-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Prima intalnire...


de pescadorul la: 27/06/2006 01:19:00
modificat la: 27/06/2006 19:52:21
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Locatia? Cunoscuta de majoritatea cetatenilor, undeva in centrul localitatii pentru a fi usor depistabil de ambii parteneri. In general e bine sa se petreaca la punct fix pentru a nu se crea confuzii: in fata la Primarie (o aluzie fina ca ai ganduri serioase) sau la ceasul public (recomadat pentru a verifica si ora… din ora in ora, pana apare ea) sau in fata la Cinema Studio (bun daca ploua sau vrei intuneric) sau la toaleta ecologica (emotiile primei intalniri se concretizeaza in momentul cand apare si e bine sa ai unde sa refulezi… sau daca nu-ti place ce vezi sa ai unde sa te ascunzi)…

Este recomandat sa se foloseasca criterii de recunoastere fie fizice, vestimentare sau ocazionale pentru a fi sigur ca te intalnesti cu persoana dorita. Utili sunt cerceii, cei trei din urechea dreapta, doi in spanceana stanga, cei din buze si cel atarnat de… nu acela nu este inca la vedere. Detaliile vestimentare sunt mai confuze si doar daca exista elemente neconformiste por fi date ca reper: draga voi purta un sacou verde cu lanturi, pantaloni galbeni si pantofi din piele, rosii… dar de obicei aceste intalniri nu se concretizeaza daca se cunosc astfel de amanunte, inainte, asa ca lasati-le ca ’surpriza’. Cele mai folositoare sunt cele ocazionale. Voi avea in mana revista Romania Literara… dar sunt cazuri extrem de rare, in cele mai frecvente se intalnesc: Gazeta Sprturilor, Pro Sport si revistele Bordel, Ia-ma cum vrei sau Balcoane. Si ca sa fie tacamul complet, ‘presa’ este insotita si de o sticla de vodca ca sa nu se creeze situatii incerte. In cazul in care mai e loc si de un buchet de flori e bine sa fie acolo… da bine.
Odata rezolvate locul si identificarea se poate discuta un eventual program. O poti invita la o piesa de teatru, dar e riscant… garantate sunt: ‘te bag in discoteca?’ sau ‘te fac o cafea si-un gin?’. Se mai poate utiliza si ‘programul la botu calului’ adica dupa ce va intalniti o lasi pe ea sa vezi inspre ce trage. Daca are bilete la Opera ai pus-o ca acolo se canta la greu si dureaza. Mai bine zici ca te doare capul si fugi acasa.
Ar mai fi ora… se recomanda cat mai aproape de apusul soarelui pentru a putea beneficia de lasarea serii pe o banca si in intimitatea intunericului sa-i soptesti vorbe dulci si sa-i zmulgi primul sarut si sa o imbratisezi… si sa nu va prinda gardienii intr-o situatie jenanta ca amenzile sunt usturatoare.
Dupa ce s-a pus la punct ‘logistica’ se trece la actul in sine. Un gentleman este intotdeauna cu un sfert de ora inainte pentru a o astepta pe ‘ea’ care de obicei mai intarzie. Este pus la punct cu parul maciuca de la gel, parfumat, cu un aer indiferent pe figura si se plimba teapan in perimetrul stabilit.
O fiica a Evei are alte probleme legate in primul rand de imagine la care lucreaza inca de dimineata. Daca parul si ‘cosmetica’ se rezolva rapid in numai cateva ore problema principala ramane vestimentatia. Oglinda va reflecta toate combinatiile posibile dintre diferitele sortimente existente in garderoba personala care acum este insirata prin toata casa. Fiecare ‘tentativa’ este probata, incercata prin miscari vioaie pentru a studia ‘cum vine’… ‘eu trebuie sa plec si nu am cu ce sa ma imbrac’ si lacrimi si retusuri de rimel si nervi si tensiune. Pana la urma se ia la repezeala ceva caci ora de intalnire s-a cam conumat de multisor… si telefonul inregistreaza inca unul dintre zecile de apeluri nepreluate.
Gentlman-ul care intre timp a parcurs citiva kilometri invartindu-se in jurul obictivului convenit isi mascheaza din ce in ce mai greu iritarea. A terminat un pachet de tigari, are junghiuri in spinare, il dor talpile si are bratele amortite… dar apare ea… un pic imbujorata, sexy, provocatoare, sclipitoare, cu ochii lucind ca farurile de ceata. Privirile li se intalnesc si sufletele celor doi se conecteaza alimentandu-se reciproc cu ‘atomi de iubire’. Dragostea devine palpabila si ii invaluie ca o ceata. Pleaca tinandu-se de mana, el schipatand usor de piciorul drept ca l-a ros pantoful, ea tragand de fusta care se incapataneaza sa se ridice mai mult decat ar dori ea sa arate…

pescadorul
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


:) - de Sancho Panza la: 27/03/2007 06:47:04
draguta.
#181502 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: