Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Noi facem banul sau el pe noi?!


de lullabye la: 21/04/2006 01:33:00
modificat la: 03/05/2006 21:15:57
voteaza:
Haine de firma, masini luxoase, mancaruri exotice, bijuterii foarte scumpe... intr-un cuvant, exorbitant! Muncim pentru realizarea unei imagini extravagante? Luxul si afisarea acestuia, ne ajuta sa traim mai bine, mai frumos? Contul gras din banca ne poate impiedica sa traim o viata modesta dar poate fericita, fara riscul de a deveni grosolani? Este normal si natural sa ne dorim mai mult, dar stim unde si cand sa ne oprim? In timp devenim sclavii unor hartii din dorinta implinirii unor idealuri exagerate?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


Banii - de doctors la: 05/05/2006 17:27:55
Sincer vorbind,as prefera si eu sa castig mai mult,mult mai mult decat castig in prezent,dar nu pentru a duce o viata de lux,ci pentru a duce o viata ceva mai decenta,pentru a ma putea hrani,imbraca,deplasa,odihni,informa mai bine,pentru a putea calatori cat mai mult si pentru a-mi putea satisface cat mai bine nevoi cat mai variate de viata...
#120526 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dar.... - de lullabye la: 06/05/2006 07:54:19
Nu stiu, am senzatia ca putini sunt aceia care reusesc sa tina masura... si nu vb de masura banilor....
#120530 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Din pacate in societatea nost - de mya la: 24/05/2006 20:31:36
Din pacate in societatea nostra de azi tot mai multi oameni ajung sa fie obsedati de bani. Am avut si eu un unchi milionar si era foarte zgarcit. A murit saracul, destul de tanar...mie nu mi-a lasat nimicuta :((.

Luxul nu aduce fericire, banii totusi pot sa aduca stabilitate in viata unui om. Eu prefer sa traiesc mai modest avand mereu niste bani in cont si muncind omeneste decat sa trag ca un cal pentru mai multi bani, bani de care nu as mai avea timp sa ma bucur...probabil.

Cunosc oameni (romani sau nu) care trag incontinuu si nu mai apuca sa se bucure de viata cum ar trebui. Nu mai sunt in stare sa se relaxeze, au obsesia banilor sau a muncii si sunt foarte stresati din cauza asta. Saracii...degeaba au bani daca nu au liniste sufleteasca.
#124006 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Contul gras din banca ne poa - de zaraza la: 24/05/2006 22:55:15
Contul gras din banca ne poate impiedica sa traim o viata modesta dar poate fericita, fara riscul de a deveni grosolani?

nu prea inteleg fraza asta. parerea mea e ca banul cizeleaza si rafineaza, sau oricum, e in stare sa faca asta. banul si grosolania in tandem se intalnesc doar la tartani si sarantoci care s-au ajuns, dar in suflet au ramas lihniti.

mi-ar placea sa am mai multi bani, ca sa am mai multa libertate de miscare, dar nu mi-ar placea sa am enorm de multi bani. mi-ar disparea motivatia de a munci si pe mine munca ma face creativa.

zaraza
#124054 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: