-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

inger miop


de byon la: 15/05/2006 18:42:00
modificat la: 29/05/2006 20:17:46
taguri: Eseuri 
voteaza:
Inger miop


Refaci o noua zi din ulimele trecute si te detasezi cu bagare de seama de tot ce inseamna ceilalti, iti reiei vechea obsesie prin care acelasi tu incepi sa devii , sa reinnozi o veche obsesie doar din placerea de a observa obiectiv, fara o veche poveste .
Atat timp cat vei putea face asta fara a te detasa de trecut, fara a mai privi totul ca parte din tine si a nu mai intelege totul din punctul tau de vedere, vei observa ca totul a condus pur si simplu spre astazi, iar ziua de azi iremediabil catre maine. Poti spune, intr-un sens, ca ziua de azi este totalul zilelor trecute…dar cum ramane cu ziua de maine, este ea totalul zilelor de ieri ?
Cu nici un chip, esti mult mai mut decat timpul poate acumula in tine, esti parinte fara a invata, esti respiratie, esti carne si esti vid, esti neputinta, suferinta, chin, esti memorare, esti uitare, spin, esti fomete, esti viata…fin.
Esti pur si simplu ceea ce parintii tai au fost si ce tu esti; ti-au dat ei oare viata, suferinta, suflet sau durere; acestea pur si simplu sunt inscrise in tine dinainte de a te naste; mai castigi cateva pe drum.
Voind atat de mult sa scapi faci tot posibilul sa le transmiti urmasilor tai, iar ei la randul lor urmasilor lor; de ce credeti ca fratilor li se mai spune si frati in suferinta?! Faptul ca exista urmasi demonstreaza ca nu exista izbanda din pacat…!!!
Imposibilitatea omulu de a scapa din acest neant al nefericirii il face si mai pacatos, mai impur si bine-nteles mai departe de adevar.
Dumnezeu a lasat Moartea pentru ca oamenii sa poata fii fericiti deoarece doar sufletele pot fi fericite. Atat timp cat acesta are forma lumeasca fericirea poate doar fi dorita. De ce fericirirea este o stare o sufletului?... deoarece doar acesta poate fi fericit; este deci o stare a sufletului.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...