-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Romania deschide bien ochii....


de crazyone la: 18/06/2006 19:39:00
modificat la: 19/06/2006 20:41:40
voteaza:
Romania deschide bine ochii !


Ce sunt oamenii ? niste vieti trecatoare…ce sunt marii artisti? Niste oameni pe care nu ii apreciem destul decat atunci cand aflam ca s`au stins din viata, ca si`au dat viata pt realizarea unui vis pe care putini au stiut sa`l aprecieze si pe care multi l`au apreciat dupa o moarte.
Suntem oameni, dar ne amintim cu drag de “oamenii mari” abia cand sunt in ceruri. Ce fel de viata e asta? In ce fel de tara traim? Cine`si mai aminteste de marii artisti ai Romaniei din anii 70, `80, ? putini sunt cei care inca in anul 2006 mai apreciaza asrta, muzica acelor vremuri. Cum oare putem fi atat de indiferenti cand vine vorba de persoane care au reprezentat Romania prin arta? Si cat de ipocriti suntem atunci cand plangem moartea lor si spunem “ Doamne ce om a mai fost …” dar oare pana in acel moment ne`a interesat? Romania …deschide bine ochii si apreciaza`ti artistii cat inca sunt in viata , nu doar atunci cand sunt deja “reci “
Cine l`a apreciat pe Eminescu catinca era in viata? Putini….a devenit un om de onoare abia cand ingerii i`au suflat cu ninsoare peste suflet….
Cati sunt cei care au apreciat`o cu adevarat pe Anda Calugareanu sau pe Mihaela Runceanu, sau pe alti mari artisti? Am stiut doar sa le apreciem dupa ce au murit….sau poate le`am apreciat moartea…
A murit o voce minunata a rockului romanesc si totusi cati au apreciat`o pe Laura Stoica atat timp cat inca putea sa ne incante urechile cu vocea ei. Am stiut sa facem un adevarat circ atunci cand a murit. Dar oare nu merita sa stie cat e de iubita, cati prieteni si admiratori are cat inca mai era in viata?
Romania spre ce directie a ipocriziei si indiferentei te indrepti?
A murit Gica Petrescu…intr`adevar poate sunt prea tanara ca sa pot spune ca mi`au placut cantelece dumnealui, dar recunosc ca a fost un mare artist al acestei tari. Am stiut doar sa mai acordama tentie maestrului abia cand s`a imbolnavit …sau acum cand am aflat ca nu mai este in viata.
Cat timp trebuie sa mai treaca ca noi, romanii, sa invatam sa apreciem ceea ce avem. Cat inca aceste mari talente sunt inca in viata? De ce ne amintim si jelim un artist abia in ziua in care aflam ca si`a dat sufletul…pt un vis al Romaniei..
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


bla bla asta cu aprecierile - de zaraza la: 20/06/2006 00:53:15
bla bla
asta cu aprecierile postume e universala.
iar textul e de militanta naiva si mediocra, nu te supara.

zaraza
#128867 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: