utilizator: dima carmen

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 2

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum sa exprim?
de dima carmen la: 06/04/2006 09:52:00
nu intelegi ce vreau sa spun?/ nu intelegi ce strig cu gura muta?/ nu intelegi ca eu suspin!/ nu intelegi ca nu pot sa exprim/ tot ce gindesc si tot ce simt?/ e mult, e greu si dificil,/ e vechi si-n mine strins de ani,/ e prafuit si naclait/ de timp, de frig si de destin. / sunt ani de cind vreau sa vorbesc/ dar limba eu mi-o stapinesc/ caci nu-s cuvinte-n asta lume/ ce este-n inima si suflet / sa o poata spune! /
comenteaza!
modifica
Gesturi
de dima carmen la: 06/04/2006 09:45:00
gesturi simple, gesturi scurte/ ce contin un gind ascuns,/ gesturi care vin din amintiri/ si trecut de nepatruns. / gesturi ce evoca frica/ de ce-a fost, de ce va fi/ gesturi din cosmar venite/ din nopti reci, din nopti pustii/ gesturi care-apar atunci/ cind nu poti sa spui ce vrei/ gesturi ce-aduc ginduri si idei/ ce din minte n-au iesit/ prin cuvinte, prin vorbit/ ci prin mina, printr-un deget/ prin miscare de sprincene / prin mers vioi sau chiar alene/ prin picioare impie  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Despre oameni si animale
de dima carmen la: 05/04/2006 17:34:00
uneori oamenii nu pot comunica/ de parca-ar fi fiinti straine/ in asta lume din intimplare intilnite/ ce parca vin din locuri cu totul diferite./ nu au nici semne, nici limbaj comune/ ce simt si ce gindesc s-o poata spune./ si stai si te intrebi cum de un animal / ce limbi straine nu cunoaste, / nici a vorbi articulat nu stie/ cu altul se-ntelege de minune/ de parca impreuna ar spune-o poezie./ ele se vad, se simt si se miros / si daca corespund e pentru-al speciei folos./ dar care va sa zica/ e  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Inger, ingerasul meu.....Ce f - de dima carmen la: 06/04/2006 19:53:50
(la: un inger)
Inger, ingerasul meu.....Ce furmoasa cerere! Ca si textul. Si eu am intilnit un inger, si apoi l-am revazut si de fiecare data mi-a bucurat sufletul, si nu numai pe al meu. Daruia tuturor. Sunt rari astfel de inger, dar din fericire exista. Si cind ii intilnim ar trebui sa ii recunoastem si sa ne apropiem de ei. Dar din pacate cei mai multi dintre noi nu au curajul sa o faca tocmai pentru ca stim ca suntem muritori si ei sunt ingeri. Ei daruiesc, ne ocrotesc si ne vegheaza.
Uneori simti durere, alteori bucurie cind iti amintesti de ei. Cel mai placut e atunci cind ingerul tau ocrotitor se intilneste cu acel inger de care tu vorbesti. Eu cred in ei pentru ca am intilnit unul si mi-a schimbat viata, mi-a daruit fericirea ce a asteptam de foarte mult timp. Dar cind pleaca e atata durere. Le doresc tuturor sa intilneasca macar odata in viata un astfel de inger dar sa aiba grija sa nu il piarda. Caci au aripi si pot zbura. Aveti grija ce faceti cu ingerii pe care ii intilniti!
Decat sa plinga mama, mai bine ma-sa! - de dima carmen la: 05/04/2006 20:31:50
(la: Decat sa planga mama, mai bine ma-sa!)
Crima nu are nici o justificare. Proprietate, domenii, averi, teama nu sunt justificari pentru crima. Nici chiar sub forma de pedeapsa capitala crima nu e justificata. Crima ramane crima si nu poate fi folosit drept scuza pentru ucidere nici un motiv din lume. Agresivitatea va naste intotdeauna agresivitate si intotdeauna exista alternative. Ramine doar sa ai inteligenta, tactul, curajul, prezenta de spirit sa le gasesti. Iar daca nu le-ai gasit nu inseamna ca justificarea este sa omori. Pentru ca omorind nu vei rupe lantul niciodata.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...