-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Aderenta tinerilor la doctrinele extremiste!


de hamlet. la: 25/03/2006 14:34:00
modificat la: 29/03/2006 22:37:32
voteaza:
De ce se mai inscriu tinerii nostri in pardide gen Noua dreapta ,de ce intra in organizatii ,miscari legionare ?Mai cred in personalitati de teapa lui codreanu zelea ,che guevara ?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


extremism - de Cri Cri la: 30/03/2006 18:41:10
Tentatzia puterii e impresionanta... Dealtfel, cum spunea cineva (daca nu chiar tu), leaderii miscarilor extremiste s-au ridicat dintre cei mai insignifiantzi oameni... cand esti tanar si inca n-ai un scop al tau te raliezi scopurilor altora, pentru moment. Nu se stie niciodata...
Oricum, apartenentza la o astfel de grupare te antreneaza sa-ti uiti deceptziile ori singuratatea, sa te simtzi important si... mai altfel. E si asta un mod de a iesi din banalitate, la urma urmei. :)
Nu unul bun!
Dar, desigur, asta e numai parerea mea.
#114257 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Poate pentru ca... - de tenebrum la: 30/03/2006 18:47:12
... societatea moderna a devenit incredibil de plicticoasa, pana si televizorul si computerul sunt tot mai mult obiecte in fata carora-ti petreci un sfert din zi fara sa stii de ce, ori tinerii au nevoie sa simta ca fac ceva, ca iese ceva din mainile lor. Si daca nu au ocazia asta acumuleaza frustrari si de-asta dau in extremisme si altele... e absolut firesc.
#114398 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Falimentul pseudo-democratiei - de ampop la: 02/04/2006 12:27:57
Tineri tunsi scurt, in haine negre si bocanci militari. Se grupeaza aparent in jurul galeriilor echipelor de fotbal, renumitii ultras. Este din nefericire un raspuns al tinerilor la degenerescenta societatii romanesti de democratie "originala" plasmuita de catre securitate. Tineri care, ca si in Germania marii crize economice nu prea aveau multe sanse, azi nu pot sa-i infrunte pe 'puii' de comunist. Aristocratia lui Hindenburg si politicianismul fara substanta din 1929 sunt azi in Romania "aristocratia rosie" a lui Nastase, Geoana, Hrebe, Micky Spaga & Co. si politicienii seci, usor demagogi, ai lui Boc & Tariceanu sau Marko. Pe acest fond, o parte a aceleiasi caracatite securistice, exploateaza naivitatea tinerilor. Le umple capul cu borhotul nationalismului, luptei impotriva globalizarii si "conspiratiei" iudeo-masone. Ia nastere Noua Dreapta. Criminalul de razboi Antonescu este idol. Maresalul. Sieg Heil! Trupele de asalt SA se gasesc acum latent in galeriile stadioanelor. Tineri saraci, debusolati, prea slabi sa se ia la tranta cu "sistemul" simt chemarea haitei. In haita suntem mai tari ar zice ei. Cei care ii conduc din umbra le dau diverse tinte ale urii: Tziganii!!! desigur, tziganii si regele Cioaba sunt vinovati de saracia lor, si nu "sistemul" condus de tovarasii ex-securisti sau comunisti. Urletele rasiste pe stadioane stampara neputinta si nefericirea acestor tineri!
In spatele usilor inchise, directori generali de mari firme, politicieni de succes si ofiteri inalti de servicii secrete , savureaza o havana autentica de-a lui Fidel si un whisky de 12 ani. Tot "noi" o sa-i folosim si pe acesti ultrasi cand va veni "vremea noastra". Vreme in care actualii "stapani" se vor ascunde in codrii, sa nu fie executati la stalpul de iluminat, cand anarhia va domni. Va veni oare vremea lor? Depinde oarecum de noi si de voi!!!
Mario
---------------------------------------------------------
"He who refuses to learn deserves extinction" Rabbi Hillel
#114949 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Care extremism? - de Laocoon la: 25/05/2007 13:52:20
Acuzati de "extremism" niste organizatii care nu au nimic de-a face cu asa ceva!
#200443 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: