subiecte publicate de: NaturalBeauty


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Confuzie..
de NaturalBeauty la: 27/01/2006 05:40:00
este firesc ca sufletul omului sa gaseasca alinare uneori.. doar gandindu-se la razbunare, pentru ca exista momente in care ura e tot ce ai!/ isi amintea de ea.. de linistea dulce a acelor vremuri in care el era inexistent.. nu-l stiuse inca.. / nu ii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Suflet pereche
de NaturalBeauty la: 09/11/2005 04:17:00
ma gandesc.. si totusi nu stiu de unde si cu ce sa incep../ la un moment dat m-am simtit foarte singura./ am constatat ca imi lipseste ceva. ceva atat de important incat daca nu/ l-as fi primit as fi riscat sa inghet ori sa ma sufoc. si nu stiam ce /  ...continuare .
6 comentarii
modifica
In ceata
de NaturalBeauty la: 22/03/2005 03:17:00
aburi calzi se rasfirau in aerul cald din camera ridicandu-se continuu deasupra cestii de portelan cu modele chinezesti... singurul lucru de care aveam pofta era o tigara pe care o fumai jumatate si o lasai sa arda in scrumiera, asta pentru ca ma duse  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ganduri catre tine
de NaturalBeauty la: 21/03/2005 03:05:00
azi iar te-am alungat si ma simt ca un copil prost. dar tin prea mult la tine, pui frumos. sau e orgoliul meu, de care sunt plina incat imi da cate una peste cap si ma orbeste si atunci fug, fug sa ma ascund de aceasta durere care m-a cuprins si o sim  ...continuare .
comenteaza!
modifica
S.P.`ul meu :)
de NaturalBeauty la: 02/03/2005 23:34:00
iubitu` meu, suflet pereche...iarta-mi neputinta de a fi cu tine. ce greu imi e fara zambetul tau, ce greu imi e fara vocea ta, dulcea ta voce calma. s.p.-ule mi-e greu...ma crezi? iubitu`, te rog crede-ma si nu ma mai chinui cu vorbe in vant, nu lasa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Suflet impartit
de NaturalBeauty la: 26/01/2005 04:50:00
intr-o noapte care abia isi asternu-se imperiul peste orasul cuprins de gustul amar al unui sfarsit de toamna, l-am vazut pe el.../ iubirea mea pentru el s-a nascut ca un superb rasarit de soare peste mare, iubirea mea pentru el a  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...