subiecte publicate de: Aida Nuran


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Geneza din ura
de Aida Nuran la: 11/05/2004 07:23:00
frunzele copacilor se unduiau in undele dense ungand cu umbrele lor lungi nisipul de pe drum. ma intorceam acasa cu sufletul greu si plin de resentimente, dupa respingerea neasteptata suferita la societatea trinitatii. abia imi miscam bratele si prive  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ramasita de bun simt
de Aida Nuran la: 06/05/2004 03:09:00
primavara, in piata. miroase a peste prajit si capsuni storcite. pe tarabe: legume, ciorapi, cartofi, decodoare hbo, tricouri chinezesti si multe, multe cirese: pietroase, amare, albe, unele “de post”, altele pentru cei care au nevoie de un suplim  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Evoluam?
de Aida Nuran la: 04/05/2004 02:03:00
exista vreo dovada a evolutiei speciei umane de la aparitia ei pana in prezent?/ am scapat de ura, violenta, invidie? am invins prejudecatile si tabuurile?/ s-a schimbat cumva modul in care comunicam unii cu altii?/ am inlaturat minciuna?/
22 comentarii
modifica
Misterioasa domnita din Arabia
de Aida Nuran la: 30/04/2004 08:22:00
sincera sa fiu, nu stiu de ce poarta femeile musulmane basma. si nici nu e o problema care sa ma framante foarte mult. pana nu de mult credeam ca ascund cine stie ce frumuseti interzise. asta pana acum o saptamana. / dar sa incepem cu inceputul. am o  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Celinda Arnet
de Aida Nuran la: 30/04/2004 07:58:00
cu ocazia nu stiu caror alegeri am insotit-o pe bunica mea la sectia de votare. am terminat repede si, cum era o dimineata mohorata de primavara timpurie, ne-am grabit sa ne intoarcem. / acasa, bunica a constatat ca cei de la sectia de votare ii dadus  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Tentatii?
de Aida Nuran la: 30/04/2004 03:55:00
el rade, rade, rade! are un ras deschis, molipsitor. pe mine insa ma scoate din sarite:/ - hei, m-am saturat sa mai fiu jucarioara ta pe care iti place sa o necajesti!/ el rade si imi cuprinde mijlocul./ - nu, nu veni cu mine, de data asta nu! m-am sa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Stressssss...................
de Aida Nuran la: 30/04/2004 03:32:00
un zgomot intens si ascutit imi sfasie creierul. dimineata, in sfarsit........ziua z. panica ma cuprinde cand imi privesc chipul obosit in oglinda. cu greu reusesc sa-mi linistesc tremurul mainilor si sa ma barbieresc. / "ce imi pot ei face, doar nu o  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: