:)))). Bine, spre deosebire de marinari, n-am pastrat relatii paralele.. dar asta e alta poveste.
Booonn... In Galati n-am reusit "sa ma ating" de nimeni, nici sa las pe cineva "sa ma atinga" (aveam deja o superstitie, zi-i mai bine convingere, ca e si imposibil)... pa'na de curand. Mda... dar toata treaba a evoluat atat de... Mey, sa zic ciudat?... sa zic aiurea?... nici nu stiu. Cert e ca am spus lucruri pe care nu le gandeam, am primit lovituri pe care nu le meritam... eu am si el a avut atitudini neconforme momentului, ca sa zic asa... si nu cred ca vreunul dintre noi e nebun (bine, nu mai mult decat e normal :))))... dar...uite-asa am iesit si eu in primavara convalescenta.
Oups! Asta e alta conferinta...:)
#120061 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Noi nu suntem normali... - de DINU IONESCU la: 18/07/2006 19:36:44
"Noi nu suntem normali..", vorba cantecului.Daca vrei sa vezi oameni foarte putini normali( ca sa folosesc doar un eufemism...) , vin-o sa traiesti cativa ani in Bucuresti...Pai , in provincie , e "parfum"!. Chiar si la Galati, unde am fost de cateva ori.
Nu stiu deca nu ma insel, dar am impresia unei anumite stari sufletesti exaltate , cam in toate textele tale.Pune-le cap la cap,poate "iese de-o carte"!
SAM.
#133943 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de picky la: 18/07/2006 15:14:44
Adrian Fuchs :

Normalul e dat de majoritate. Cand majoritatea devine abnormala, abnormalul este starea de normal !!!
#133950 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...