-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Lacrimi de bucurie


de venerahoffmann la: 05/04/2006 16:20:00
modificat la: 09/04/2006 16:29:11
taguri: Eseuri 
voteaza:
In toate visele mele de fetita si adolescenta m-am vazut mireasa „printului meu pe cal alb”, m-am surprins adesea uitand de mine in favoarea acestor vise, le-am alimentat din povestile altora, traite sau inventate, m-am imbatat cu iluzii si sperante. Care au intarziat sa se materializeze.
Anii au trecut cu o repeziciune nedreapta, am devenit din ce in ce mai ancorata in realitate si am invatat sa-mi construiesc fericirea din bucurii marunte, in asteptarea fericirii celei mari. Cu luciditate mi-am asumat o realitate pe care am luptat s-o schimb.
Si rabdarea mea a fost rasplatita. Cand nimic nu prevestea implinirea viselor, minunea s-a petrecut. Asa cum mi-am dorit, romantic, de poveste. Am primit un inel, descoperit sub un capac de aluminiu, pe o farfurioara magica, adusa de un ospatar-complice, la un restaurant, intr-o seara de iarna, atat de multa afara, dar absenta in noi si, mai ales, intre noi. Printul meu a ingenunchiat. Zapezile s-au topit. Dar eu am inghetat de emotie si pret de cateva secunde n-am putut articula nici un cuvant, inima imi batea cu putere, timpul, universul capatasera alte culori, alte coordonate. Visam de o viata la asta, dar nimic nu m-ar fi putut surprinde mai mult. Am zambit mai dulce si am privit mai verde ca in alte dati, cu ochii in lacrimi. Lacrimi de bucurie.


comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Super.... - de Lexis la: 16/04/2006 11:11:57
Chiar ti s-a intmplat?Daca da...esti norocoasa.Daca nu...tot esti norocoasa...:D
#117501 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...