-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ceata


de ArkAngel la: 23/04/2006 17:17:00
modificat la: 03/05/2006 21:32:07
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Ceta zilei ce se dizolva incet in amurg poarta, adanc inchisa in ea, dorintele, gandurile, sperantale mele. Le poarta departe, deasupra furnicarului orasului peste care se asterne incet linistea de clestar a noptii. Cerul pistruiat de stele vegheaza lenes somnul lunii invaluita in ceata suspinelor si lacrimilor mele. Precum un val oriental de matase fina, ea prinde intre fire praf de luceferi si parfumul infinitului senin. Ceata se coboara incet deasupra orasului visator si-l imbratiseaza cu toata caldura sufletului meu.
Prin geamul deschis larg el intra, umfland perdelele camerei tale. O briza se simte venind de afara. Tresari !
,,Nu te speria ! Sunt eu !’’ spune ingerul venit sa te vegheze ca in fiecar noapte. Te saruta si te inveleste cu dragostea din inima mea. Camera ti se umple de un parfum dulce de liliac. Luna din cer iti zambeste ! Tu ii zambesti…in somn ! Ingerul zambeste ! Se aseaza langa tine si te curpinde in brate. Va intalniti in vis ! El iti spune ca te iubesc si ca a fost trimis de mine ca sa te vegheze. Tu…tu rosesti !
,,As vrea sa stiu daca ai sa-i dai ceva inapoi !?’’
Tu iti musti buza si, sfioase te apropii de el, si-l saruti.
,,Multumesc !’’ si dispare.
Visul se sfarseste si sarutul ajunge acolo unde trebuie. Un val de caldura ma cuprinde. Ma simt usor ca aerul ! Ma simt pur precum roua diminetii sau surasul unui copil! Simt cum imi cresc aripi care ma ridica deasupra norilor.
Si astfel ziua trece in extazul unui nimic atat de important. Un SARUT ! Un cuvant. Un simplu cuvant cu legaturi aproape mistice pentru fiecare dintre noi.
Ziua se topeste din nou in amurgul fierbinte, si furnicarul devine din nou tacut. Si deodata…ceata. Ceata care mi te-a adus cu o seara inainte in inima se lasa din nou peste oarsul afundat in vise purtand parfumul unor noi promisiuni.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...