-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Maggi, partea a doua, viitorul


de Gabriel Shoutzu la: 31/03/2006 01:16:00
modificat la: 09/04/2006 15:30:45
voteaza:
Maggi este cel mai bun produs. Nu stim cum a inceput totul dar acum este peste tot. se baga in paine, ne stergem cu el la fund, partidul politic in care activam se numeste maggi. Este nostim ca si cand faci sex si prezervativele se numesc tot maggi. Pamantul are 3 sateliti numiti maggi. Este cumva orizontul nostru de asteptare!! Daca faci un copil te gandesti daca ii pui numele maggi ptr ca apoi sa curga frumos al dolie lui nume format din de bare ……….
………………………………………………………………….
Dupa communism a fost o perioada de libertate comerciala in care exista un dialog decent al brandurilor dar acum suntem in plina era de totalitarism al brandurilor. Esti obligat sa consumi maggi ptr ca altfel pedeapsa cu puscaria de o luna poate fi pusa in aplicare sau chiar deportarea pe insula nonconsumatorilor. Nu conteaza ce pun in el ptr ca toate sunt ptr sanatatea ta: vitamine ptr obezitatea ideala, cofeina ptr un somn relaxat de 2 ore pe noapte, petrol pentru la masina ta, cea cu xenoane si spoiler maggi…
……………………………………………..

Ca veni vorba voi astia de la Kororr si Gaina Bleaga ce asteptati?? Cand va vedem cu morcovul in strada ??
………………………………………………………………………………..

din jurnalul unui comandant de naveta

Am parasit pamantul astazi. Sotia si copiii nu ma mai recunosc. Publicitatea i-a convins ca e mai bine sa consume un plic pe zi de supa si sa-si faca programul impreuna cu 4, 5 branduri decat cu mine. Pana si copilul nenascut, in luna a saptea, comunica prin sonda de precercetare cu institutul de definire a profilului de consumator.
In spatiu nu poti trai foart mult dar ai simpla senzatie ca iti apartii……
May Day, May Day ! sunt urmarit de un Mall zburator care ma va inghiti si ma va introduce in baza lui de date si ma va regla prin Neuropublicitate sa consum surplusul absurd de produse…………..
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...