utilizator: Harry Tavitian

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 8
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concert Harry Tavitian & Orient Express la Samfest
de Harry Tavitian la: 15/07/2006 10:36:00
„orient express-ul” va opri, din nou, in satu mare! poftiti in vagoane.../ / joi 20 iulie 2005, supergrupul „orient express” condus de pianistul harry tavitian, va concerta la teatrul de vara din satu mare, in incheierea primei editii a festivalului de jazz samfest./ / orient express-ul a debutat la inceputul anului 1999. „de aproape trei decenii preocupat de includerea unor motive folclorice in muzica sa, integrat in ultimii ani unor formatii multinationale alcatuite din muzicieni a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Jazz la Resita si in Harghita
de Harry Tavitian la: 26/05/2006 12:53:00
pianistul harry tavitian este invitat sa sustina o serie de concerte, mai intai solo, la resita pe 30 mai, apoi in duo cu percutionistul cserey csaba, in harghita. concertele in duo cu cserey csaba sunt intitulate „arta dialogului” si vor avea loc la gheoghieni – 31 mai, miercurea ciuc –1 iunie si odorheiu secuiesc – 2 iunie. / / harry tavitian ne-a spus: „a fost o surpriza foarte placuta invitatia pe care am primit-o de a concerta din nou la resita si in harghita. inainte de 19  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Raducanu & Tavitian for Europe
de Harry Tavitian la: 01/05/2006 10:36:00
pianistii johnny raducanu si harry tavitian vor sustine doua concerte/ de jazz la budapesta si viena, la inceputul lui mai. / "nu cerem si nu asteptam nimic de la europa. mergem sa daruim ceea ce/ avem mai de pret: bogatia noastra spirituala" (harry tavitian). / / concertul de la budapesta, intitulat "the new sounds of europe" e/ organizat cu ocazia zilei europei - 9 mai, la initiativa institutului/ cultural roman din capitala ungara, intr-una din cele mai cunoscute/ sali din budapesta (mi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concertul cu Johnny - de Harry Tavitian la: 09/11/2005 16:30:30
(la: Invitatie la un duel pianistic: Harry Tavitian si Johnny Raducan)
Imi pare rau ca de-abia acum va respund, dar am fost plecat pentru mai multe concerte si acum ma pregatesc sa plec iar, in Ungaria si la Cluj.
Concertul meu cu Johnny a fost inregistrat de TVR. Daca aflu in timp util, o sa pun un anunt pe site.
#86097 (raspuns la: #79167) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Comunicat de presa - de Harry Tavitian la: 15/10/2005 10:20:21
(la: Harry Tavitan canta “Blues pentru speranta”, la Brasov)
Din partea biroului de presa al Fundatiei Culturale "Harry Tavitian"

Stimate domnule Horia,

Va multumim pentru atentionare. Intr-adevar, am creat o confuzie: l-am inregistrat ca utilizator pe domnul Tavitian - dorind ca sa existe acces la informatii despre persoana dansului - si am postat un comunicat al biroului nostru de presa, semnat ca atare. Bineinteles ca nu domnul Tavitian a scris comunicatul de presa (va transmite ca ar fi incantat sa aiba asemenea abilitati). Cel care il cunosc personal pot sa va spuna ca e o persoana modesta.

Comentariul dumneavoastra insa e iscat de o problema reala: am inceput sa mediatizam noi, Fundatia, evenimentele la care participa domnul Tavitian deoarece mass-media nu e prea interesata sa promoveze din proprie initiativa altceva decat subcultura.

Facem aceasta promovare din dorinta ca informatiile despre rarele concerte de jazz care sunt organizate in Romania sa ajunga la cei interesati. O facem cu destule eforturi, din respect pentru publicul de jazz din Romania care este de foarte buna calitate.

Am facut tot ce am putut si pentru mediatizarea concertului de la Brasov, mai ales ca era unul in sprijinul serviciilor pentru bolnavii incurabili. Cu ocazia acestui concert ne-am gandit inca o data ca ar trebui sa dam slava lui Dumnezeu in fiecarte clipa daca suntem sanatosi si nu ne aflam intr-o astfel de suferinta.

Concertul de la Brasov a meritat toata osteneala. Am avut bucuria sa cunoastem o echipa de oameni minunati, aceea a profesionistilor de la Hospice, iar atmosfera de la concert a fost tare faina - poate aveti prieteni in Brasov care au fost la concert sau il vor urmari la TV locale si va vor putea spune impresiile dansilor.

Va dorim ca Dumnezeu sa va lumineze calea, mai ales ca am inteles ca sunteti departe de casa. Va propunem un ajutor acest drum, jazzul de calitate, care poate aduce multa veselie sufleteasca.
#78900 (raspuns la: #77268) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...