Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Subiect de interes: Canada


de cleopa la: 20/06/2006 10:06:00
modificat la: 20/06/2006 20:54:19
taguri: Diverse 
voteaza:
Nu doresc sa-mi impun explicit punctul de vedere, dar ii sfatuiesc fara vreun interes pe cei preocupati de emigrarea in Canada, sa nu apeleze la serviciile vreunei firme specializate, deoarece se pierd efectiv aiurea niste bani care folosesc ulterior in Canada. Iar firma nu se prezinta la interviul cu ofiterul de emigrare, tot persoana respctiva trece prin "furcile caudine" !
Vorbesc din perspectiva unui fost aplicant la...emigrare si ii sfatuiesc pe cei interesati sa mearga la Ambasada Canadei de pe str.Iorga sa-si ia formularele ce trebuiesc completate(sau mai simplu sa acceseze site-ul ambasadei) si sa le printeze. Puteti sa accesati forumurile: www.toronto.ro, www.montreal.ro, www.vancouver.ro, www.calgary.ro si sa obtineti extrem de multe informatii. Cel putin pentru Quebec sunt trasati toti pasii care trebuie facuti si asta foarte explicit. Retineti: se poate aplica pentru Quebec si dupa ce este obtinuta viza+CSQ se pot cumpara biletele de avion pentru ORICE ALTA DESTINATIE CANADIANA! Odata ajuns in orice alta provincie decat Quebec, oficialitatile din aeroport nu spun absolut nimic, nu este nici o problema, se poate aplica pentru rezidenta foarte bine. De ce va sfatuiesc sa aplicati pentru Quebec, chiar daca nu doriti sa va stabiliti acolo? Pentru timpul extrem de scurt in care se proceseaza dosarele:minim 6 luni, maxim 1 an!!! Eu m-am incapatanat(deoarece nu imi este deloc draga limba franceza) si am aplicat pe asa-numita parte engleza si am pierdut inca(de la momentul "zero") 4 ani si 4 luni!!!!! Singurul lucru simpatic a fost scutirea de interviu datorita obtinerii unei diplome de Executive MBA. Program parcurs in intervalul procesarii dosarului. Eu cred ca utilizatorii acestui forum sunt suficient de inteligenti sa inteleaga ca aceste firme nu sunt absolut indispensabile(nicidecum n-au rolul chirurgului operator!) si ca o minte deschisa, bine informata si orientata poate sa parcurga singura acest procedeu de emigrare si sa le suplineasca cu succes!
Va doresc bafta si incredere!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


Foarte bine. - de balbek la: 21/06/2006 05:47:01
Explicatiile dat de cleopa sunt pertinente si la obiect.Asa este.Nu va complicati cu firme de avocatura,fiindca acestea nu va fac nici un serviciu.Singurul serviciu ce vi-l pot face cu siguranta este sa va ia banii,care nu sunt putini.Si cebine va prind acesti bani in canada pana va gasiti un job.
#129044 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adevarat - de Mops la: 23/06/2006 19:36:23
Ma gandisem odata sa apelez la o astfel de firma.
Cand am aflat la cat s-ar ridica toate cheltuielile, am zis ca daca as obtine acei bani asa de usor in Romania, atunci n-ar mai avea nici un rost sa plec din tara.
:))
#129509 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Nneana la: 06/10/2010 09:10:55
eu stiu si putina engleza si putina franceza de plecat vreau in toronto dar ce citesc si ca aud e mai repede si mai usor in montreal.ce sa fac nu stiu stau pe ginduri.
#572890 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: