-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Eu, OMUL !


de ArkAngel la: 23/04/2006 17:08:00
modificat la: 03/05/2006 21:32:08
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
E noapte…cred. Nu pot sa mai respir sub greutatea propriilor pacate. Nu mai pot gandi sub umbra nimicului ce ma inconjoara. Ma simt pierdut si de negasit in pustiul rece din mintea mea. Nimeni nu poate gasi cheia de la celula mea si nimeni nu mai crede ca exist.
Cu toate astea…eu SUNT. Respir, merg, gandesc, rad si vorbesc ca si tine. Nimeni nu ma mai credea in stare…nici macar eu. Dar cineva acolo sus (sau jos) m-a iubit prea mult sau m-a urat prea mult pentru a ma arunca in gura deznadejdii si a uitarii.
Am incercat sa-mi explic singur existenta, am incercat sa spun ce caut in viata mea si a celor dragi mie, am incercat…degeaba. Nimeni nu poate sa-si defineasca singur propria persoana si cu atat mai mult sa o incadreze intr-un tipar. Singurul raspuns la care am ajuns a fost : eu sunt cel ce este si cel ce nu este in acelasi timp, sunt cel ce nu poate vorbi si care spune totusi atatea, sunt cel ce alerga laolalta cu vantul si stelele si care este depasit pana si de o broasca testoasa, sunt cel ce se naste si moare in fiecare clipa, cu fieacare gura de aer, cu fiecare ceas ce trece in deznadejde, in asteptarea unei mantuiri tarzii, unui miracol izbavitor, din propria lui vointa si din pura coincidenta. Eu sunt… ceea ce sunt si nimic mai mult sau mai putin. Eu vreau tot ceea ce toti oamenii vor, numai ca eu vreau mai mult. Eu sunt cel pentru care Dumnezeu a inventat Raiul, iar Satana Iadul.
Eu sunt…um om. Incantat de cunostiinta!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...