-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Donatie pentru victimele cutremurului din Yogyakarta


de stanescoo la: 30/05/2006 21:26:00
modificat la: 06/06/2006 18:42:11
voteaza:
Dragi prieteni,

ieri dimineata cand m-am trezit si am ramas inmarmurit cand la stiri am vazut distrugerile masive in urma cutremurului din sudul orasului Yogyakarta (insula Java, Indonesia). In ianuarie-februarie 2005 am facut un stagiu clinic de pediatrie si urgenta la Spitalul Muhammadiyah din Yogyakarta, Java. Am intalnit acolo oameni minunati, dedicati muncii lor (chiar daca standardele lor difera mult de ale noastre). Prietenia lor - si, nu in ultimul rand, dramatismul valului ucigas ce a nimerit Indonesia cu doar 12 zile inainte de sosirea mea - a facut atunci ca atat eu, cat si familia si prietenii apropiati sa strangem donatii pentru spitalele de acolo si pentru proiectele derulate in regiunea Aceh (in doar 3 zile am strans atunci echivalentul a 700,- €).

Acum simt ca e nevoie de o actiune similara pentru prietenii mei din Yogya. Legatura subiectiva e si mai puternica, deoarece am fosti colegi de stagiu (indonzieni) care au fost surprinsi de cutremur chiar in garda, in spitalele din Bantul si spitalul PKU Muhammadiyah (Yogyakarta). Slava Cerului nimeni nu e grav ranit, chiar daca sunt inca puternic socati... Am vorbit cu mai multi dintre ei la telefon, marturiile lor sunt cutremuratoare. La cerere, pot sa va trimit parte a unei convorbiri telefonice inregistrate.

Eu am de gand ca, in cursul saptamanii viitoare, sa strang din nou o suma de bani care sa ajunga la cele doua spitale: Muhammadiyah din Yogya si spitalul orasenesc din Bantul. Pentru a nu pierde bani prin tranzactia bancara, voi vira suma stransa in contul din Germania al unei prietene diplomate la Jakarta, si o voi ruga ca, la randul ei, sa transfere echivalentul in rupii indoneziene in conturile spitalelor. Totul merge pe incredere. Daca vreti sa va alaturati, imi veti face o mare bucurie - mie si celor care au nevoie, la fata locului, de medicamente, bandaje si mijloace de imobilizare/accesorii ortopedice (asta se va cumpara din bani).

Iata contul meu:
Titularul contrului: Peter László-Herbert
Nr. de cont IBAN: RO83 BTRL 0130 1208 9803 49XX (RON)
Banca Transilvania - Sucursala Cluj-Napoca
Mentionati, ca destinatie: Pentru YOGYA.

Voi da socoteala, fiecaruia, pentru sumele trimise. Nu veti afla cat au dat altii, dar veti stii cati bani au fost adunati in total. Pentru ca este nevoie de bani cat se poate de urgent, nu voi astepta donatii dupa data de 10 iunie - aveti intelegere pentru asta.

Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceasta scrisoare care, poate, a reusit sa va mobilizeze. Pe curand,

Peter


Dr. Peter László-Herbert
C. p. 125, RO-400750 Cluj-Napoca
Tel. +40-744-823371
Fax: +40-264-597416
Email michelsberger@yahoo.com
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...