Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Invitatie la scris


de admin la: 09/02/2004 04:43:00
modificat la: 19/02/2004 04:16:59
taguri: Arta_si_Cultura 
voteaza:
Publica-ti creatiile!
Aceasta invitatie ti se adreseaza daca vreodata ai scris o poezie ori o poveste, ti-ai asternut gandurile intr-un eseu, ai tradus texte scrise de altii, ori ai creat drama sau scenarii.

Incanta-ne, emotioneaza-ne! Fa-ne sa radem, sa cadem ingandurati, sa vedem lumi ce numai in imaginatie exista! Joaca-te cu cuvintele, experimenteaza sensuri noi, neasteptate. Arata-ne lumea vazuta prin ochii tai, fa-o sa fie mai buna, ofera-ne hrana pentru suflet, iar noi cititorii tai iti vom sorbi cuvintele...

Cafeneaua.com si Colegi.ro au impreuna, in fiecare luna, un 'tiraj' de circa o suta de mii de vizitatori unici, toti potentiali cititori. De se vor transforma in cititorii tai fideli, asta depinde numai de talentul tau. :) Noi iti oferim o posibilitate. Credem ca acest 'tiraj' merita sa fie pus la dispozitia celor care doresc sa isi faca cunoscute creatiile.

Pentru a publica un text, trebuie sa fii inregistrat ca utilizator la Cafeneaua.com, si sa folosesti linkul "publica un text nou". Plaseaza-ti textul la una din subcategoriile de la "Creatie".

Sugestiile tale sunt bineinteles binevenite!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Pt. admin - de Paianjenul la: 24/06/2004 10:37:22
"Sugestiile tale sunt bineinteles binevenite!"

- Cum ar fi daca - asemenea altor website-uri - si Cafeneaua.com ar avea functia "Contact us" ca un instrument care ar permite comunicarea rapida a utilizatorilor cu administratia. Personal ma trezesc uneori in impas, as avea nevoie de interventia dv. si nu am nici o idee in ce fel as putea sa va contactez.

(Deunazi Hypatia ma ruga cu disperare sa incerc sa va contactez si sa va intreb DE CE nu mai poate intra in Cafenea NICI ca UTILIZATOR, NICI ca VIZITATOR, si nu se mai poate nici inregistra sub alta identitate?...)...

(De ce MAJUSCULELE pe care le folosim in anumite texte NU APAR uneori dupa postarea textelor... si eventual RE-APAR cu ocazia vreunei EDITARI a respectivului text?...).

(De ce avem posibilitatea de a ne edita numai UNELE texte/comentarii si nu TOATE?...).

(De ce conferintele care au fost INCHISE nu se si STERG?... exista posibilitatea de a fi RE-DESCHISE?...).
#16656 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: