subiecte publicate de: Milosescu Ioana


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Renasc
de Milosescu Ioana la: 16/04/2005 19:58:00
vreau marea uda,/ sa-mi gadile degetele cu sare/ iar valul sa-mi izbeasca genunchii seci,/ apoi incet sa ma acopar/ cu tine mare,/ dezchizand ochii, sa vad/ apa in care ma scald./ pentru a renaste.
comenteaza!
modifica
Fara aripi
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 23:01:00
daca -as avea un fulg/ mi-as construi o aripa,/ iar dumnezeu/ ar construi-o pe cealalta./ avand aripi/ as urmari pasarile/ si as zbura / cu ele./ iar daca -as sti sa sbor,/ as prinde iubirea/ si-as intreba-o / de ce doare /
comenteaza!
modifica
Teama
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 22:59:00
ca apa ce ingheata iarna,/ ca frunza verzulie vara/ am inima de gheata vara./ ce are sa-mi inghete iarna?/ cum soarele dogoara vara/ cum cerul e neclar tot iarna/ imi arde sufletul tot vara/ de ce ma mai ingheata iarna?/ cu fiecare vara trece/ un  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ochi de gheata
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 22:57:00
deschide ochiul de ghiata/ si priveste cerul/ dar soarele nu te vede/ caci ochii de gheata / i s-au topit/ incearca sa vorbesti cu luna/ cu putin noroc te vede ea/ a nici ea nu te poate ajuta/ ca astazi este pe cer / decat o jumatate/ mergi la o t  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Copilarie
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 22:55:00
copil sa fi cu cercei auri/ doua raze de soare sa iti fie salba/ cu sania in ninsoare sa alergi/ si sa crezi in mosul cu barba,/ de nimic sa nu-ti pese/ nici de frig nici de ploi/ doar tu si cu vantul/ sa zburati amandoi/ cu soarele pe umar / sa p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Atat de dor...
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 22:53:00
mi-e dor de tine/ pamant al meu/ de tine munte/ cu a ta vale/ mi-e dor de cerul albastriu/ de soarele cu raze pale/ mi-e dor de mare cu apa ei neagra/ mi-e dor de luna sa o vad intreaga/ mi-e dor de tine / mama cu ochii tristi/ ca ti-a plecat odorul  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Credinta
de Milosescu Ioana la: 12/04/2005 22:51:00
cu ochii uzi / de lacrimi grele/ cu buzele-i uscate / de amar/ isi plange fiul / pantecelor sale/ pierdut in bezna/ si calvar/ cu inima-npietrita/ isi misca bratele greoi/ stergandu-si lacrima de gheata/ si fata plina de noroi/ tot spera sa mai  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: