utilizator: cara

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 6

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aperitiv irezistibil
de cara la: 06/01/2006 19:21:00
se taie ceapa verde marunt. se arunca intr-o tigae cu ulei incins si se perpeleste usurel. in tot acest timp, se da pe razatoare o felie groscioara de branza si se amesteca bine cu cele 4 oua. se arunca in tigaie,peste ceapa fragezita,o mana de macris/dragavei taiat marunt si se amesteca bine. peste un minut, se adauga ouale batute cu branza. se amesteca bine si se asteapta prajirea. nu va puteti imagina ce deliciu va rezulta! puteti sa-l mancati si rece si cald. e la fel de bun! (plus ca prepara  ...continuare .
comenteaza!
modifica
60 PLUS
de cara la: 19/12/2005 20:38:00
ce departe, acolo,/ aproape seara./ zumzet stralucitor,/ strazi scaldate-n lumina./ perechile ies,/ isi striga nerusinata splendoare/ in aerul inalt,/ in cafenele ticsite,/ in trandafiri./ ropot de viata/ in talpile fierbinti,/ turme nestapanite/ de trupuri libere/ cautandu-se, alaturandu-se / oceanului de freamat cu care viata / isi face loc in saruturi./ inauntru,/ aerul a uitat sa mai zboare/ pluteste doar nauc/ de la un capat la altul/ al camerei./ peretii au ochi iscoditori,/ de nebun ra  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cara draga aldenis, nu te ma - de cara la: 06/01/2006 20:27:06
(la: pling)
cara
draga aldenis, nu te mai lasa atat de cotropit de plans! Iti plac telenovelele?
Numai "Toamna patriarhului" m-a miscat atat - de cara la: 19/12/2005 19:40:53
(la: tata, doar fotografii (1))
cara
Putine poezii m-au impresionat, daca nu chiar cutremurat atat de mult ca "TATA DOAR FOTOGRAFII". Am citit si restul. Colosal, de-a dreptul! Oameni buni, avem de-a face cu un monument de talent! Avand in vedere ca si eu scriu, aproape ca sunt invidioasa pe un asemenea har. Dan, vreau si eu o carte de-a ta. Se poate?
intruder - de cara la: 06/10/2005 20:20:06
(la: nea' Grigore vrea sa se-nsoare (2))
bravo! simt ascutit al detaliului, umor fin, excelent observator, chirurg al sentimentelor. Per ansamblu: cu asemenea date, dar si cu fluidizarea stilului si renuntarea la "artificios", o sa ajunga monumental!
tristete - de cara la: 06/10/2005 19:54:03
(la: Tristetea)
cara
draga Boghita,
cred ca esti foarte tanar, de aceea versurile tale sunt atat de pline de sinceritate. Iti dau, daca-mi permiti, cateva sfaturi: incearca sa nu mai spui chiar tuturor lucrurilor pe nume (noaptea adorm si te visez/c-o sa vii acuma (?) langa mine/ca sa-mi spui ca ma iubesti/dar e un vis si asa poate va ramane)
Ce zici de varianta asta: e doar un vis iubirea ta/ cand singur ma trezesc in noapte/pot regasi a tale soapte?/ poti intelege taina mea?
Desigur, nu e cea mai fericita propunere. Dar poezia inseamna mai mult simbol decat fapta. Nu trebuie neaparat sa spui cu lux de amanunte ce fac eroii unei poezii. Lasa loc unei ambiguitati, te rog... Si apoi, incearca sa numeri silabele din fiecare vers. Cele care rimeaza intre ele, trebuie sa aiba acelasi numar de silabe, altfel nu mai ai ritm. Ia incearca!... Succes!
cara Sunteti casatorita? - de cara la: 05/10/2005 19:51:36
(la: A FI SAU A NU FI)
cara
Sunteti casatorita?
#76929 (raspuns la: #76245) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...