-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Autoportret (Cearta cu prosti)


de Sadik boy la: 05/06/2006 09:57:00
modificat la: 06/06/2006 21:06:47
taguri: Eseuri 
voteaza:
Cine sunt Eu ?(Cearta cu prostii )


Eu m-am nascut ! … Eu m-am zbatut dand din maini si din picioare sa ies la lumina si sa fiu eu ! Eu am fost cel care nu mi-am infasurat cordonul ombilical in jurul gatului vrand sa traiesc cu orice pret ! … Si ei ce fac, ei ma arata cu degetul , ma arunca in apa si ma numesc ; imi pun in spate grijile si faradelegile lor , imi fac harachirii , ma scuipa si ma inseamneaza ; ma trec in catastife mari si vechi , ma fac asemenea lor fara sa le pese de mine , fara sa le pese ca eu am capacitati cognitive si ca voi fi o data constient de mine . DA uitati-va bine la mine caci eu sunt vinovat pentru raul din lume , ca din cauza mea vom muri intr-un final , nu de batranete, ci pentru ca am vrut eu sa gandesc . Stai , nu ma ucide ca si din cauza ta , toti suntem de vina ; lumea-i de vina pentru propria-i fatalitate . Noi am renuntat la viata , am ales moartea , ca mai apoi sa stam si sa meditam la nemurirea sufletului « ce frumos ar fi fost « .
……………………………………………………………………………………………………………
Cum va permiteti voi sa ma judecati pe mine dandu-mi din start certitudidea vinovatiei mele . Imi cereti incredere si devotament , imi cereti sa renunt la mine la constiinta mea promitandu-mi in schimb redobandirea unui lucru pe care niciodata nu l-am avut , voi care vorbiti despre morala si iubire cu mainile murdare de sange ? DE CE ? De ce vreti putere manipuland minti slabe , de ce nu dati o sansa omului sa fie om ? De ce vreti sa ne complexati cu dumnezeii vostri , cu harurile voastre transcedentale ?Nu va dati seama ca nu inspirati credinta ,ci doar slabiciune , ca drumurile voastre chiar prin cer sunt , ca inghititi ,si faceti si pe alti sa inghita, gogosile unor oameni nebuni ?
……………………………………………………………………………………………………………

(Autoportret)


Plec din start cu o singura certitudine despre viata , si anume ca voi murii , asa suntem noi toti ,stam sub semnul pieirii . Un lucru ce in general ma intriga , acum imi da putere ; moartea imi da putere sa traiesc . Ce bine ca ma dau cu capul de pereti , ce bine ca imi zgudui creierii si nu ii las doar pe ei sa ma conduca , sa ma conduca si sa ma duca spre incertitudini .
Cand imi definesc viata plecand de la un lucru cert , cum ar fi moartea , ma oblig sa ma definesc si pe mine asemenea. Am cautat mult si acum convins va spun : EU sunt cel care exista ,coexista si gandeste . Aceste trei verbe au singure conditii Spatiul si Timpul . In rest , in mod determinant , sunt caracterizat de material . Prin urmare EU sunt material ;EU exist, interactionez social si am capacitati cognitive in clipa si in spatiul perezentului si , in final EU mor.
O fiinta marcata , un nonsuflet , un eretic , un nonconformist , un ‘analfabet ‘ in cunostinte … asa sunt eu !
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


dap - de anina la: 10/06/2006 12:07:13
stiu ca poti mai mult de atat , increderea in tine nu o sa mi-o pierd niciodata ..............
#127130 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
- de jeniffer la: 10/06/2006 21:54:53 Modificat la: 28/06/2009 11:14:42
anulat
#127254 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...